Επισκόπηση εστιατορίου Fogo de Chao

Απολαύστε αργά ψητά κρέατα που σερβίρονται στο τραπέζι από τους "Gaucho" (Βραζιλιάνικες καουμπόηδες) σεφ

Η κατώτατη γραμμή

Το φαγητό στο Fogo de Chão είναι μια μοναδική εμπειρία. Μετά από μια επίσκεψη στο μπαρ με σαλάτες, οι σεφ «Gaucho» (Southern brazilian cowboy) προετοιμάζουν και χαράζουν αργά ψημένα κρέατα στο τραπέζι κατόπιν αιτήματός σας. Αυτός είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του κρέατος. Το φαγητό και οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές. Το μενού είναι μια σταθερή τιμή και μπορείτε να φάτε όλα. Το εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά της δημοφιλούς συνοικίας Penn Quarter της Ουάσινγκτον .

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Fogo de Chão Εστιατόριο αναθεώρηση

Αυτό είναι ένα αυθεντικό μπριζόλα από το Rio Grande de Sul στη Νότια Βραζιλία, με τους "Gaucho" (Southern Brazilian Cowboy) σεφ να προετοιμάζουν και να χαράζουν βραδέως ψημένα κρέατα στο τραπέζι κατόπιν αιτήματός σας. Το μενού είναι μια σταθερή τιμή που περιλαμβάνει μια γκουρμέ σαλάτα, παράπλευρα πιάτα και 15 διαφορετικές περικοπές κρέατος.



Το γεύμα σας ξεκινάει με ένα ταξίδι στο μπαρ σαλάτας, το οποίο παρουσιάζεται όμορφα με φρέσκα υλικά, συμπεριλαμβανομένων μερικών ασυνήθιστων ειδών, όπως οι μούστος, οι λιαστές ντομάτες, τα μοτσαρέλα, τα σπαράγγια, οι καρδιές παλάμης και ο καπνιστός σολομός. Κάθε άτομο λαμβάνει δίσκο διπλής όψης για να ελέγχει το ρυθμό του γεύματός του. Η πράσινη πλευρά σηματοδοτεί τους σεφ Gaucho να αναδείξουν σουβλάκια κρέατος για να χαράξουν στο τραπέζι και η κόκκινη πλευρά δείχνει πότε πρέπει να σταματήσουν. Τα κρέατα περιλαμβάνουν φιλέτα, φιλέτα μοσχαρίσιου κρέατος, φιλέτα κρέατος, Filet Mignon, κολοκύθα, αρνάκι, χοιρινό κρέας, λουκάνικα χοιρινού κρέατος και ποικίλες περικοπές, όπως πόδια κοτόπουλου και στήθος τυλιγμένα σε μπέικον. Παραδοσιακά πιάτα είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του ζεστού τυριού ψωμί, τη γλυκιά τηγανητά μπανάνες, και πατάτες σκόρδο πουρέ.

Αναθεωρήθηκε τον Νοέμβριο του 2005 - Οι τιμές ενημερώθηκαν τον Μάιο του 2016, υπόκεινται σε αλλαγές. Δείτε το πλήρες μενού εδώ

Η τοποθεσία του Fogo de Chao στην Ουάσιγκτον, διακοσμημένη με ουδέτερους γήινους τόνους και τοιχογραφίες που απεικονίζουν τη ζωή της Βραζιλίας, προσκαλεί και φιλοξενεί 320 επισκέπτες. Με θέα στην κύρια τραπεζαρία υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο με ξεχωριστή κουζίνα, μπαρ και σαλάτα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Το Fogo de Chao διαθέτει τέσσερα εστιατόρια στη Βραζιλία καθώς και τοποθεσίες στην Ατλάντα, το Χιούστον, το Ντάλας, το Σικάγο και το Λος Άντζελες.