Το Golden Nugget Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Λας Βέγκας

Είναι πιθανό να σταματήσετε να κατευθυνθείτε στο κέντρο του Λας Βέγκας μόλις αποφοιτήσετε από το κολλέγιο. Πολύ καλά θα μπορούσατε να λάβετε την απόφαση ότι δεν χρειάζεστε πλέον κοκτέιλ γαρίδας $ 1 και το τηγανισμένο Oreos. Το έχω.

Μόνο πρέπει να σας πω ότι κάνετε λάθος.

Βγείτε σε ένα από τα δωμάτια του πύργου της πύλης στο Golden Nugget και ξεχνάτε ότι γυρίζατε στο κέντρο της πόλης. Τα χρώματα αισθάνονται μοντέρνα, το κρεβάτι αισθάνεται σαν τη λωρίδα και η τουαλέτα είναι τόσο μεγάλη που ελπίζετε ότι μπορείτε να χωρέσετε κάποια στιγμή για μπάνιο.

Ο καναπές μαθαίνει naptime, τα μαξιλάρια απαιτούν μια μάχη μαξιλαριών και ο χώρος μετρητών σκέφτεστε ότι θα πρέπει να εξαπλωθεί το πράγμα σας έξω.

Δεν ξέρω αν μου αρέσει η μεγάλη δεξαμενή ψαριών στο σπίτι του Χάρτη καλύτερα από το κολύμπι από το δεξαμενόπλοιο του καρχαρία στην πισίνα. Θέλω, σούσι ή μπριζόλα. Ένα κοκτέιλ μέσα ή έξω;

Τι να περιμένετε στο Golden Nugget Las Vegas

Εάν έχετε αποφασίσει να μείνετε στο κέντρο του Λας Βέγκας μπορεί να είναι τιμή ή νοσταλγία που σας έχει τραβήξει στην τοποθεσία. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το Downtown γίνεται προορισμός. Θα έχετε υπέροχα μπαρ και νέα εστιατόρια, καθώς και χαμηλότερες τιμές για τα περισσότερα. Οι Rush Towers είναι τόσο ωραίοι όσο κάθε δωμάτιο στο Λας Βέγκας και το συνολικό ξενοδοχείο είναι το καλύτερο στην οδό Fremont.

Τι μπορεί να σας αρέσει στο Golden Nugget Las Vegas

Μου αρέσουν οι τιμές δωματίων, οι επιλογές φαγητού και η ευκαιρία να μείνετε στην οδό Fremont όπου η δράση είναι κυριολεκτικά έξω από την μπροστινή πόρτα. Υπάρχει πάντα κάτι συμβαίνει και φθηνά ποτά και φαγητό είναι άφθονα.

Το ξενοδοχείο αισθάνεται μικρό σε σύγκριση με τις ιδιότητες της λωρίδας αλλά αυτό είναι μέρος της κλήρωσης. Εάν θέλετε τα overblown θέρετρα θα πρέπει να είστε στη λωρίδα ούτως ή άλλως.

Τι δεν μπορεί να σας αρέσει στο Golden Nugget Las Vegas

Είναι η οδός Fremont στο κέντρο του Λας Βέγκας, οπότε αν ξοδέψατε επιπλέον χρήματα για ένα δωμάτιο Rush και σας αρέσει το στυλ VIP, θα είστε λίγο απογοητευμένος όταν αναζητάτε ελκυστικούς καταλόγους κρασιών ή νυχτερινά κέντρα εξαιρετικής απόληξης.

Ωστόσο, εάν βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και περπατήσετε μέχρι το Fremont Street East, θα ανακαλύψετε ένα μέρος του Las Vegas που οι περισσότεροι τουρίστες δεν βιώνουν ακόμα. Χτυπήστε ένα μπαρ κατάδυσης ή ένα καλό ταϊλανδέζικο εστιατόριο και θα πάτε στο σπίτι με μια νέα εκτίμηση για το κέντρο του Λας Βέγκας.

Είναι αυτό το σωστό ξενοδοχείο για εσάς; Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο του Λας Βέγκας για να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό μέρος για να μείνετε στο Λας Βέγκας.

Προτάσεις μου για το Golden Nugget Las Vegas

Ξεχάστε ότι Downtown είναι hip και πάλι με όλα τα δροσερά μπαρ hipster και εστιατόρια που ανοίγουν, μόλις με τα πόδια από το δωμάτιό σας. Σκεφτείτε ότι το Golden Nugget άλλαξε πραγματικά την εμφάνιση και την αίσθηση του ξενοδοχείου. Ήταν πάντα το μέρος για να μείνετε στο Downtown για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αλλά τώρα μοιάζει με οποιοδήποτε από τα άλλα κορυφαία σημεία στο Λας Βέγκας.

Βγείτε έξω και ανακαλύψτε τα κρυμμένα σημεία στο κέντρο του Λας Βέγκας. Μικρές ζυθοποιίες, ανεξάρτητα εστιατόρια και γκαλερί καλλιτεχνών. Ναι, είναι όλα σε κοντινή απόσταση από το Golden Nugget.

Δωμάτια στο Golden Nugget Las Vegas

Τα περισσότερα από τα δωμάτια ανακαινίστηκαν πρόσφατα, οπότε οι πιθανότητες να πάρεις εκείνη την αίσθηση του παλιού Λας Βέγκας έχουν φύγει. Ενώ ο Πύργος Rush είναι το χρυσό πρότυπο στο δωμάτιο Golden Nugget οι άλλοι πύργοι θα ποικίλουν αρκετά για να σας πάρουν μια καλή συμφωνία, αλλά όχι τόσο πολύ που είστε εξαιρετικά ζηλιάρης από αυτό που οι άλλοι επισκέπτες απολαμβάνουν.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι οι παροχές δωματίου ποικίλλουν ανάλογα με τον πύργο, οπότε αν χρειαστείτε φανταχτερό λοσιόν σώματος, θα το πάρετε στο Rush Tower, αλλά αν θέλετε ένα καλό καθαρό δωμάτιο για πολλά, οποιαδήποτε θέση στο υπόλοιπο ξενοδοχείο θα να σας ικανοποιήσει. Ελέγξτε τις φωτογραφίες των δωματίων στο Golden Nugget Las Vegas

Τοποθεσία: Golden Nugget Λας Βέγκας:
129 Ε. Fremont Street
Las Vegas, NV 89101
Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το δρόμο σας; Χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη του Λας Βέγκας.

Εστιατόρια στο Golden Nugget Las Vegas

Το Vic & Anthony's, το Chart House, το σπήλαιο, η ασιατική κουζίνα του Lillie, το Red Sushi, το Café Carson Street, το μπουφέ, η γρίλια

Χρειάζεστε περισσότερες επιλογές εστιατορίων; Δείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας .

Ψυχαγωγία στο Golden Nugget Las Vegas

Γκόρντι Μπράουν

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο Λας Βέγκας,

Νυχτερινά κέντρα, σαλόνια και μπαρ στο Golden Nugget Las Vegas

Rush Lounge, Gold Diggers, Μπαρ στην πισίνα, Claude's Bar, Ice Bar, Μπαρ 46

Βρείτε περισσότερες λέσχες στο Λας Βέγκας

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας