Καταστήματα στο Ύμνο

Discount Shopping Mall Βόρεια του Φοίνικας, Αριζόνα

Επισκόπηση - Καταστήματα στο Anthem:

Περίπου 15 λεπτά βόρεια από όπου το Loop 101 και I-17 τέμνονται στο βόρειο Φοίνιξ, υπάρχει μια υπαίθρια εμπορική περιοχή εξόδου που βρίσκεται κοντά στην κυρία-προγραμματισμένη κοινότητα του Anthem. Αυτά τα καταστήματα αντικατέστησαν αυτά που ήταν παλαιότερα γνωστά ως New River Outlets. Εάν δεν ζείτε σε αυτήν την περιοχή, σχεδιάστε να σταματήσετε στο δρόμο προς ή από προορισμούς βόρεια, όπως η Sedona και η Flagstaff.

Άγκυρα ή κύρια καταστήματα:

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα εμπορικό κέντρο, δεν υπάρχουν πραγματικά καταστήματα άγκυρα εδώ, αλλά υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα καταστήματα. Ο προπονητής, η Νίκη, η Μπανάνα Δημοκρατία, ο Ράλφ Λουάρ και η Άννα Τέιλορ έχουν μεγάλη παρουσία. Υπάρχουν πολλά καταστήματα για μικρά παιδιά, και αν ψωνίζετε για παπούτσια είναι σχεδόν σαν τη Disneyland.

Τα αγαπημένα μου καταστήματα στις Outlets at Anthem:

Όσον αφορά τα αγαπημένα μου, θα έπρεπε να πω την Μπανάνα Δημοκρατία, το Coach, το J. Crew, την Columbia Sportswear, το Bath & Body Works και το Rocky Mountain Chocolate Factory.

Δικαστήριο τροφίμων:

Το γήπεδο τροφίμων προσφέρει επιλογές, όπως πίτσα, ασιατική κουζίνα και σάντουιτς. Είχα ένα σκυλί κουλουράκι και χτύπησε το σημείο!

Αξίζει να αναφερθεί:

Καταστήματα στο Anthem τοποθεσία:

4250 W Anthem Way
Phoenix, ΑΖ 85086

Αυτό είναι βόρεια του Φοίνιξ, περίπου 30 μίλια από το κέντρο του Φοίνιξ.

Πάρτε I-17 (Black Canyon Highway) βόρεια προς την έξοδο 229, W. Anthem Way στο Νέο Ποτάμι. Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο: (623) 465-9500

Πως μοιάζει:

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες των Outlets στο Anthem στη συλλογή φωτογραφιών του Shopping Mall .

Σημειώσεις:

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, ενώ τα προγράμματα εμπορικού καταστήματος και άλλα χαρακτηριστικά αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το εμπορικό κέντρο, επισκεφθείτε τις Outlets στο Anthem online ή καλέστε.

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι εικόνες © Judy Hedding.