Δημοτικό Στάδιο Στάδιο Φοίνιξ

Το Δημοτικό Στάδιο Φοίνιξ στο Φοίνιξ της Αριζόνα ήταν το σπίτι της Ακαδημίας του Όκλαντ μέχρι το 2014. Η ομάδα αυτή μετακόμισε στο στάδιο Hohokam στο Mesa και το 2015 το ASU Sun Devils Baseball μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Φοίνιξ.

Το Δημοτικό Στάδιο Phoenix βρίσκεται στην οδό 60th Street και το Van Buren, κοντά στο Downtown Scottsdale, το Downtown Phoenix και το Downtown Tempe και κοντά στον ζωολογικό κήπο Phoenix και τον Βοτανικό Κήπο της Έρημης .

Το Scottsdale βρίσκεται μόνο στα ανατολικά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor είναι μόλις τρία μίλια στα νότια. Εδώ υπάρχει ένας χάρτης με οδηγίες προς το στάδιο, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για το σιδηροδρομικό σταθμό Valley Metro Rail.

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάγραμμα καθισμάτων γήπεδο για να καθορίσετε όπου οι θέσεις σας θα είναι στο Δημοτικό Στάδιο Phoenix και διαβάστε αυτές τις συμβουλές προτού να αγοράσετε τα εισιτήριά σας.

Οι φίλοι της ομάδας του baseball της Αριζόνα κρατικού πανεπιστημίου θα κάθονται ... παντού! Οι φιλάθλοι της ομάδας που θα επισκεφθείτε θα καθίσουν κυρίως πίσω από την 3η βάσης (επισκέπτη).

Για να δείτε την εικόνα του καθίσματος μεγαλύτερη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.