Πού να πάρετε μια Κυριακή Brunch με στυλ στο Φοίνιξ και Scottsdale

Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό μέρος για να πάρετε τον πελάτη σας, τον αγαπημένο σας ή τους φίλους σας για ένα εξωφρενικό Κυριακάτικο brunch στην περιοχή Phoenix / Scottsdale, υπάρχουν αρκετές επιλογές που είναι δημοφιλείς για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Ναι, τα έχω δοκιμάσει όλα, και δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα από αυτά για μια υπέροχη εμπειρία brunch.

SumoMaya (Scottsdale)

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την Κυριακή για να απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα brunches στην κοιλάδα του ήλιου.

Αυτό συμβαίνει επειδή το προσφέρουν και το Σάββατο. Το SumoMaya λαμβάνει τα καλύτερα μέρη του μεσημεριανού γεύματος και συνδυάζει το à la carte με την εμπειρία πλήρους εξυπηρέτησης με ένα "άφθονο brunch" που μπορείτε να το φάτε. Ο πρώτος γύρος των μικρών πιάτων περιλαμβάνει μεξικάνικα ψωμιά, ένα καταπληκτικό brulee πλιγούρι βρώμης, φρούτα, granola γιαούρτι, και hummus.

Μην αφήσετε την περιγραφή των μικρών πλακών να σας ξεγελάσει. ίσως να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι μετά από αυτόν τον πρώτο γύρο. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Ο δεύτερος γύρος προσφέρει επιλογές που περιλαμβάνουν αυγά, guacamole (Ribeye Guacamole; Ναι, παρακαλώ.) Και ροδέλες σούσι. Καιρός να φύγουμε? Ούτε κατά διάνοια. Δεν είχατε ακόμα την ενέργειά σας και υπάρχουν πολλές επιλογές, από πιάτα αυγών μέχρι βαφτήρια ειδικότητας, γαλλική φρυγανιά και τηγανίτες, μεξικάνικες προσθήκες και νιγκιρί. Επιδόρπια οικογενειακού τύπου ακολουθούν.

Απολαύστε μια ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις, που παρασκευάζονται στην ανοιχτή κουζίνα, ορατά από τα περισσότερα τραπέζια στην τραπεζαρία του Scottsdale / cool-vibe. Τα σαρκοφάγα και άλλοι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι εδώ.

Όλα τα πιάτα είναι έτοιμα για παραγγελία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο από όλους τους κόσμους brunch: φρέσκα παρασκευασμένα και όμορφα παρουσιαζόμενα τρόφιμα, που σερβίρονται στο τραπέζι σας και είναι κατάλληλα για κοινή χρήση μαζί με την επιλογή σας. Τα κοκτέιλ μπάρμπεκιου διατίθενται επίσης ως πρόσθετο στο brunch fixe . Οικογένεια, από την θορυβώδη πλευρά, κάνετε μια κράτηση για να απολαύσετε brunch στο SumoMaya.

Il Terrazzo (Scottsdale)

Το Il Terrazzo, με έμφαση στην ιταλική / αμερικανική κουζίνα, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στο The Phoenician . Το Κυριακάτικο Ιταλικό Brunch Market δεν απογοητεύει. Ελέγξτε τόσο τον Πίνακα Πρωινού όσο και την παρακείμενη εσοχή πριν λάβετε τις αποφάσεις σας. Στο πρωινό τραπέζι, τα ειδικά ψωμιά για πρωινό, κρέπες και βάφλες που συνοδεύονται από ομελέτες παρασκευασμένες για παραγγελία ή αυγά Benedict θα μπορούσαν να ταιριάζουν απόλυτα με τις επιθυμίες σας στο brunch, αλλά οι εστιασμένες με το σπίτι focaccia, σαλάτες και τυριά, φρεσκοκομμένα κρέατα, , ζεστά εισιτήρια και επιλογές θαλασσινών θέτουν αυτό το brunch μπουφέ εκτός από άλλους.

Η τάση της Φοινικίας για παρακμή είναι εμφανής εδώ, με μικρές γεύσεις μιας ποικιλίας μοναδικών, φρέσκων γευστικών απολαύσεων που διευθετούνται σε μια αγορά. Φιλικά προς το μάτι καθώς και προς τον ουρανίσκο, οι μεμονωμένες πλάκες δύο ή τριών δαγκωμάτων προσκαλούν τον επισκέπτη να δοκιμάσει πολλές διαφορετικές προσφορές του Chef, οι οποίες ποικίλλουν από εβδομάδα έως εβδομάδα. Βρείτε ένα που σας αρέσει ιδιαίτερα; Μη διστάσετε να πάρετε αρκετές μικρές πλάκες στο τραπέζι σας. Έχετε ένα ειδικό αίτημα; Παρακαλώ. Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό.

Η τραπεζαρία είναι διατεταγμένη σε τμήματα ελαχιστοποίησης του θορύβου, με ωραία μεγέθους, άνετα τραπέζια και καρέκλες που είναι κατάλληλα τοποθετημένες σε απόσταση.

Υπάρχει ένα μεγάλο, όμορφο υπαίθριο καθιστικό που καλύπτεται και έχει θέα στους κήπους και τις πισίνες, με θέα στο βουνό. Έχουν ακόμη έναν υπάλληλο, ένα γεράκι, για να κρατήσουν τις κροταλίες από το να σας ενοχλούν, ενώ απολαμβάνετε το brunch σας! Μην ανησυχείτε - το γεράκι συνοδεύεται από το ανθρώπινο χειριστή του.

Η Nellie Cashman (Scottsdale)

Το Nellie Cashman's βρίσκεται στο θέρετρο Westin Kierland Resort & Spa στο Scottsdale , ένα από τα καλύτερα θέρετρα στην περιοχή Phoenix. Είναι μοντέρνο και κομψό με τραπέζια διατεταγμένα σε διαφορετικά δωμάτια και με διαχωριστές για να ελαχιστοποιήσουν τον θόρυβο. Ορισμένα τραπέζια έχουν θέα στην αυλή, με λουλούδια στον κήπο και μερικά έχουν θέα στη λίμνη και το γήπεδο γκολφ με βουνά στο βάθος. Υπάρχει τραπεζαρία με αίθριο.

Κατά το check in για το brunch θα σας παρουσιαστεί ένα φύλλο χαρτιού που περιγράφει τις ζεστές ειδικές της ημέρας.

Φρέσκα, σπιτικά ψωμιά, muffins και ρολά συμπληρώνουν τα κρύα θαλασσινά, τα τυριά και τις προσφορές σαλάτας. Μια ελκυστική επιλογή από κέικ, φρούτα και κρέμα γάλακτος, φράουλες με σοκολάτα, μπισκότα και μους προσφέρονται για επιδόρπιο. Το brunch της ημέρας φάνηκε να εστιάζει σε θαλασσινά, αλλά ίσως να μην είναι έτσι κάθε εβδομάδα. Τις Κυριακές στη Nellie Cashman μπορείτε να παραγγείλετε από το κανονικό μενού αν προτιμάτε. Αυτή είναι μια ωραία επιλογή για οικογένειες όπου κάποιοι θέλουν ένα μπουφέ και μερικοί δεν το κάνουν.

στοιχεία (Paradise Valley)

τα στοιχεία (με πεζά "e"!) είναι η πρώτη εμπειρία γαστρονομίας στο Sanctuary on Camelback Mountain. Η κομψότητα στο Sanctuary at Camelback είναι στην πραγματικότητα αρκετά μετριοπαθής - χωρίς τεράστιες καθρέφτες ή μεγάλες εισόδους. Ομοίως, τα στοιχεία είναι μια όχι πολύ μεγάλη τραπεζαρία δίπλα στο jade bar, ένα μικρό, δημοφιλές μπαρ με ζωντανή μουσική τις Παρασκευές νύχτες. Και τα δύο στοιχεία και το νεφρίτη συνδέονται με την εξωτερική αυλή. Η διακόσμηση της τραπεζαρίας είναι κομψή και μοντέρνα, αλλά ζεστή με άνετα τραπέζια και καμπίνες. Με υπέροχη εξωτερική θέα .

Όποιος τακτοποιεί τακτικά στην Κοιλάδα του Ήλιου θα αναγνωρίσει το όνομα του εκτελεστικού Chef Beau MacMillan, ενός τακτικού τηλεοπτικού προγράμματος στο δίκτυο τροφίμων. Γνωστή για την παρασκευή του χρησιμοποιώντας τοπικά, βιολογικά συστατικά όπου είναι δυνατόν και δημιουργώντας γκουρμέ πιάτα με ασιατική επιρροή, ο μπουφές Κυριακής brunch δεν αδέσποτα. Μαζί με τα αντιπάστι, τα φρούτα, το τυρί, τον σολομό, τις παγωμένες γαρίδες και τα καβούρια, τις πολλές σαλάτες και το σταθμό ομελέτας, ο μπουφές προσφέρει σούπα miso, edamame και ρύζι στον ατμό. Ο διακομιστής σας θα σας δώσει ζεστά και νόστιμα ρολά κανέλας στο τραπέζι σας, δωρεάν με το γεύμα σας.

Μην περιμένετε πατάτες πρωινού, κρέατα πρωινού ή οποιεσδήποτε ζεστές ενδείξεις, εκτός από τα αυγά / ομελέτες και, φυσικά, τη σούπα και το ρύζι. Το μπάρμπεκιου στα στοιχεία περιλαμβάνει έναν μπουφέ επιδόρπιο που αποτελείται από μεμονωμένα μικρά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των τάρτας φρούτων, των μπουκάλια κρέμας και των φραουλών που καλύπτονται από σοκολάτα. Σε ορισμένες διακοπές, όπως το Πάσχα και η Ημέρα της Μητέρας, τα στοιχεία προσφέρουν ένα πιο περίπλοκο μπουφέ μπουφέ.

Λον (Paradise Valley)

Μια επίσκεψη στο Lon πάντα επικαλείται μια ισχυρή αίσθηση νοτιοδυτικού πνεύματος. Το Hermosa Inn είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο, μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι, στην πολυτελή Paradise Valley. Το εστιατόριο ονομάστηκε για τον καλλιτέχνη Lon Megargee, του οποίου τα έργα τέχνης που ενσωματώνουν τους καουμπόηδες και τη ζωή των αγροτών της άγριας δύσης χαρίζουν στους τοίχους του. Το αίθριο στο Lon's είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη για φαγητό στο ύπαιθρο . Δεν υπάρχει κανένας hotel-ish αίσθηση σε αυτό το εστιατόριο σε όλα. Στην πραγματικότητα, θα έρθετε, θα απολαύσετε και θα φύγετε και ίσως να μην παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο εδώ.

Το μενού brunch περιλαμβάνει à la carte αντικείμενα καθώς και το Hacienda Brunch. Οι τιμές είναι πολύ λογικές σε σύγκριση με άλλα πολυτελή θέρετρα brunches. Ο σεφ στο Lon's περιγράφει το φαγητό εδώ ως κουζίνα με άνεση με γεύσεις της Αριζόνα που δημιουργούνται με ευρωπαϊκές τεχνικές. Μην σκέφτεστε καν να τρώτε εδώ χωρίς να αρχίσετε με το φρέσκο ​​ψημένο Brioche "Monkey Bread". Παρόλο που αυτό δεν είναι ένα από τα deluxe μπουφέδες μπουφέ που μπορείτε να απολαύσετε σε όλους τους τύπους (το Lon's προσφέρει μερικές φορές σε άτομα που διαμένουν σε διακοπές), μπορείτε σίγουρα να έχετε ένα ειδικό γεύμα εδώ για brunch. Απλά πηγαίνει να δείξει, γκουρμέ φαγητό δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα.

Ράιτ (Φοίνιξ)

Το Wright's στο Biltmore είναι η εμπειρία δείπνου στην περίφημη Arizona Biltmore στο Central Phoenix. Ενώ είναι ένα εστιατόριο του ξενοδοχείου, έχει ένα μοναδικό στυλ που είναι ελκυστικό και άνετο. Αυτή δεν είναι η παλιά, ζοφερή Arizona Biltmore. Το φως εισχωρεί μέσα από τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τα τραπέζια είναι διατεταγμένα σε μικρότερα, πολυεπίπεδα τμήματα για να δώσουν μια πιο οικεία αίσθηση στην τραπεζαρία. Οι διακομιστές είναι επενδυμένοι με μαύρες στολές - χωρίς τζιν ή μπλουζάκια εδώ - και είναι έμπειροι και επαγγελματίες.

Το Κυριακάτικο brunch είναι μοναδικά δομημένο. Εδώ υπάρχει ένας μπουφές και μια επιλογή από μικρές πλάκες ζεστών εισόδων. Μια μικρή πλάκα ή έξι μικρές πλάκες ή δέκα μικρές πλάκες. Ο μπουφές περιλαμβάνει κρύα ορεκτικά και ορεκτικά, τυριά φρούτων, αρτοσκευάσματα, σούσι, γαρίδες, σαλάτες και επιδόρπια. Θα σας δοθεί σήμερα το μενού που περιγράφει τις μικρές πλάκες που προσφέρονται εκείνη την ημέρα. Θα μπορούσατε να κάνετε πολύ καλά επιλέγοντας τον κρύο μπουφέ, αλλά τα μικρά πιάτα είναι νόστιμα. Οι επιλογές επιδόρπια είναι εκτεταμένες και όμορφες. Αυτό που μου άρεσε γι 'αυτό το Κυριακάτικο brunch ήταν η πλήρης απουσία ατμόσπιτων. Δεν χλιαρά κρέατα ή ξηρό ψάρι. Τα ζεστά φαγητά σερβίρονται απευθείας από την κουζίνα, ενώ τα κρύα φαγητά, τα φρούτα, τα ψωμιά και τα επιδόρπια είναι στο μπουφέ.

Wrigley Mansion (Φοίνιξ)

Η τραπεζαρία στο Wrigley Mansion βρίσκεται περίπου 100 πόδια πάνω από το επίπεδο του δρόμου και, με τα μεγάλα γυάλινα παράθυρά του, αναγνωρίζεται για την υπέροχη θέα της κοιλάδας του ήλιου . Το Wrigley Mansion χτίστηκε το 1932 από τον William Wrigley, νεώτερο της φήμης τσίχλας, ως δώρο για τη σύζυγό του. ήταν ένα πραγματικό σπίτι, με 24 δωμάτια. Ο στόχος της αποκατάστασης του αρχοντικού είναι να διατηρήσει αυτή την εποχή της γοητείας και της εκλέπτυνσης, έτσι σε μερικούς, μπορεί να φαίνεται παλιά ή αντίκα. Σίγουρα, απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ζήσει στην Κοιλάδα για πολλά χρόνια, σε ανθρώπους που εκτιμούν μια προοπτική από το παρελθόν ή σε όσους απολαμβάνουν μια μοναδική ιστορία που κάθεται στη μέση μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας .

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε για το Sunday Brunch στο Wrigley Mansion είναι ότι μπορεί να είναι μια πρόκληση να φτάσουμε εκεί. Αφού καταλάβετε πώς να σηκωθείτε το πάρκινγκ στο λόφο είναι ένα ζήτημα. Μπορείτε να κάνετε αυτο-πάρκα, και να περπατήσετε μέχρι το λόφο, ή μπορείτε να παρκάρετε το πάρκο έναντι αμοιβής. Λάβετε υπόψη ότι το αρχοντικό δεν χτίστηκε αρχικά ως εστιατόριο. Μόλις φτάσετε στο χώρο του μπουφέ και τραπεζαρία για brunch θα αντιμετωπιστεί μια υπέροχη θέα, τραπεζομάντιλα και άμεσες προσφορές mimosas.

Να γνωρίζετε ότι ορισμένοι επισκέπτες προτιμούν να καθίσουν στην μεγάλη τραπεζαρία νωρίς την ημέρα για να αποφύγουν τον ήλιο που λάμπει στη μικρότερη τραπεζαρία στη νοτιοδυτική πλευρά. Το μειονέκτημα του μπράντς στην κύρια τραπεζαρία είναι ο θόρυβος. Πρόκειται για ένα πολύ μεγαλύτερο δωμάτιο από το νοτιοδυτικό δωμάτιο και, δεδομένου ότι όλα τα δωμάτια έχουν δάπεδο από σκληρό ξύλο, είναι πιο θορυβώδες όταν υπάρχουν μεγάλες ομάδες. Αυτό δεν είναι το πιο υπερβολικό ή πολυτελές brunch που θα συναντήσετε ποτέ, αλλά ήταν λογικές τιμές και συμπεριλάμβανε στοιχεία που ίσως να μην βρείτε σε άλλα brunches.

Όταν κάνετε κρατήσεις της Κυριακής Brunch, μπορείτε επίσης να οργανώσετε μια ξενάγηση στο Wrigley Mansion . Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση για την περιοδεία, αλλά θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην περίπτωσή σας και θα παράσχει την ιστορία και το ιστορικό αυτής της μοναδικής ιδιοκτησίας.