Προσχωρώντας στη λέσχη Mile-High

Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε σε μια πτήση μαζί και κάποιος κάνει ένα αστείο για το αν θα συμμετάσχετε στο Mile-High Club. Ίσως να συνοδεύεται από μια λέξη. Δεν ξέρω τι αναφέρονται και νομίζω ότι ακούγεται σαν σέξι; Μάθετε εδώ.

Πρώτα απ 'όλα, το Mile-High Club δεν είναι επίσημος σύλλογος. Δεν υπάρχουν δίδακτρα και οι μόνες συναντήσεις που πραγματοποιούνται είναι εκείνες ανάμεσα σε εσάς και σε έναν πρόθυμο συνεργάτη αφού το αεροπλάνο ανεβεί σε τουλάχιστον 5,280 πόδια στον αέρα.

Αρχικά ένα αστείο μεταξύ των αεροσυνοδών και των πιλότων που παρατήρησαν και ίσως συμμετείχαν σε αερομεταφερόμενα μανιανά, το Mile-High Club τώρα αναφέρεται σε όποιον έχει συναινετική σεξουαλική επαφή σε ένα αεροπλάνο.

Πού μπορείτε να ενταχθείτε στο Μίλι-Υψηλή Λέσχη;

Τα ζευγάρια που αποφασίζουν να φτάσουν στην ομάδα Mile-High Club έχουν αρκετές επιλογές. Μερικοί ήταν γνωστοί για να επισκευαστούν στο τουαλέτα του αεροσκάφους ή να βουτήξουν κάτω από τις κουβέρτες των καθισμάτων ή ακόμα και να ραντεβούν σε μια μαυριτανική κουζίνα χωρίς καθυστέρηση τη νύχτα κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων ενώ οι άλλοι επιβάτες κοιμούνται.

Σας απευθύνω έκκληση; Προφανώς, κάθε ζευγάρι που επιθυμεί να συμμετάσχει στη λέσχη θα πρέπει να τηρεί όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας, να υπακούει στο φως της ζώνης ασφαλείας και να ακολουθεί τις οδηγίες του πληρώματος πριν εξετάσει την έκρηξη στην έκσταση.

Τα ζευγάρια που επιμένουν στο ιδιωτικό απόρρητο για την εκτόξευσή τους στο Mile High Club ενδέχεται να μπορούν να προσλάβουν έναν ανεξάρτητο πιλότο ενός μικρού αεροσκάφους (όπου το θάλαμο διακυβέρνησης είναι ξεχωριστό από την καμπίνα) για να πετάξει τους γύρω από το χιλιόμετρο για μια σύντομη περίοδο για περίπου χίλιους δολάρια.

Μια εταιρεία στο Λας Βέγκας την πουλάει πραγματικά σαν ρομαντική πτήση, προσφέροντας την δυνατότητα να προστεθούν στην εμπειρία limousine βόλτες από / προς το αεροδρόμιο, δώδεκα τριαντάφυλλα, κουτί με σοκολάτες και ένα μπουκάλι σαμπάνια έναντι αμοιβής. Επιπλέον, παίρνετε "επίσημες" κάρτες για να μεταφέρετε που επιβεβαιώνουν ότι είστε μέλος του Mile-High Club.

Ο πιο αριστοκρατικός τρόπος να γίνετε μέλη του Mile-High Club είναι να αγοράσετε γειτονικά καθίσματα πρώτης κατηγορίας σε μια κορυφαία διεθνή αεροπορική εταιρεία (σκέφτεστε μη-ΗΠΑ) για μια μακρά διανυκτέρευση. Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες διαθέτουν ιδιωτικά "δωμάτια" στην πρώτη τάξη με κουρτίνες ή ακόμα και πόρτες. Αλλάξτε τα jammies που παρέχονται από την αεροπορική εταιρία (φορώντας κάτι σέξι και απίθανο κάτω από αυτό) και συναντήστε την προκαθορισμένη ώρα. Στη συνέχεια απολαύστε ο ένας τον άλλον για τις επόμενες ώρες στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Πόσα μέλη έχουν ο Όμιλος Mile-High;

Μια πηγή αναφέρει ότι το 15% των ταξιδιωτών έχει συμμετάσχει στο σύλλογο. Ένας άλλος ισχυρίζεται ότι 13 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν κάνει ψηλά. Και ένα τρίτο αναφέρει ότι 4 τοις εκατό των Αμερικανών λένε ότι έχουν προσχωρήσει στην λέσχη - ενώ 25 τοις εκατό θέλουν να.

Μειονεκτήματα στην ένταξη στο Mile-High Club

Δεν είναι όλα τα μέλη ενός ζευγαριού να επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι εντελώς κολλώδες. Άλλοι παραδέχονται ότι απλά θα ήταν άβολα να κάνουν σεξ σε ένα μπάνιο ή σε παρακείμενα καθίσματα αεροπλάνων.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος που μπορείτε να ανακαλύψετε. οι αεροσυνοδούς που έχουν ειδοποιηθεί για τη δραστηριότητα ήταν γνωστοί για να ξεκλειδώσουν την πόρτα της τουαλέτας και να αφήσουν τους εραστές να πέσουν έξω.

Πρωτίστως, όμως, τα ζευγάρια συμφωνούν ότι τα μπάνια του αεροπλάνου είναι πολύ μικρά και βρώμικα.

Όταν είναι μια λέσχη που δεν θέλετε να είστε μέλος

Οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνοι τους μπορεί να βρεθούν θύματα ανεπιθύμητων σεξουαλικών προόδων. Αυτά κυμαίνονται από ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις έως σκόπιμη επαφή από έναν σύντροφο κάθισμα σε σεξουαλική επίθεση στις μακρινές πτήσεις. Κανένας δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσει τέτοια συμπεριφορά.

Εάν έχετε σεξουαλική παρενόχληση σε ένα αεροπλάνο, καλέστε αμέσως ένα μέλος του πληρώματος και εξηγήστε λεπτομερώς την κατάσταση. Το πλήρωμα εκπαιδεύεται για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις και η κοινή πρακτική είναι να χωρίσει τα άτομα. Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα υψηλής ποιότητας, ο δράστης, και όχι εσείς, θα πρέπει να μετακινηθεί σε ένα κάθισμα λεωφορείου εάν δεν είναι διαθέσιμο άλλο κάθισμα υψηλής ποιότητας.