Πάρκο Φυσικού Πάρκου Cap St. Jacques

Ένα προφίλ πάρκων του Μόντρεαλ

Cap St. Jacques: Προφίλ πάρκων του Μόντρεαλ

Ίσως πιο γνωστός για την αμμώδη παραλία του, ένα δημοφιλές καλοκαιρινό προορισμό για τους ντόπιους, το Cap St. Jacques είναι το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης - ακόμη μεγαλύτερο από το Mount Royal - μια χερσόνησος που εκτείνεται σε μια εκπληκτική παραλία 302 στρεμμάτων ξύλο σημύδας και σφενδάμνου, χωράφια και γεωργικές εκτάσεις.

Οι δραστηριότητες στο Cap St. Jacques παρουσιάζονται κάθε μήνα του έτους, από τοξοβολία και βαρκάδα μέχρι σκι αντοχής.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Cap St. Jacques κατά την πτώση, την άνοιξη και το καλοκαίρι

Από όλες τις παραλίες του νησιού στο Μόντρεαλ , ο Cap St. Jacques είναι ο μεγαλύτερος, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού του Μόντρεαλ, με θέα τη λίμνη Two Mountains στο στόμα του Rivière des Prairies. Ένα μικρό εισιτήριο εισόδου παρέχει πρόσβαση στα ενοικιαζόμενα βάρκα και βάρκες. Η γενική αποδοχή είναι 4,75 δολάρια, οι ηλικιωμένοι ηλικίας άνω των 60 ετών και τα παιδιά ηλικίας 6-17 πληρώνουν 3,25 δολάρια και είναι δωρεάν για ηλικίες κάτω των 5 ετών. Οι τιμές ενοικίασης ποδηλάτων, καγιάκ και καγιάκ ποικίλλουν ανάλογα με το σκάφος, μέχρι και $ 35 για 2 ώρες. Ενοικιάσεις σκαφών; Πηγαίνετε στα δυτικά (δηλαδή, τραβήξτε αριστερά) όταν ξεκινάτε με τα σκάφη για να αποφύγετε την αυξανόμενη ροή του ποταμού προς τα ανατολικά. Η εποχή της παραλίας συνήθως τρέχει από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Η ποδηλασία μέσα στο πάρκο είναι μια άλλη δραστηριότητα επιλογής σε θερμότερους μήνες με διαδρομές πεζοπορίας έως και 26 χλμ. (16 μίλια), όπως το φθινόπωρο όταν τα χρώματα πτώσης κάνουν το Cap St.

Jacques ένας από τους καλύτερους προορισμούς του Μόντρεαλ .

Ενώ βρίσκεστε εκεί, επισκεφθείτε το βιολογικό αγρόκτημα του Cap St. Jacques που λειτουργεί από τον D-Trois-Pierres. Ανοίξτε 7 ημέρες την εβδομάδα 9 π.μ. έως 5 μ.μ., η είσοδος είναι δωρεάν. Τα εκτρεφόμενα ζώα περιλαμβάνουν επιτόπου αρνιά, κατσίκες, άλογα, πόνι, γαϊδούρια, κοτόπουλα και κουνέλια. Οι ντόπιοι μπορούν επίσης να εγγραφούν για καλάθια βιολογικών τροφίμων που παρέχονται από τον D-Trois-Pierres, που διατίθενται περίπου 20 εβδομάδες κάθε χρόνο, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Οι μη εμπλεκόμενοι τύποι μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από το γενικό κατάστημα αντί. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, η εκμετάλλευση εκμεταλλεύεται μια μικρή σακκάβα ζάχαρης . Περισσότερα σχετικά με αυτό, κάτω από τη σελίδα.

Το κοινό μπορεί επίσης να εγγραφεί για μαθήματα τοξοβολίας, να συμμετάσχει σε μαθήματα εμποδίων, θησαυροφυλάκιο, ομαδικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του Cap St. Jacques.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Cap St. Jacques το χειμώνα

Αντιπροσωπεύοντας το πιο εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών σκι αντοχής στο νησί του Μόντρεαλ , το Cap St. Jacques διαθέτει χειμερινά μονοπάτια αξίας 32 χλμ. Το κοινό μπορεί να νοικιάσει σκι αντοχής και χιονοπέδιλα στην περιοχή. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον εξοπλισμό, τον χρόνο που χρησιμοποιήθηκε και την ηλικία του ενοικιαστή.

Προσέξτε επίσης για ειδικά οργανωμένα βουνά χειμερινά μονοπάτια που προσφέρονται από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, με οδηγό φύσης. Ο Cap St. Jacques δεν πρότεινε κανέναν το 2017 αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει το 2018.

Τέλος, μέχρι τον Ιανουάριο και μέχρι τον Απρίλιο, η σακιά σακχάρου Cap St. Jacques ανοίγει για δουλειές. Μην περιμένετε ένα γεμάτο παραδοσιακό φαγητό à sucre , αλλά προτιμούν νόστιμες σούπες, τηγανίτες, σφενδάμι σε χιόνι και ζεστά ροφήματα. Οι επισκέπτες συνήθως παρκάρονται στην κεντρική είσοδο και στη συνέχεια είτε σκιέρ το δρόμο τους προς τη σακκάβα ζάχαρης ή με μικρή χρέωση, hop για ένα τρακτέρ για να φτάσει εκεί.

Κλήστε μπροστά από το χρόνο για να μάθετε εάν και πότε είναι διαθέσιμα τα τρακτέρ.

Τοποθεσία: 20099 Gouin West, γωνιά του Chemin du Cap St. Jacques
Γειτονιά: Pierrefonds-Roxboro
Πάρτε: μετρό Côte-Vertu, λεωφορείο 64, λεωφορείο 68
Χώρος στάθμευσης: $ 9 ανά ημέρα (ετήσια άδεια $ 50 έως $ 70)
Περισσότερα INFO: (514) 280-6871, (514) 280-6784 ή για την εκμετάλλευση: (514) 280-6743
Ιστοσελίδα Parc-nature du Cap St. Jacques
D-Trois-Pierres: Ιστοσελίδα Αγροκτήματος Cap St. Jacques