Δείτε εδώ τα εισιτήρια για Chicago Theatre at Half Price

Το Hot Tix Chicago δημιουργήθηκε από την The League of Chicago Theaters, μια μη κερδοσκοπική υπηρεσία που προσφέρει έκπτωση μισής τιμής στα εισιτήρια θεάτρων του Σικάγου για παρουσιάσεις σε συναυλιακά θέατρα και χώρους. Τα ενημερωτικά δελτία ενημερώνονται συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας (τα τρέχοντα διαθέσιμα στοιχεία διατίθενται στις τοποθεσίες του Hot Tix και στον ιστότοπό τους), επομένως υπάρχει λίγη τύχη όσον αφορά τη βαθμολόγηση των εισιτηρίων για την επιθυμητή απόδοση.

Το Hot Tix είναι πιο κατάλληλο για όσους θέλουν να δουν μια θεατρική παράσταση, όχι κατ 'ανάγκη μια συγκεκριμένη . Υπάρχουν πολλές ποιοτικές παραγωγές για να επιλέξετε από το Σικάγο, οπότε δεν είναι ένας κακός τρόπος να πάτε.

Το Hot Tix προσφέρει εισιτήρια online για σχεδόν όλες τις διαθέσιμες εμφανίσεις τους και μπορείτε να τις αγοράσετε στην ιστοσελίδα τους . Αν θέλετε να επιλέξετε από ολόκληρη τη λίστα των διαθέσιμων εκπομπών, τότε μπορείτε να τις αγοράσετε απευθείας σε μία από αυτές τις τρεις τοποθεσίες στο Chicago Hot Tix:

Πρέπει να σημειώσετε ότι όλες οι πωλήσεις είναι τελικές.

Οι αγορές μέσω διαδικτύου θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το γραφείο κλήσεων / box του συγκεκριμένου θεάτρου. Ο αριθμός επιβεβαίωσης, το αναγνωριστικό φωτογραφίας και η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται για την αγορά θα πρέπει να παρουσιαστούν για επαλήθευση.

Επίσημο site Hot Tix

Πρόσθετες εκπτώσεις και δωρεάν αξιοθέατα στο Σικάγο

Πολιτιστικό Κέντρο Σικάγο : Το κέντρο της πόλης προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο με πολλές δωρεάν εκδηλώσεις και τη γειτνίαση με το τουριστικό mecca Millennium Park .

Εκτός από τις ελεύθερες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, το κέντρο προβάλλει συχνά ταινίες, διαλέξεις, παρουσιάζει εκθέματα τέχνης και προσφέρει οικογενειακές εκδηλώσεις. Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής συσσωρεύονται επίσης στη δομή επειδή είναι ένα κτίριο ορόσημο. χτίστηκε το 1897 ως η πρώτη κεντρική δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης.

Lincoln Park Zoo : Από την πλευρά του, ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park είναι ένας από τους παλαιότερους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 1868, αλλά ενημερώθηκε συνεχώς και είναι από τα πιο σύγχρονα από την άποψη της εκπαίδευσης, της αναψυχής και της διατήρησης. Ο ζωολογικός κήπος είναι μοναδικός, δεδομένου ότι προσφέρει μια οικεία ρύθμιση που επιτρέπει στους επισκέπτες να κοιτάξουν πιο προσεκτικά τα ζώα από ό, τι οι περισσότερες εκτάσεις ζωολογικού κήπου. Είναι αφιερωμένο στη διαρκή διατήρηση της πολιτικής αποδοχής του για όλους. Ο ζωολογικός κήπος, στην πραγματικότητα, είναι ο μόνος ελεύθερος ζωολογικός κήπος στο Chicagoland, και ένα από τα τελευταία ελεύθερα μεγάλα αξιοθέατα άγριας ζωής στη χώρα.

Εθνικό Μουσείο Πουέρτο Ρίκο Τέχνες & Πολιτισμός : Ετοιμαστείτε για Πουέρτο Ρίκο υπερηφάνεια για την επίδειξη στο μεγαλύτερο πολιτιστικό ίδρυμα του έθνους αφιερωμένο στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό τους. Το μουσείο άνοιξε το 2001 και έκτοτε έχει επικεντρωθεί σε πολλές απόψεις για την κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των εικαστικών εκθέσεων, των εργαστηρίων χειροτεχνίας, των ταινιών στο πάρκο και του ετήσιου φεστιβάλ καλών τεχνών και χειροτεχνίας.

Είναι επίσης ο μόνος αυτοτελής πολιτιστικός θεσμός στη χώρα που αφιερώνεται στην επίδειξη του Πουέρτο Ρίκο τέχνες και ιστορικών εκθέσεων όλο το χρόνο. Μια ολόκληρη πτέρυγα του μουσείου είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση των τεχνών. Το NMPRAC προσφέρει εργαστήρια χειροτεχνίας και χειροτεχνίας, από τη ζωγραφική, την ζωγραφική και τη γλυπτική μέχρι την εκτύπωση και τη φωτογραφία. Φοιτητές όλων των ηλικιών και υποβάθρων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

Το ενυδρείο Shedd : Το ενυδρείο έχει αρκετές ελεύθερες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όταν παραιτείται από τη γενική αποδοχή για τους επισκέπτες (πρέπει να δείχνει έγκυρο πιστοποιητικό Illinois), το οποίο περιλαμβάνει τα Waters of the World, Amazon Rising και Caribbean Reef. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει τις άλλες περιοχές του ενυδρείου, συμπεριλαμβανομένου του Wild Reef, του Oceanarium και της ζώνης Polar Play, προσφέρεται σε μειωμένη τιμή. Αλλά προειδοποιήστε.

Ενώ θα εξοικονομήσετε χρήματα, οι ελεύθερες μέρες προσθέτουν στα ήδη γεμάτα πλήθη στο Shedd.

- εκδόθηκε από την Audarshia