Πώς να επισκεφθείτε το Shedd Aquarium δωρεάν

Το Ενυδρείο Shedd του Σικάγου έχει πολλές ελεύθερες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όταν παραιτείται από την γενική αποδοχή για τους επισκέπτες (πρέπει να δείχνει ένα έγκυρο πιστοποιητικό Illinois), το οποίο περιλαμβάνει τα Waters of the World, Amazon Rising και Caribbean Reef. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει τις άλλες περιοχές του ενυδρείου, συμπεριλαμβανομένου του Wild Reef, του Oceanarium και της ζώνης Polar Play, προσφέρεται σε μειωμένη τιμή. Αλλά προειδοποιήστε.

Ενώ θα εξοικονομήσετε χρήματα, οι ελεύθερες μέρες προσθέτουν στα ήδη γεμάτα πλήθη στο Shedd.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Ενυδρείο Shedd δωρεάν με την αγορά κάρτας Go Chicago (Buy Direct) ή Chicago CityPASS (Buy Direct ).

Που:

Shedd Ενυδρείο
1200 South Lake Shore Drive
Chicago, IL
312-939-2426

Πρόγραμμα των ελεύθερων ημερών του ενυδρείου Shedd:

Δεν υπάρχουν πλέον προγραμματισμένες δωρεάν ημέρες για το 2017.

Οι δωρεάν ημέρες για το 2018 δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, αλλά αυτός ο ιστότοπος πρέπει να έχει ενημερώσεις.

Πρόσθετα Δωρεάν Σικάγο Αξιοθέατα

Το Σικάγο Πολιτιστικό Κέντρο προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο με πολλές δωρεάν εκδηλώσεις και κοντά στο τουριστικό κέντρο Millennium Park της Μεγάλης. Εκτός από τις ελεύθερες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, το κέντρο προβάλλει συχνά ταινίες, διαλέξεις, παρουσιάζει εκθέματα τέχνης και προσφέρει οικογενειακές εκδηλώσεις. Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής συσσωρεύονται επίσης στη δομή επειδή είναι ένα κτίριο ορόσημο. χτίστηκε το 1897 ως η πρώτη κεντρική δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης.

Η ανασυγκρότηση του Chicago Riverwalk ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ολοκληρώθηκε τελικά την άνοιξη του 2015. Ο διάδρομος βρίσκεται έξι τετράγωνα κατά μήκος του ποταμού Chicago από την State Street δυτικά έως τη λίμνη Street με διακριτικές ταυτότητες, που ονομάζεται θεματικά: Η Μαρίνα (από το κράτος στο Dearborn). Ο Όρμος (Dearborn to Clark); Το θέατρο του ποταμού (Clark στο LaSalle). Η τρύπα κολύμβησης (LaSalle to Wells); Το Jetty (Wells to Franklin) και το Boardwalk (Franklin to Lake).

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ κατά μήκος της διαδρομής, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να το εξερευνήσουν μόνοι τους. Φέρτε το μεσημεριανό γεύμα και ξεκουραστείτε έξω και παρακολουθήστε καγιάκ και αρχιτεκτονικές κρουαζιέρες επιπλέουν από.

Το Grant Park φιλοξενεί τη Βρύση του Μπάκιγχαμ - ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης - καθώς και το Μουσικό Φεστιβάλ Grant Park , το οποίο προσφέρει μια δωρεάν καλοκαιρινή κλασική σειρά συναυλιών. Συσκευάστε ένα πικ-νικ, στη συνέχεια με το κεφάλι μέχρι το πάρκο για τις πρόωρες πρωινές ή απογευματινές πρόβες, οι οποίες είναι δωρεάν. Υπάρχουν επίσης διαλέξεις πριν από σχεδόν κάθε παράσταση. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ .

Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του ζωολογικού κήπου Lincoln Park , το Conservatory του Λίνκολν Παρκ διαθέτει τέσσερα γαλήνια θερμοκήπια (Orchid House, Fernery, Palm House και Show House), όλα με φανταστικές σειρές χλωρίδας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, βγείτε έξω για να βρείτε έναν πλούσιο, γαλλικό κήπο γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών και λουλουδιών και μια όμορφη βρύση. Πολλοί κάτοικοι του Σικάγου χρησιμοποιούν αυτό το χώρο για να καθίσουν και να διαβάσουν, να ρίξουν ένα ποδόσφαιρο γύρω, να αφήσουν τα παιδιά τους να τρέξουν ελεύθερα ή απλά να πάρουν την ομορφιά της φύσης.

Μόλις λίγα λεπτά νότια από το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας του Hyde Park, το Πολιτιστικό Κέντρο South Shore είναι μια εικονική δομή στη γειτονιά από το 1905.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού επικεντρώνεται σε πλούσιο προγραμματισμό που είναι ελεύθερος σε όλους. Η ψυχαγωγία κυμαίνεται από τις παραδόσεις της Δυτικής Αφρικής μέχρι τη ζωντανή τζαζ ή την κλασσική μουσική. Ελέγξτε το πρόγραμμα για περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Ετοιμαστείτε για την περηφάνια του Πουέρτο Ρίκο στην έκθεση στο μεγαλύτερο πολιτιστικό ίδρυμα του έθνους αφιερωμένο στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό τους. Το Εθνικό Μουσείο Πουέρτο Ριχικών Τεχνών & Πολιτισμού ξεκίνησε το 2001 και από τότε έχει επικεντρωθεί σε πολλές απόψεις για την κοινότητα, όπως εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια χειροτεχνίας, ταινίες στο πάρκο και ετήσιο φεστιβάλ καλών τεχνών και χειροτεχνίας. Είναι επίσης ο μόνος αυτοτελής πολιτιστικός θεσμός στη χώρα που αφιερώνεται στην επίδειξη του Πουέρτο Ρίκο τέχνες και ιστορικών εκθέσεων όλο το χρόνο. Μια ολόκληρη πτέρυγα του μουσείου είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση των τεχνών.

Το NMPRAC προσφέρει εργαστήρια χειροτεχνίας και χειροτεχνίας, από τη ζωγραφική, την ζωγραφική και τη γλυπτική μέχρι την εκτύπωση και τη φωτογραφία. Οι σπουδαστές όλων των ηλικιών και υποβάθρου είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend