Επιλέξτε Pass Pass για προσαρμοσμένες εισαγωγές

Το Go Select Pass είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου πακέτου εισαγωγής που εξοικονομεί χρήματα και καλύπτει τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες χωρίς να σπαταλάει χρήματα.

Η ιδέα πίσω από ένα δελτίο εισόδου για έναν συγκεκριμένο προορισμό είναι να κάνετε τα ταξιδιωτικά σας χρήματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Πληρώστε μία τιμή για απεριόριστες εισόδους για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Απολαύστε έκπτωση σε όσα θα πληρώσατε για μεμονωμένα εισιτήρια.

Ωστόσο, ακόμη και αυτή η έννοια, που βασίζεται στην αποτελεσματικότητα, μπορεί να είναι αναποτελεσματικά.

Έχετε δει τα περάσματα που προσφέρουν πρόσβαση σε 50 κορυφαία αξιοθέατα σε ένα δεδομένο μέρος; Ακόμα και αν μείνετε δύο εβδομάδες, οι πιθανότητες είναι να επισκεφθείτε ένα μικρό κλάσμα από αυτά τα 50 αξιοθέατα. Η πραγματικότητα: μπορεί να φτάσετε σε πέντε ή ίσως 10, αλλά όχι περισσότερο. Όταν προσθέτετε τι θα κοστίσει τα πέντε αξιοθέατα χωρίς το πέρασμα, ίσως να διαπιστώσετε ότι οι αποταμιεύσεις σας είναι ελάχιστες ή ανύπαρκτες.

Ίσως να το θυμόμαστε, οι έξυπνοι προορισμοί έχουν αναπτύξει το Pass Select. Με αυτό το πέρασμα, μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρό αριθμό από αξιοθέατα που είναι πολύ πιθανό να επισκεφθείτε. Η εταιρεία εγγυάται ότι το κόστος εισόδου σας θα είναι μικρότερο από αυτό που πληρώνουν οι άνθρωποι στην πόρτα. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε τις γραμμές εισιτηρίων σε πολυσύχναστα αξιοθέατα.

Πως δουλεύει

Οι προσυσκευασμένες πακέτες Go Select προσφέρονται για πέντε προορισμούς των ΗΠΑ. Δεν μπορείτε να εξαλείψετε οποιαδήποτε έλξη από ένα πακέτο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ιστότοπους που δεν περιλαμβάνονται με επιπλέον χρέωση.

Όταν τελειώσετε με την προσαρμογή του δελτίου σας, θα δείξετε τι θα ήταν συνολικά τα τέλη εισόδου για αυτά τα μέρη. Βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφθείτε τα περισσότερα ή όλα τα αξιοθέατα. Ο ελάχιστος αριθμός των αξιοθέατων σε κάθε πακέτο Go Select είναι δύο.

Μετά το Checkout, μπορείτε να κάνετε λήψη και εκτύπωση αρχείων PDF που περιέχουν γραμμικούς κώδικες για κάθε προορισμό.

Κατά την άφιξη, οι κώδικες αυτοί σαρώνονται και η εισαγωγή σας είναι πλήρης. Πρέπει να διατηρήσετε τους κωδικούς για κάθε έλξη. Η απλή απόδειξη για την αγορά του συνολικού πεδίου Go Select δεν αρκεί.

Αυτό είναι. Δεν υπάρχει στάση στη γραμμή για εισιτήρια και καμία χρέωση πλήρους τιμής.

Προορισμοί προσφέρονται

Υπάρχουν 11 προορισμοί που περιλαμβάνονται στην επιλογή Μετάβαση Select Pass. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από αυτά:

Υπάρχουν 44 αξιοθέατα της Βοστώνης που είναι προσβάσιμα μέσω του Go Select. Μια επιλογή είναι το πακέτο "Ιστορική κληρονομιά", το οποίο περιλαμβάνει ένα Περιπατητικό Ίδρυμα Freedom Trail, το Old State House House, το Old South Meeting House, το σπίτι του Paul Revere και το 45ωρο Boston Harbor Cruise. Ο ιστότοπος λέει ότι η επιλογή Go Select αποθηκεύει 30 τοις εκατό σε σχέση με τις κανονικές τιμές εισαγωγής.

Στο Σικάγο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 27 αξιοθέατα της περιοχής με το Go Select. Μεταξύ των πακέτων είναι το "Chicago Highlights Pass", το οποίο περιλαμβάνει το Navy Pier, το SkyDeck Chicago, το North Side Tour και το Shedd Aquarium. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η εξοικονόμηση σε τυπικές συμμετοχές για αυτό το πακέτο είναι 28%.

Επτά πακέτα και 43 πιθανά αξιοθέατα παρατίθενται στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ των πακέτων είναι "Pass to New York City". Αξιοθέατα σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνουν το Empire State Building, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Παρατηρητήριο του Top of the Rock και το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Η μεγαλύτερη Χονολουλού και το νησί Oahu βρίσκονται στο μενού Go Select, προσφέροντας περισσότερα από 30 αξιοθέατα και δύο πακέτα. Ένα βασικό πακέτο περιλαμβάνει το Luau του Germaine, το Grand Circle Island Tour και το Pearl Harbor και το City Honolulu Tour.

Το Σαν Ντιέγκο διαθέτει 40 αξιοθέατα και τέσσερα πακέτα βάσης στο Go Select. Το πακέτο "Balboa Park" περιλαμβάνει το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, το μουσείο του αεροδρομίου του Ντιέγκο, το μουσείο φυσικής ιστορίας του Σαν Ντιέγκο και το κέντρο επιστήμης του στόλου.

Άλλοι προορισμοί Go Select περιλαμβάνουν το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Ορλάντο, το Σαν Φρανσίσκο και η Ουάσινγκτον.

Σημειώσεις

Οι τιμές για τις κάρτες αλλάζουν με την κανονικότητα, οπότε βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε το κόστος εισόδου στα μέρη που θέλετε να δείτε και στη συνέχεια συγκρίνετε αυτό το σύνολο με την τιμή περάσματος. Τα ποσά είναι ανά άτομο, όχι ανά οικογένεια. Τα παιδιά (ηλικίας 3-12 ετών) συνήθως πληρώνουν 25-35% λιγότερο από τους ενήλικες.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα αξιοθέατα στα πακέτα βάσης με επιπλέον κόστος, αλλά δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τίποτα από αυτά τα πακέτα. Εάν δεν είναι πιθανό να επισκεφθείτε ένα ή περισσότερα από τα βασικά αξιοθέατα του πακέτου, αυτή η επιλογή μπορεί να τελειώσει, κοστίζοντας περισσότερα χρήματα από τις τιμές εισόδου στην είσοδο.

Τα περάσματα είναι καλά μέχρι ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς και 30 ημέρες από την πρώτη χρήση. Οι έξυπνοι προορισμοί θα επιστρέψουν το πλήρες κόστος όλων των αχρησιμοποίητων, μη χρησιμοποιηθέντων καρτών που αγοράστηκαν από τον ιστότοπο χωρίς χρεώσεις ακύρωσης.