Εύρεση Φθινόπωρο χρώμα στην Αριζόνα

Πού να πάτε στην Αριζόνα για να βρείτε τα φύλλα πτώσης

Η Αριζόνα, ειδικά η ψηλή χώρα, είναι φλεγόμενη με χρώμα κατά την πτώση. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι το Δεκέμβριο, μπορείτε να έρθετε με υπέροχα πανέμορφα χρώματα. Εδώ είναι μερικά μέρη όπου μπορείτε να περπατήσετε μέσα από αυτό το φεστιβάλ το φθινόπωρο. Βεβαιωθείτε και φέρετε τη φωτογραφική μηχανή σας!

Boyce Thompson Arboretum

Βρίσκεται ανατολικά του Φοίνιξ από τον αυτοκινητόδρομο 60, το Arboretum Boyce Thompson είναι γνωστό για το φινάλε του φθινοπώρου του φθινοπώρου για το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών.

Τα Aspen και τα φύλλα σφενδάμνου έχουν πέσει στις κορυφές του Σαν Φρανσίσκο και η Catalinas από τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά το αληθινό μεγάλο φινάλε του φθινοπωρινού φύλλωματος στην Αριζόνα βρίσκεται στο Arboretum τον Νοέμβριο, με χρώμα κορυφής συνήθως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών. Περισσότερα για το φύλλωμα πτώσης του Boyce Thompson Arboretum.

Το φαράγγι Oak Creek του Sedona

Θα βρείτε φύλλωμα πτώσης στο Oak Creek Canyon οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Επισκεπτών. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε το φύλλωμα πτώσης είναι το West Fork Trail, αλλά θα απολαύσετε το φύλλωμα πτώσης στην κατάλληλη στιγμή σε όλη την Sedona.

Ιστός σημαίας

Το Flagstaff και οι γύρω περιοχές προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων πτώσης από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Περιμένετε να δείτε μια αφθονία κόκκινων, πορτοκαλί και κίτρινων φύλλων. Υπάρχουν Aspen ελαιώνες και βαθιά φαράγγια.


Εθνικό δάσος Coconino

Μπορεί να δείτε το χρώμα πτώσης στο εθνικό δάσος Coconino ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εθνικό δάσος Kaibab

Υπάρχει μια σειρά από γραφικές κινήσεις στο Εθνικό Δάσος Kaibab που παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες για την προβολή των χρωμάτων πτώσης.

Παρακολουθήστε προσεκτικά καθώς οδηγείτε κατά μήκος των δασικών δρόμων. μπορείτε να δείτε μια σκίουρο Kaibab ανάμεσα στον χρυσό ασβέστη ή ένα κοπάδι άγριας γαλοπούλας κατά μήκος ενός άκρου του λιβαδιού.