Φεστιβάλ κολοκυθοκεφτέρ Wuertz στο Casa Grande, Αριζόνα

Το Wuertz Farm είναι γνωστό για την καλλιέργεια κολοκυθιών όλων των μορφών και μεγεθών. Αλλά φέτος τον Φεβρουάριο, το Wuertz Farm φιλοξενεί ένα μεγάλο Φεστιβάλ κολοκύνθη στο Casa Grande της Αριζόνα . Κάθε λάτρεις των κολοκύνθων του Φεβρουαρίου και οι οικογένειες απλά για μια καλή στιγμή, επικεφαλής για το Φεστιβάλ κολοκύνθη στο Pinal County Fairgrounds.

Βρίσκοντας το Pinal County Fair Grounds

Από Phoenix: Ταξιδέψτε ανατολικά στο Interstate 10, πάρτε την έξοδο 194. Πηγαίνετε ανατολικά 7 μίλια στο Hwy 287.

Στρίψτε νότια στο Έντεκα Μίλι Γωνία. Χάρτης

Ημερομηνίες και ώρες

Ετησίως τον Φεβρουάριο. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή. Οι ώρες είναι: Παρασκευή και Σάββατο: 9 π.μ. - 5 μ.μ. και Κυριακή: 10 π.μ. - 3 μ.μ. Κυριακή: 10 π.μ. - 3 μ.μ.

Κόστος

Η είσοδος είναι $ 6.00 ανά άτομο. Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση.

Τι θα βιώσετε

Πάνω από 100 καλλιτέχνες και πωλητές κολοκύνθη θα εμφανίσουν τα προϊόντα τους. Επιπλέον, θα υπάρχει φαγητό και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Τροφή

Καθώς βγήκαμε από το κτίριο που κρίνουμε, χτίσαμε μια πείνα. Διαβάζουμε τις πινακίδες πάνω από τα καρναβαλικά τρόφιμα για τραβηγμένο χοιρινό, "γουρούνι σε κούτσουρο", σκύλους καλαμποκιού κλπ. Και αποφασίσαμε ότι οι χορτοφάγοι στην ομάδα μας χρειάζονταν κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς ο κήπος μπύρας σερβίρεται quesadillas. Απολαύσαμε ένα σκιερό γεύμα και ήταν καλά οχυρωμένο για να προχωρήσουμε στο επόμενο μεγάλο κτίριο που περνούσε από την υπαίθρια σκηνή, όπου οι χορευτές της Χαβάης ετοιμάζονταν να παίζουν.

Αγοράζοντας Art Gourds

Ήταν οι γιορτές της τέχνης που μας αιχμαλωτίστηκαν.

Μας άρεσε να μιλάμε στους καλλιτέχνες και βρήκαμε, προς μεγάλη μας έκπληξη, ότι η τέχνη τους ήταν πολύ πιο προσιτή απ 'ό, τι στο πλαίσιο της γκαλερί. Αγόρασα ένα όμορφο κολοκύνθη με άγρια ​​άλογα σχεδιασμένο από τον Kristy Dial της Gecko Gourds. Είναι εξειδικευμένη στη σύλληψη του πνεύματος της Νοτιοδυτικής στις κολοκύθες της.

Η λευκή βουβάλια κολοκύθα

Μετά από μια ώρα περιήγησης στα περίπτερα, οι φίλοι μου κλήθηκαν στην τέχνη του Phyllis Sickles του Tucson.

Ο Phyllis διδάσκει τέχνη στο Νιου Τζέρσεϋ και έχει τελειοποιήσει την τέχνη της κολοκύθας και της ζωγραφικής μέχρι να προσελκύσει πλήθος γύρω από το περίπτερο της. Η όμορφη δουλειά της πωλείται στην Πινακοθήκη Καλών Τεχνών του Cobalt "στο Tubac, το πιο αξιοσημείωτο από τις προσφορές της στο φεστιβάλ ήταν ένα γλυπτό βουβάλι κολοκύνθη με λεπτομέρειες του τυρκουάζ. στην προσωπική συλλογή των φίλων μου από τη Δυτική κοιλάδα του Phoenix.

Πληροφορίες Φεστιβάλ κολοκύνθη και ανασκόπηση

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε καθώς απενεργοποιείτε το I-10 στον Πειναλισμό Fairgrounds είναι ότι δεν βρίσκεστε πλέον στην πόλη. Πρόκειται για αγροτική, γεωργική περιοχή. Το Φεστιβάλ κολοκύνθη, που φιλοξενείται από το κοντινό αγρόκτημα Wuertz Gourd Farm, διατηρεί τη γεύση ενός αγροτικού φεστιβάλ, ενώ προσελκύει μερικούς πολύ εξειδικευμένους τεχνίτες κολοκυθιών, μερικοί από τους οποίους εκτίθενται σε κορυφαίες γκαλερί τέχνης στο νοτιοδυτικό τμήμα.

Σταματήσαμε και κατευθυνθήκαμε προς την πύλη, απόλαυσα τη μουσική φλάουτου κολοκύθας από τον Zach Farley της Παταγονίας της Αριζόνα. Παρατηρήσαμε μια γραμμή ατόμων έξω από ένα από τα κτίρια. Αυτό ήταν το κτίριο όπου είχε γίνει η κρίση κολοκύνθη. Φυσικά θέλαμε να δούμε όλες τις συμμετοχές, έτσι ώστε να ενταχθούν στη γραμμή και ήταν serenaded από Los Primos, μια μπάντα του οποίου το ρεπερτόριο κυμαίνεται από mariachi σε τζαζ.

Μόλις βρεθήκατε στο κτίριο της κολοκύνθης της κοινωνίας κολοκύνθης της Αριζόνα, ανακαλύψαμε γιατί υπήρχε μια γραμμή. Υπήρχαν τόσα πολλά να δουν και οι επισκέπτες ήθελαν να απολαύσουν τη λεπτομέρεια και τη δημιουργικότητα κάθε συμμετοχής καθώς και να φωτογραφίσουν τα αγαπημένα τους. Καθώς προχωρήσαμε από την κατηγορία των αρχαρίων στην επαγγελματική κατηγορία, κερδίσαμε μια εκτίμηση της τέχνης της ξυλογλυπτικής και της ζωγραφικής των κολοκυθιών.

Το κτίριο του πωλητή ήταν κακόβουλο με τη δραστηριότητα. Υπήρχαν τέσσερις σειρές από περίπτερα που παρουσίαζαν εξοπλισμό και προμήθειες τέχνης κολοκύθας καθώς και όμορφα διακοσμημένα κολοκύθια προς πώληση. Σταματήσαμε σε κάθε περίπτερο και παρατήρησα ότι υπήρχε ένα ευρύ φάσμα της τέχνης που προσφέρεται. Υπήρχαν μαμά και ποπ διακοσμημένα κολοκύνθη διακοπών, κολοκύνθη κολοκύνθη από το Περού, καθώς και την κορυφή της γραμμής τέχνης κολοκύνθη, που θυμίζει αυτά που βλέπετε στις κορυφαίες γκαλερί στο Tubac και Scottsdale.

Καθώς περπατούσαμε στους χώρους του φεστιβάλ, απολάβαμε περισσότερο χυμό κολοκύνθη, πετάξαμε ένα μικροσκοπικό άλογο με έναν αναβάτη κολοκύνθη και φωτογραφήσαμε ένα κοκτέιλ κολοκύθας. Δεν πρέπει να χάσετε μια επίσκεψη στο περίπτερο Weurtz Gourd Farm όπου μπορείτε να δείτε τις πρώτες κολοκύθες και να παρακολουθήσετε καλλιτέχνες επιλέγοντας κολοκύθες για τα επόμενα έργα τέχνης τους.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Φεστιβάλ κολοκύνθης Wuertz εάν είστε λάτρης κολοκύνθης ή απλώς θέλετε να απολαύσετε μια μέρα στη χώρα. Υπάρχει διασκέδαση, φαγητό, διασκέδαση και μια ποικιλία από κολοκύθες που θα σας μαγέψουν. Αφήσαμε το φεστιβάλ γεμάτο με folkdy κολοκύνθη-χιούμορ και προβλέποντας ένα χαλαρωτικό βράδυ ακούγοντας το κολοκύνθη μουσικό CD φλάουτο και βλέποντας τα νερά της Αριζόνα παρασύρονται πάνω από το γήπεδο του γκολφ.