Θεματικά πάρκα Maine και θαλάσσια πάρκα

Βρείτε κυματοθραύστες κυλίνδρων, διαφάνειες νερού και άλλες βόλτες στην πολιτεία

Ο Maine έχει το ψευδώνυμο "Holidayland." Το υπέροχο κράτος της Νέας Αγγλίας έχει πολλά να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων των φορτίων του αστακού , του Εθνικού Πάρκου Acadia και της λίμνης Moosehead. Οι επισκέπτες στο Maine (καθώς και στους κατοίκους του) που μπορεί να ψάχνουν για μια πλευρά συγκινήσεις που συνοδεύουν τους κυλίνδρους αστακών μπορούν να βρουν πάρκα αναψυχής και υδάτινα πάρκα, τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

Πριν φτάσουμε στα πάρκα που λειτουργούν, ας ρίξουμε μια ματιά σε έναν τόπο που έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, το Old Orchard Beach. Βρίσκεται στις ακτές του Maine, ο προορισμός έχει ακολουθήσει την πορεία πολλών παραθαλάσσιων περιοχών διασκέδασης. Αντί για έναν μόνο ιδιοκτήτη, που είναι το μοντέλο που ακολουθείται από τα πιο σύγχρονα θεματικά πάρκα, οι περιοχές διασκέδασης του παρελθόντος ήταν συνήθως μια συλλογή βόλτων και παραχωρήσεων που λειτουργούσαν από διαφορετικούς πωλητές. Κάποτε, το Old Orchard Beach κατείχε μερικά ατομικά χειρουργικά ξύλινα κυνοστάσια, όπως το US Scenic Railway, το οποίο χρονολογείται από το 1902 και το Jack Rabbit circa-1917.

Όπως και τα περισσότερα παραθαλάσσια πάρκα, η δημοτικότητα του Old Orchard Beach εξαφανίστηκε. Τα ξύλινα σουβέρ είναι μακριά. Αντίθετα με τη μοίρα που συναντούσαν σχεδόν όλες οι άλλες περιοχές διασκέδασης στον ωκεανό, ωστόσο, παραμένουν κάποιες βόλτες, κυρίως στο Palace Playland της παραλίας (που παρατίθεται παρακάτω). Η αποβάθρα του Old Orchard εξακολουθεί να προσφέρει μεσογειακά παιχνίδια, αρθρώσεις τροφίμων και άλλες εκτροπές. Και, φυσικά, η ίδια η παραλία σηκώνει.