Ευρωπαϊκό Έθιμο και Πολιτισμός: Συμβουλές για το πρώτο ταξίδι σας στην Ευρώπη

Ευρώπη για ταξιδιώτες για πρώτη φορά

Πολλοί ταξιδιώτες έχουν την προσδοκία ότι η Ευρώπη θα είναι ακριβώς όπως η πατρίδα τους, εκτός από το ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μιλούν διαφορετική γλώσσα. Ενώ οι ιδέες συγκλίνουν και γίνονται "παγκόσμιες", εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζει ο πρώτος ταξιδιώτης στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης:

Θυμηθείτε - δεν είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις γενικεύσεις - είναι δύσκολο να μην βρείτε λάθος με αυτούς. Η Δυτική Ευρώπη είναι ένα μεγάλο μέρος και έχει εγκατασταθεί στη μακρά ιστορία της από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Έτσι, ακολουθήστε τις γενικεύσεις παρακάτω ως γενικές κατευθυντήριες γραμμές για την πλοήγηση στα ευρωπαϊκά τελωνεία. Η Σουηδία είναι πολύ διαφορετική από την Πορτογαλία. Αυτό κάνει το ταξίδι διασκεδαστικό.

Πίνετε στην Ευρώπη

Η ιδέα του φλυτζανιού "μεγάλης γλάστρας" ή οι άπειρες αναπλήρωση αναψυκτικών που έχετε αναμείνει να περιμένετε στις ΗΠΑ δεν έχει πιάσει ακριβώς στην Ευρώπη. Μην περιμένετε να ζητήσετε ξαναγέμισμα του ποτού σας και να μην χρεωθείτε γι 'αυτό. Επίσης, η τιμή των αναψυκτικών αμερικανικού τύπου είναι συχνά υψηλή σε σχέση με την τιμή της μπύρας και του κρασιού. Απλά θυμηθείτε το δικό μας Tomas Jefferson, ο οποίος ήταν ένας ενθουσιώδης παρατηρητής των ευρωπαϊκών τελωνείων: "Κανένα έθνος δεν είναι μεθυσμένο, όπου το κρασί είναι φτηνό και κανένας νηφάλιος, όπου η αγάπη του κρασιού υποκαθιστά τα καυτά πνεύματα ως κοινό ποτό."

Η κατανάλωση κρασιού ή μπύρας στα τραπέζια στους δρόμους είναι πιο συχνή στην Ευρώπη από ό, τι στις ΗΠΑ. Παρά ταύτα, οι ευρωπαϊκές νομοθεσίες οδήγησης αναθεωρούνται συνεχώς για να επαναπροσδιοριστούν τα επίπεδα απομείωσης προς τα κάτω. Εάν οδηγείτε, ελέγξτε τα επιτρεπτά επίπεδα οινοπνεύματος στο αίμα που επισκέπτεστε - μπορεί να εκπλαγείτε, δεδομένης της διαθεσιμότητας του κρασιού και της μπύρας.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα γυάλινα ποτήρια μπύρας ενός λίτρου (34 ουγκιές!) Της Βαυαρίας !

Φόροι στην Ευρώπη

Υψηλή, αλλά συχνά κρυμμένη. Πληρώνετε ένα μεγάλο φόρο για το μεσημεριανό γεύμα στην ταράτσα, αλλά είναι απίθανο να σπάσει ο λογαριασμός.

Είναι η απόρριψη Normal;

Η ανατροπή είναι ένα ναρκοπέδιο. Για τη Δυτική Ευρώπη γενικά, οι συμβουλές αντιπροσωπεύουν περισσότερο το πνεύμα της αληθινής συμβολής - δηλαδή, είναι ένα ποσοστό του νομοσχεδίου που δίνετε για καλή εξυπηρέτηση, όχι ένα μεγάλο ποσό που πηγαίνει να πληρώσει τους μισθούς του διακομιστή σας. Δυστυχώς, καθώς οι Αμερικανοί φέρνουν τα έθιμά τους στην Ευρώπη, η προσδοκία ενός μεγάλου άκρου αυξάνεται καθώς οι μισθοί για τους διακομιστές μειώνονται, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Ηλεκτρική ενέργεια

Η τάση στην Ευρώπη είναι διπλάσια σε σχέση με τις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι υπολογιστές και σύγχρονα techno-stuff λειτουργεί και στις δύο τάσεις, και μόνο ένα βύσμα προσαρμογέα είναι απαραίτητη. Προσέξτε ότι δεν είναι όλα τα ίδια τα ευρωπαϊκά βύσματα. Τα παλαιότερα ξενοδοχεία μπορεί να μην έχουν το χυμό για να τρέξουν εκείνο το 1000 watt στεγνωτήρα μαλλιών που απεγνωσμένα (δεν χρειάζεται). Χρειάζεστε βοήθεια?

Βλέπε: Ευρωπαϊκή Ηλεκτρική Ενέργεια και το Συνδεδεμένο Τουριστικό

Αγοράστε τον τοπικό δρόμο

Είναι συνηθισμένο να καλωσορίζουμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στα καταστήματά τους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Αν σχεδιάζετε να κάνετε ψώνια σε μικρά καταστήματα μπουτίκ τύπου, μάθετε να λέτε "καλό πρωί" ή "καλό απόγευμα" στη γλώσσα των προορισμών σας.

Θα αρχίσετε να βρίσκετε ευκολότερη και πιο ευχάριστη αγορά - και ίσως να καταλάβετε μια συμφωνία κατά μήκος του δρόμου. Οι άνθρωποι είναι γενικά ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για κάθε προσπάθεια που κάνετε για να μιλήσετε τη γλώσσα τους και να μάθετε τα έθιμά τους και χρησιμοποιώντας μερικές ευγενικές λέξεις συχνά ανοίγει τις πόρτες.

Συζητήστε με το τοπικό φαρμακείο σας

Τα φαρμακεία είναι πιο χρήσιμα ως σημείο επαφής για ένα πρόσωπο της οποίας η υγεία είναι υπό αμφισβήτηση στην Ευρώπη από ό, τι επιτρέπεται από το νόμο να είναι στις ΗΠΑ. Εάν είστε σε μια πόλη και είστε πιο κοντά σε ένα φαρμακείο παρά ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης και η κατάστασή σας δεν είναι κρίσιμη, δοκιμάστε το φαρμακείο. Ίσως να εκπλαγείτε με τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένας φαρμακοποιός.

Επωφεληθείτε από τις δημόσιες μεταφορές

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι πολύ πιο εκτεταμένες στην Ευρώπη από ό, τι στις ΗΠΑ. Θα έχετε διάφορους τρόπους να φτάσετε από πόλη σε πόλη ή ακόμα και πόλη σε εξαιρετικά μικρό χωριό.

Όπου δεν υπάρχουν τρένα, πιθανόν να υπάρχουν λεωφορεία, ακόμη και αν τα δρομολόγιά τους δεν είναι ιδανικά για τον τουρίστα. Στην Ελβετία, τα Ταχυδρομικά Λεωφορεία θα σας μεταφέρουν σε οπουδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε. Για μεγαλύτερα ταξίδια σε τρένα, θα θελήσετε να βρείτε το σωστό σιδηρόδρομο . Εάν κάνετε σύντομες εκδρομές ή ημερήσιες εκδρομές, μην χρησιμοποιήσετε μια μέρα διάρκειας σιδηροδρομικών μεταφορών, διότι τα σιδηροδρομικά περάσματα δεν είναι εγγυημένα για να σας εξοικονομήσουν χρήματα, ειδικά σε μικρές μετακινήσεις. Λάβετε συμβουλές σχετικά με τα ευρωπαϊκά ταξίδια με τρένα.

Και τελικά, ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η Ευρώπη ; Μπορείτε να φτάσετε στις επτά χώρες που επιλέξατε σε 5 ημέρες; Δείτε τον χάρτη σύγκρισης μεγέθους της Ευρώπης .