Ηλεκτρική ενέργεια στην Ευρώπη - Πώς να χρησιμοποιήσετε ρευματοδότες

Στο πρώτο ταξίδι σας στην Ευρώπη, το πράγμα που ξεχωρίζει για την αίθουσα του ξενοδοχείου σας μπορεί να είναι οι τοίχοι. Είναι διαφορετικά. Είναι μεγάλοι.

Το δεύτερο πράγμα που πιθανώς θα παρατηρήσετε είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά από αυτά. Η ισχύς, βλέπετε, είναι αρκετά ακριβή στην Ευρώπη.

Έτσι, αυτό που χρειάζεστε για να τρέξετε το φορητό υπολογιστή, το στεγνωτήρα μαλλιών, την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή ή το μικροσκοπικό φούρνο φρυγανιέρα είναι ένα doohickey που μετατρέπει το βύσμα σας έτσι ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε υποδοχή που χρησιμοποιούν στην ευρωπαϊκή χώρα που επισκέπτεστε.

Κανένα πρόβλημα. Είναι φτηνές. Μπορείτε να αγοράσετε μετατροπείς plug σε πολλά καταστήματα με προορισμό τα ταξίδια στις Η.Π.Α., καθώς και καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και εξοπλισμού στην Ευρώπη. Δείτε την εικόνα του μετατροπέα που λειτουργεί στην ηπειρωτική Ευρώπη παρακάτω.

Πριν να πείτε: "Cool, είμαι έτοιμος!" Πρέπει να σας προειδοποιήσω για κάτι: αυτό που βγαίνει από αυτή την πρίζα είναι ένα επιβλητικό 220 βολτ σε 50 κύκλους, δύο φορές την τάση των αμερικανικών συστημάτων ισχύος. Μπορεί να είναι πάρα πολύ για τη συσκευή σας. Θυμηθείτε: ένα βύσμα προσαρμογέα δεν μετατρέπει την τάση, μετατρέπει απλώς το βύσμα υλικού (δείτε τους παρακάτω ορισμούς).

Ορισμοί για συσκευές ηλεκτρικής μετατροπής
Plug Adapter - μια διασύνδεση που συνδέεται μεταξύ του αμερικανικού βύσματος δύο ακίδων και μιας συγκεκριμένης ευρωπαϊκής πρίζας. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αμερικανική συσκευή θα συνδεθεί με την ευρωπαϊκή ηλεκτρική ενέργεια κύκλου 220v 50 κύκλων.

Μετατροπέας ισχύος (ή μετασχηματιστής) - μετατρέπει το ευρωπαϊκό 220v σε 110 βολτ έτσι ώστε οι αμερικανικές συσκευές να λειτουργούν με το European Current. Προσέξτε ότι η ονομαστική ισχύς (σε watts) υπερβαίνει τη βαθμολογία όλων των συσκευών που αναμένετε να συνδέσετε ταυτόχρονα.

Ευρωπαϊκή ηλεκτρική ενέργεια - ορισμένοι άνθρωποι μαθαίνουν τον σκληρό τρόπο

Από τη στιγμή που στη Σαρδηνία πραγματοποιήσαμε ένα έργο εθελοντικής εθελοντισμού, περάσαμε μια μέρα χωρίς φώτα, επειδή ένας από τους εθελοντές είχε συνδέσει ένα από αυτά τα 27 λίτρων watt, στεγνωτήρες μαλλιών 110 volt στην κανονική γραμμή 220. Όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι η τάση ήταν διαφορετική, απάντησε: "Φυσικά ήξερα!

Ήθελα μόνο να δούμε αν θα λειτουργούσε. "

Η επιστήμη είναι ένα καλό πράγμα. Έτσι είναι πειράματα. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν μια τρεμάμενη και παραμορφωμένη μάζα φθηνού πλαστικού και δείπνο με κεριά. Βλέπετε, τα 220 βολτ είχαν προκαλέσει μια κατάσταση υπερβολικής ισχύος που γύρισε ολόκληρη τη μονάδα σε ένα κομμάτι δύσοσμων, υπερθερμανθέντων τμημάτων.

Στεγνωτήρια μαλλιών μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Λαμβάνουν τεράστια ποσά ενέργειας. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα στην Ευρώπη για να βεβαιωθείτε ότι οι απαιτήσεις τροφοδοσίας του ταιριάζουν με αυτές των χωρών στις οποίες χρησιμοποιείται η συσκευή.

Αξιοποιώντας τις ηλεκτρικές σας ανάγκες όταν ταξιδεύετε στην Ευρώπη

Πώς να διαπιστώσετε εάν χρειάζεστε μόνο έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας ή έναν μετατροπέα τάσης

Θα χρειαστείτε ένα μετατροπέα τάσης για να τρέξετε τη συσκευή με την οποία συνδέεται, όπως ένα από αυτά. Είναι όμως πολύ χαμηλή ισχύς, μόνο 6 βατ, έτσι δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο, ακριβό μετατροπέα.

Το πίσω μέρος του φορτιστή μου Canon δείχνει ότι θα χειριστεί οποιαδήποτε τάση από 100 έως 240 στα 50/60 Hz. Αυτό σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο και η έκδοση των ΗΠΑ θα λειτουργεί στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα βύσματος όπως φαίνεται παρακάτω.

Εδώ είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μετατρέψετε το ορθογώνιο βύσμα των ΗΠΑ σε μια ευρωπαϊκή στρογγυλή πρίζα που χρησιμοποιείται στα περισσότερα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ευρώπης. Είναι το είδος που παίρνω στην Ευρώπη. Αυτός ο προσαρμογέας πιθανώς δεν θα λειτουργήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Μάλτα.

Ενώ μπορείτε να αγοράσετε αυτά στην Ευρώπη, μια ηλεκτρονική πηγή είναι οι Magellans, ένας αξιόπιστος μετατροπέας που θα πρότεινα.