Επισκεφτείτε τη Σκανδιναβία το Σεπτέμβριο

Ο σκανδιναβικός καιρός τον Σεπτέμβριο τείνει να είναι δροσερός και λίγο υγρός, αλλά μην αφήνετε να σας σταματήσουν να επισκεφθείτε. Είναι ακόμα μια καλή στιγμή για να δείτε αυτό το μέρος του κόσμου, επειδή το κόστος των καταλυμάτων και των ταξιδιών είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Και παρόλο που η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος έχει περάσει, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνετε και να δείτε στη Σκανδιναβία το Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων των αρχών του όμορφο φύλλωμα πτώσης.

Ο καιρός στη Σκανδιναβία τον Σεπτέμβριο

Οι μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες της Σκανδιναβίας αυτό το μήνα είναι γενικά μεταξύ 60 και 65 μοίρες, αν και μπορεί να είναι μερικοί βαθμοί ψυχρότεροι στην Ισλανδία. Επειδή ο καιρός μπορεί να είναι βροχερός στις αρχές του φθινοπώρου, πακετάρετε ένα ζεστό και άνετο πουλόβερ και ένα αλεξίπτωτο. Εάν επισκέπτεστε την Ισλανδία, συσκευάζετε χειμερινά ρούχα και εργαλεία.

Εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία για τους τουρίστες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν τις Σκανδιναβικές χώρες το Σεπτέμβριο.