Παρέλαση Πρωτοχρονιάς Λονδίνο 2018

Η περιοδεία της Πρωτοχρονιάς του Λονδίνου ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1987 και η ετήσια εκδήλωση έφθασε από τότε 1,5 εκατομμύρια λίρες για να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών οργανώσεων που εδρεύουν στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο γεγονός με παγκόσμια έκκληση και διαθέτει περισσότερους από 8.500 καλλιτέχνες που εκπροσωπούν 20 + χώρες. Η παρέλαση περνάει μέσα από την πόλη κατά μήκος μιας διαδρομής 2 μιλίων. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε μπάντες, μαζορέτες, χορευτές, ακροβάτες και πολλά άλλα. Περίπου μισό εκατομμύριο θεατές ακολουθούν τη διαδρομή των παρατάξεων για να παρακολουθήσουν την ψυχαγωγία (βροχή ή λάμψη) και περίπου 300 εκατομμύρια θεατές τηλεθέασης συντονίζονται για να παρακολουθήσουν την Παρέλαση της Πρωτοχρονιάς του Λονδίνου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και οι 32 δήμοι του Λονδίνου υποβάλλουν μια επιπλέουσα στην παρέλαση και η κάθε ομάδα κριθεί από μια ομάδα ξένων πρεσβευτών και υψηλών επιτρόπων για να κερδίσει χρήματα για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η παρέλαση ξεκινά στις 12 το μεσημέρι στο Piccadilly (έξω από το ξενοδοχείο Ritz) και τελειώνει στις 3 μ.μ. περίπου.

Χρήσιμες πληροφορίες για την παρέλαση της Πρωτοχρονιάς του Λονδίνου

Η διαδρομή παρελάσεων

Η διαδρομή παρέλασης των 2 μιλίων περνάει από τα ακόλουθα ορόσημα:

Δείτε το χάρτη διαδρομής παρέλασης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών

Στη διαδρομή παρέλασης:

Κοντά στη διαδρομή Parade: