Ελβετία Αεροδρόμια Χάρτης

Η Ελβετία είναι μια από τις πιο εύκολες χώρες για να περάσετε, από τα καθαρά και αποδοτικά τρένα μέχρι τα περίφημα ελβετικά ταχυδρομικά λεωφορεία που μπορούν να σας οδηγήσουν σε οποιοδήποτε μικρό χωριό ή συλλογή σπιτιών. Η ευκολία του ταξιδιού επεκτείνεται στα αεροπορικά ταξίδια: η Ελβετία έχει 8 μεγάλα αεροδρόμια που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους τουρίστες, όπως φαίνεται στο χάρτη. Κάθε αεροδρόμιο εμφανίζεται παρακάτω, με συνδέσμους προς κάθε τοποθεσία του αεροδρομίου που εμφανίζονται στον χάρτη και άλλες πληροφορίες προγραμματισμού ταξιδιού για τις κοντινές πόλεις.

Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύης (GVA)

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύης βρίσκεται περίπου 5χλμ. ΒΔ της Γενεύης. Υπάρχει ένας τερματικός σταθμός, χωρισμένος σε ελβετικό και γαλλικό τομέα. Υπάρχει σταθμός τρένων και λεωφορείων στο αεροδρόμιο για μεταφορά στη Γενεύη. Τα λεωφορεία μεγάλης απόστασης είναι διαθέσιμα στο χαμηλότερο επίπεδο. πολλοί προορισμοί είναι εποχιακοί. Τα λεωφορεία του ξενοδοχείου βρίσκονται επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο. Όλα τα τρένα σταματούν στο σταθμό Geneva-Cornavin στο κέντρο της πόλης

Αεροδρόμιο του αεροδρομίου Basel-Mulhouse-Freiburg (MLH)

Αυτό το αεροδρόμιο με πολλά ονόματα βρίσκεται στην πραγματικότητα στη Γαλλία. Τα λεωφορεία (Linie 50: EuroAirport - Bahnhof SBB) σας μεταφέρουν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βασιλείας, καθώς και στο Mulhouse, στη Γαλλία και στο Freiburg της Γερμανίας. Δεν υπάρχει υπηρεσία τρένων.

Αεροδρόμιο της Βέρνης (BRN)

Το αεροδρόμιο της Βέρνης, το Flughafen Bern, βρίσκεται 6χλμ. Νοτιοανατολικά της Βέρνης.

Όπως το Sion παρακάτω, το αεροδρόμιο της Βέρνης είναι ένα χιονοδρομικό αεροδρόμιο για την περιοχή του σκι Jungfrau. Το λεωφορείο του Λευκού Αεροδρομίου σας μεταφέρει μεταξύ του αεροδρομίου και του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Βέρνης.

Αεροδρόμιο του Σιόν (SIR) Aéroport de Sion

Το Sion Airport απέχει 2,5χλμ. Από το Sion, στην καρδιά των Άλπεων του Valais, κοντά σε πολλά από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας, όπως το Zermatt.

Το λεωφορείο # 1 σας μεταφέρει στο σταθμό λεωφορείων του Sion, που βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το Matterhorn, το Zermatt και οι χιονοδρομικές περιοχές στο νότο εξυπηρετούνται από τον Matterhorn Gottard Bahn.

Αεροδρόμιο της Ζυρίχης (ZRH)

Το αεροδρόμιο της Ζυρίχης προσφέρει τόσο τρένο όσο και λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης. Οι σιδηροδρομικές γραμμές S2 και S16 σας μεταφέρουν στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης σε περίπου 10 λεπτά. Τα ειδικά λεωφορεία, κάποια εποχικά, σας μεταφέρουν σε μέρη γύρω από τη Ζυρίχη.

Αεροδρόμιο St. Gallen - Altenrhein (ACH)

Το αεροδρόμιο St. Gallen βρίσκεται κοντά στη λίμνη Constance, κοντά στη διασταύρωση της Ελβετίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας. Ο σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται μπροστά από το αεροδρόμιο. Τα λεωφορεία κατά την άφιξη των πτήσεων της Austrian Air είναι διαθέσιμα στη Βιέννη. Δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός στο αεροδρόμιο, αλλά οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Rorschach και Rheineck απέχουν μόλις 5 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Αν βρίσκεστε στο St. Gallen, υπάρχουν συχνά τρένα (κάθε τριάντα λεπτά) που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του St. Gallen και του πολύ μεγαλύτερου αεροδρομίου της Ζυρίχης, λαμβάνοντας 52 λεπτά.

Αεροδρόμιο Samedan - Engadin (SMV)

Το αεροδρόμιο Engadin απέχει 5χλμ.

Moritz. Το λεωφορείο Engadin σας μεταφέρει σε όλη την κοιλάδα, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Samedan, St Moritz, Celerina, Bernina & Pontresina.

Αεροδρόμιο Lugano - Agno (LUG)

Τα λεωφορεία λεωφορείων σταματούν ακριβώς έξω από το τερματικό σταθμό και τρέχουν στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Λουγκάνο. Το τρένο FLP Lugano-Ponte Tresa σταματά στο σταθμό Agno, ο οποίος απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο.

Άλλοι χάρτες της Ελβετίας

Δείτε τον Ελβετικό Χάρτη και τα Ταξιδιωτικά Σημεία και λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη γλώσσα, την ανατροπή, τη μεταφορά, τα καταλύματα και τον καιρό στην Ελβετία. Για τις αποστάσεις οδήγησης, ανατρέξτε στον Ελβετικό Χάρτη αποστάσεων οδήγησης και στον Αριθμομηχανή .