Ηλεκτρονικό ποδήλατο μέσω Ελβετίας

Όπως η ιδέα της εξερεύνησης με ποδήλατο, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αυτό που χρειάζεται;

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα μπορεί να είναι η απάντηση. Και δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία από το όμορφο τοπίο της Ελβετίας για την περιπέτεια ποδηλασίας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε, να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη και να ξεκινήσετε μια περιήγηση κατά μήκος των ποδηλατικών διαδρομών στην Ελβετία. Με ένα E-Bike, όταν πιέζετε τα πεντάλ, ο σιωπηλός ηλεκτροκινητήρας υπερδιπλασιάζει την ισχύ σας.

Αυτό κάνει αναρρίχηση σε ανηφόρα ένα αεράκι.

Όλα για τα ηλεκτρονικά ποδήλατα

Τι είναι το E-Bike;

Βασικά, ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο είναι απλά ένα κανονικό ποδήλατο με ηλεκτρικό μοτέρ για να παρέχει πρόσθετη βοήθεια. Μπορείτε να πετάξετε κανονικά και απλά να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα για να βοηθήσετε σε λόφους και ανεμοστρόβιλους ή να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα όλη την ώρα για να διευκολύνετε την οδήγηση. Η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική από την οδήγηση λέει ένα σκούτερ ή μοτοσικλέτα αερίου. Εδώ η ηλεκτρική βοήθεια είναι απόλυτα ομαλή και σιωπηλή, και συμπληρώνει και όχι αντικαθιστά την ανθρώπινη δύναμη.

Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι οικονομικά. Για 50 ελβετικά φράγκα την ημέρα (με εκπτώσεις για πολλαπλές μέρες), μπορείτε να νοικιάσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από έναν από τους 400 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα και στη συνέχεια να ξεκινήσετε σε περίπου 5.600 μίλια ποδηλατοδρόμων με καλά σήμανση.

Τι κάνει το (E-) Bike στην Ελβετία ειδικό;

Η Ελβετία έχει την Ελβετία Mobility, ένα μοναδικό δίκτυο διαδρομών και το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο διαδρομών για μαλακό τουρισμό και αργή κίνηση στην Ευρώπη: 12.428 μίλια με ομοιόμορφη πινακίδα για πεζοπόρους (3.914 μίλια), ποδηλάτες (5.281 μίλια), ποδηλάτες βουνού (2.050 μίλια) , inline skaters (621 μίλια) και κανόοι (254 μίλια).

Οι δραστήριες διακοπές στην Ελβετία έγιναν ακόμα ευκολότερες. Ένας μεγάλος αριθμός υπηρεσιών που προσφέρονται από εταίρους, όπως η μεταφορά αποσκευών, η δημόσια συγκοινωνία ή η ενοικίαση εξοπλισμού, συμπληρώνουν το δίκτυο διαδρομών της Ελβετίας Mobility.

Συνολικά 100.000 δείκτες σε διάφορα χρώματα σας δείχνουν τώρα τον τρόπο: Πεζοπορία: πράσινο; ποδηλασία: γαλάζιο; ποδηλασία βουνού: κίτρινο; inline πατινάζ: ιώδες; κανό: τυρκουάζ.

Επιπλέον, διατίθενται 57 χάρτες στα γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά, καθώς και ένα φυλλάδιο με προσφορές για διανυκτερεύσεις κατά μήκος των διαδρομών της Ελβετίας.

Διαδρομές και δρομολόγια

Τρόπος τυριού Emmentaler

Η πρώτη πορεία τυριού της Ελβετίας οδηγεί στην καρδιά του βασιλιά τυριού. Η Emmental Cheese Route επικεντρώνεται στο αγαπημένο τυρί του κόσμου, αλλά περιλαμβάνει και άλλες πτυχές της τοπικής γεωργίας, των πανέμορφων πανδοχείων και άλλων τόπων ενδιαφέροντος.

Τα κυριότερα σημεία της διαδρομής είναι μια επίσκεψη στο Affoltern Show Cheese Dairy, στο σπίτι του Jeremias Gotthelf και στο Κάστρο Burgdorf. Θα μάθετε επίσης πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την παραγωγή και την αποθήκευση τυριού, ιστορικούς τόπους συναλλαγών τυριού και μεταφορά τυριών στη γη και στο νερό.

Εάν κάνετε τη διαδρομή δύο ημερών (περίπου 40 μίλια), τα καλύτερα μέρη για να μείνετε είναι μάλλον Burgdorf και Langnau i. ΜΙ.

Περιφέρεια Napf (Λουκέρνη προς Βέρνη)

Το Emmental είναι ένα ήπιο λοφώδες τοπίο ανάμεσα στη Βέρνη και τη Λουκέρνη, ένα ιδανικό έδαφος για εκδρομές με ποδήλατα βουνού.

Magic Valley και Ascona (Ticino)

Η μακρύτερη κοιλάδα του Ticino προσφέρει την πιο χαλαρωτική και άγρια ​​πλευρά της περιοχής. Το μονοπάτι ποδηλασίας προσφέρει συνεχώς συναρπαστική θέα του ποταμού Maggia και διασχίζει μαγευτικά μικρά τυπικά χωριά.

Μια επίσκεψη σε ένα από τα παραδοσιακά και αυθεντικά πανηγύρια ολοκληρώνει την περιήγηση σε αυτή τη μαγευτική κοιλάδα.

Ελβετικό σύστημα ταξιδιού - Μέσω της Ελβετίας με το E-Bike και το τρένο

Και αν δεν θέλετε να κάνετε μόνο τμήματα του ταξιδιού σας στο e-bike, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Η Ελβετία διαθέτει ένα μεγάλο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών. Ένα που λειτουργεί σαν ρολόι - και καλωσορίζει τους ποδηλάτες!

Απλά φέρετε το ποδήλατό σας για το ταξίδι: με ένα έγκυρο εισιτήριο ποδηλάτου, μπορείτε να φορτώσετε εσείς οι ίδιοι το ποδήλατό σας ή τα ρυμουλκούμενα ποδηλάτου σας (εκφορτωμένα) στις περισσότερες αμαξοστοιχίες SBB και στους ιδιωτικούς σιδηρόδρομους. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα ταχυδρομικά λεωφορεία. Εάν η μοτοσικλέτα σας μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί σε μια κατάλληλη θήκη μεταφοράς, μπορείτε να την πάρετε και χωρίς χρέωση ως χειραποσκευές.

Ελβετικά μονοπάτια

Η Swiss Trails είναι υπεύθυνη για κρατήσεις σε όλα τα 22 εθνικά δρομολόγια και στις 5 περιοχές του έργου Mobility της Ελβετίας - ποδηλασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, πατινάζ και κανό.

Εκτός από τις προσφορές πακέτων, η Swiss Trails προσφέρει επίσης στους πελάτες της την ευκαιρία να σχεδιάσουν τα δικά τους ξεχωριστά ταξιδιωτικά προγράμματα που διαρκούν όσο το επιθυμούν με το SwissTrails à la carte μαζί με την άνεση των προκαταχωρημένων καταλυμάτων και μεταφοράς αποσκευών.

Η SwissTrails οργανώνει καθημερινή μεταφορά αποσκευών μεταξύ των σημείων διαμονής σε όλες τις εθνικές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Οι courier μας SwissTrails είναι σε ετοιμότητα καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα για να παρέχουν στους πελάτες μας αυτή τη σημαντική υπηρεσία - ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες πεδιάδες βουνού.