Πρόγραμμα εκπτώσεων στο φυσικό αέριο της Οκλαχόμα (ONG)

Αν ψάχνετε για κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας, ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρηματικό ποσό από τις αγορές νέων συσκευών μέσω του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας από την Oklahoma Natural Gas (ONG). Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που διαθέτουν ηλεκτρική ενέργεια μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη μετατροπή τους σε φυσικό αέριο και την εγγραφή τους στο ONG.

Το φυσικό αέριο της Οκλαχόμα (ONG)

Το φυσικό αέριο της Οκλαχόμα προσφέρει εκπτώσεις στους πελάτες ως έναν τρόπο να τους ωθήσει να αντικαταστήσουν τα ηλεκτρικά τους με υψηλής απόδοσης συσκευές φυσικού αερίου.

Μπορείτε επίσης να λάβετε επιστροφές για θερμοσίφωνες νερού και χώρου τόσο για νεόδμητα σπίτια όσο και για έργα ανακαίνισης.

Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011 και παρέχει εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε οικιακούς και επιλέξιμους εμπορικούς πελάτες του φυσικού αερίου της Οκλαχόμα για τις εγκατεστημένες ή συντηρημένες μονάδες μετά τις 14 Σεπτεμβρίου 2011. Η εγκατάσταση ή / και η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιούνται από ανάδοχο με άδεια της Οκλαχόμα. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα - καθώς οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν εντός 90 ημερών από την υπηρεσία ή την εγκατάσταση - έτσι μην περιμένετε ή θα μπορούσατε να χάσετε.

Καταργήστε τα στοιχεία και τα ποσά

Για να μάθετε αν μπορείτε να έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, ελέγξτε αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία και τις οδηγίες εφαρμογής.

Νέα στοιχεία έκπτωσης

Τα παρακάτω στοιχεία έχουν προστεθεί στο Πρόγραμμα Εκπτώσεων Ενεργειακής Απόδοσης του ONG από το 2014. Οι αγορές που εξαρτώνται από την αγορά περιλαμβάνουν εκείνες που έγιναν μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Αίτηση έκπτωσης

Για να υποβάλετε αίτηση για έκπτωση ενεργειακής απόδοσης στο φυσικό αέριο της Οκλαχόμα, απλά κατεβάστε και συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης. Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς, μαζί με ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και / ή του τιμολογίου της ολοκληρωμένης εργασίας με ημερομηνία, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Το φυσικό αέριο της Οκλαχόμα
Πρόγραμμα ενεργειακής απόδοσης
PO Box 401
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73101-0401

Οι εκπτώσεις παρέχονται μόνο υπό τη μορφή επιταγής και οι έλεγχοι εκπτώσεων τυπικά αποστέλλονται έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά την έγκριση και την επεξεργασία της αίτησης. Θα λάβετε ειδοποίηση εάν η αίτησή σας για επιστροφή χρημάτων απορριφθεί. Θυμηθείτε ότι οι εκπτώσεις είναι κατά την πρώτη άφιξη, πρώτα να εξυπηρετηθείτε, ώστε να μην λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν έχουν εξαντληθεί τα κεφάλαια του προγράμματος. Έτσι, αν νομίζετε ότι δικαιούστε μια έκπτωση, μην περιμένετε να στείλετε την αίτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις του προγράμματος ή για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με μια έκπτωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Oklahoma Natural Gas ή καλέστε (800) 208-7267.