Επιλέξτε ένα μαργαριτάρι στην Epcot Japan

Επιλέξτε ένα από ένα είδος αναμνηστικού του ταξιδιού σας στο Pavilion της Ιαπωνίας της Epcot

Το περίπτερο Pick a Pearl βρίσκεται στο πολυκατάστημα Mitsukoshi στην καρδιά του περίπτερο της Epcot στην Ιαπωνία. Η διαδικασία είναι απλή, διασκεδαστική και κάνει ένα μεγάλο δώρο για μια νέα νύφη, μαμά ή ακόμα και ένα μικρό κορίτσι. Μέρος της διασκέδασης είναι να επιλέξετε το σωστό στρείδι και στη συνέχεια να παρακολουθείτε καθώς το μαργαριτάρι σας αποκαλύπτεται. Δεν υπάρχει τρόπος να καθορίσετε εκ των προτέρων τι σκιά ή μέγεθος το μαργαριτάρι σας θα είναι, έτσι η έκπληξη είναι μέρος της διασκέδασης αυτής της έλξης.

Επιλέξτε μια διαδικασία Pearl:

  1. Αγοράστε ένα μαργαριτάρι εισιτήριο σε οποιοδήποτε μητρώο στο κατάστημα του Mitsukoshi Department. Τα εισιτήρια Pearl είναι $ 15,95 ή περίπου $ 17,00 με φόρο. Αυτό δεν περιλαμβάνει μια ρύθμιση για το μαργαριτάρι σας.
  2. Επιλέξτε ένα στρείδι από ένα από τα δύο κρεβάτια στο σταθμό μαργαριταριών. Η εξωτερική εμφάνιση του στρείδι δεν επηρεάζει το μέγεθος, το σχήμα ή το χρώμα του μαργαριταριού που κρατάει.
  3. Ο εργαζόμενος στο σταθμό μαργαριταριών θα κόψει το στρείδι ανοιχτό, αποκαλύπτοντας το μαργαριτάρι σας. Τα μαργαριτάρια θα ποικίλουν σε μέγεθος - ορισμένα στρείδια περιέχουν ακόμη και δίδυμα!
  4. Το μαργαριτάρι θα σας δοθεί ένας γρήγορος καθαρισμός και θα μετρηθεί για το μέγεθος, στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια ρύθμιση αυτή τη στιγμή ή να πάρετε το σπίτι σας μαργαριτάρι. Οι ρυθμίσεις διαφέρουν στην τιμή, αλλά ξεκινούν από κάτω από 20 $.

Συμβουλές:

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.