Ο καιρός στην Κρακοβία, εκδηλώσεις και συμβουλές τον Αύγουστο

Οδηγός Αυγούστου για ταξίδια στην Κρακοβία

Πακέτο για τον καλοκαιρινό καιρό για ταξίδια στην Κρακοβία τον Αύγουστο, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι τα άνετα υποδήματα για περπάτημα, ένα ελαφρύ πουλόβερ ή ένα περιτύλιγμα για δροσερές νύχτες και ρούχα κατάλληλα για βράδια έξω είναι μούστος.

Αύγουστος Ο καιρός στην Κρακοβία

Απολαύστε τους τελευταίους καυτούς μήνες της Κρακοβίας με καιρό που μπορεί να φτάσει στη δεκαετία του '80.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Κρακοβία .

Αύγουστος Διακοπές και Εκδηλώσεις στην Κρακοβία

Η μουσική στην Παλιά Κρακοβία είναι ένα φεστιβάλ που χαρακτηρίζει την κλασική μουσική που παίζεται στους ιστορικούς χώρους της πόλης, όπως το κάστρο Wawel και διάσημες εκκλησίες.

Το Φεστιβάλ Pierogi παρουσιάζει ένα από τα αγαπημένα παραδοσιακά τρόφιμα της Πολωνίας - το ζυμαρικά. Γλυκό ή αλμυρό, αυτά τα νόστιμα, βουτυρωμένα τσιμπήματα μπορούν να κάνουν ένα γεύμα μόνοι τους ή μπορούν να συνοδεύσουν άλλα νόστιμα πιάτα.

Το Φεστιβάλ Δικαστικού Χορού πραγματοποιείται τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και θυμίζει μια εποχή κλασικών χορών βασιλικών δικαστηρίων.

Μια ετήσια Έκθεση Λαϊκής Τέχνης πραγματοποιείται στην Κεντρική Αγορά Square τον Αύγουστο. Εκατοντάδες τεχνίτες από την Πολωνία και άλλες χώρες δίνουν διαδηλώσεις και πωλούν τις βιοτεχνίες τους. Η μουσική και η άλλη ψυχαγωγία κάνουν την ατμόσφαιρα της έκθεσης ακόμα πιο ζωντανή.

Συμβουλές για το ταξίδι στην Κρακοβία τον Αύγουστο

Κρατήσεις και ξενοδοχεία για Κρακοβία τον Αύγουστο