Οδηγός Μήνας προς Μήνα για τον κόσμο της Disney

Αποφασίστε τους καλύτερους χρόνους της χρονιάς για να επισκεφθείτε το Disney World

Εάν σχεδιάζετε διακοπές Disney World , ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε πότε θα επισκεφθείτε . Μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια μιας αιχμής, όπως το καλοκαίρι, όταν τα παιδιά είναι εκτός σχολείου και τα προγράμματα ψυχαγωγίας και εκδηλώσεων της Disney βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. ή επιλέξτε και αποθηκεύστε ταξιδεύοντας στην εποχή της πτώσης και του χειμώνα.

Οι ταξιδιώτες που δεν έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, ιδίως με παιδιά προσχολικής ηλικίας, θα εκτιμήσουν τον βραδύτερο ρυθμό της εποχής αξίας.

Ενώ τα πάρκα δεν θα είναι ανοιχτά αρκετά και οι προσφορές ψυχαγωγίας είναι λιγότερο εκτεταμένες, η επίσκεψη σε μια εποχή χαμηλής προσέλευσης μπορεί να σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε μέρα με ελάχιστο στρατηγικό σχεδιασμό.

Πώς θα μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για εσάς; Κάντε κλικ στο κουμπί για να δείτε μια επισκόπηση κάθε μήνα του έτους για να πάρετε μια ιδέα για τις θερμοκρασίες , τα επίπεδα πλήθους και τα γεγονότα που προσφέρονται. Θα έχετε επίσης μια ιδέα για μερικές από τις κάτω πλευρές κάθε μήνα για να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή απόφαση καθώς σχεδιάζετε τις διακοπές σας Disney.

Οδηγίες για το μήνα Disney World:

Φυσικά, αυτοί που ταξιδεύουν σόλο, ως ζευγάρι, με παιδιά που έρχονται στο σπίτι ή επισκέπτονται με ένα βρέφος, μπορεί να έχουν την ευελιξία να επισκεφθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Αν η εποχή του χρόνου και τα πλήθη δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, ίσως θέλετε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας γύρω από αυτές τις δημοφιλείς ειδικές εκδηλώσεις της Disney World:

Επεξεργασία από Dawn Henthorn