Η Παλιά Σφαίρα

Λόγω του ονόματός του και των προελεύσεών του, πολλοί συνεργάτες της The Old Globe με τον Σαίξπηρ παίζουν μόνο, αλλά παράγουν πολύ περισσότερα, συμπεριλαμβανομένης της εκτόξευσης παραγωγών που κερδίζουν την εθνική αναγνώριση.

Οι προηγούμενες εμφανίσεις του συμπεριλάμβαναν τον Οθέλο με πρωταγωνιστές τον Μπλερ Ίντγουντ, τον Κρίστεν Κόννελι (House of Cards) και τον Richard Thomas (Οι Αμερικανοί, οι Ουαλόνες)

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Βαθμολογούμε το The Old Globe 4,5 από 5 για τις παραστάσεις που παρακολουθήσαμε.

Κέρδισαν βραβείο Tony για το Περιφερειακό Θέατρο το 1984.

Μας αρέσει η ποικιλία των παιχνιδιών που παράγουν και το σκηνικό των ρεπερτόριων παικτών είναι εξαιρετικό. Αν ψάχνετε για μια θεατρική βραδιά, ενώ βρίσκεστε στο Σαν Ντιέγκο, η Old Globe θα πρέπει να βρίσκεται στον κατάλογο των προγραμμάτων σας για να ελέγξετε.

Οι αναθεωρητές του TripAdvisor λένε ότι "ο χώρος είναι μικρός και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλα τα καθίσματα να είναι" καλά ". Το υπέροχο μέρος για να δείτε ένα έργο" και "η θέση, η ιστορία και οι συνεχείς επιτυχίες της Old Globe την κάνουν εξαιρετική επιλογή για μια βραδιά του θεάτρου ".

Οι αναθεωρητές της Yelp λένε: "Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι λίγο δύσκολος, αλλά οι παραστάσεις και η παραγωγή το καθιστούν μια πολύ χρήσιμη εμπειρία".

Ο χώρος και ο παράγοντας πλήθους

Το Old Globe εκτελείται σε τρεις χώρους - όλα σε κοντινή απόσταση από το πάρκο Balboa - τα οποία περιγράφονται παρακάτω.

Τα θέατρα από τη φύση τους περιορίζονται στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να κάθονται και δεν μπορούν να πάρουν υπερβολικά υπερβολικά.

Ωστόσο, η τοποθεσία Balboa Park της Globe είναι δημοφιλής τόσο με τους San Diegans όσο και με τους επισκέπτες. Μπορείτε να βρείτε αρκετές θέσεις στάθμευσης κοντά στο θέατρο, αλλά κατά τη διάρκεια πολυσύχναστους χρόνους, η εύρεση ενός ανοιχτού χώρου μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Οι υπάλληλοι στάθμευσης έχουν καθήκον να σας βοηθήσουν πριν από κάθε επίδειξη. Υπάρχει επίσης υπηρεσία στάθμευσης με βάρκα (μικρή χρέωση) νύχτα μπροστά από το εστιατόριο Prado στο House of Hospitality.

Οι Συμβουλές της Παλαιάς Σφαίρας

Τα καθίσματα της παλιάς σφαίρας

Τα εισιτήρια και οι κρατήσεις για το Old Globe

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο, την παραγωγή και την ημέρα της εβδομάδας, ξεκινώντας από τα $ 29 για τις μέρες της εβδομάδας στο Sheryl & Harvey White Theatre, αλλά εύκολα δύο φορές σε σχέση με την παράσταση μιας δημοφιλούς παραγωγής το Σαββατοκύριακο.

Οι νεότεροι λαοί κάνουν ένα διάλειμμα με τα $ 20 κάτω από 30 εισιτήρια, διαθέσιμα για τις περισσότερες παραστάσεις (ένα εισιτήριο ανά άτομο με έγκυρη ταυτότητα που αποδεικνύει την ηλικία).

Αγοράστε νωρίς στο διαδίκτυο, τηλεφωνικά στο 619-234-5623, ή προσωπικά στο Ticket Services, το οποίο ανοίγει καθημερινά το μεσημέρι.

Τα βασικά στοιχεία της παλιάς σφαίρας

Πώς να φτάσετε στην παλιά σφαίρα

Οι οδηγίες εξαρτώνται από το πού προέρχεστε. Η ιστοσελίδα της Old Globe έχει όλα αυτά.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συντάκτης έλαβε δωρεάν εισιτήρια για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης. Δεν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.