Πού να Jog στο Σαν Ντιέγκο

Για προβολές ή δοκιμαστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας στο Σαν Ντιέγκο, κατευθυνθείτε στις εν λόγω θέσεις

Το Σαν Ντιέγκο είναι το όνειρο ενός δρομέα χάρη στον εύκρατο και ηλιόλουστο καιρό σχεδόν κάθε μέρα. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε για μια απολαυστική jog, ακόμα κι αν είναι ακριβώς γύρω από τη γειτονιά. Ωστόσο, αν ψάχνετε για τις καλύτερες απόψεις που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας, ή ένα μάθημα που είναι λίγο πιο δύσκολο, εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για jog στο Σαν Ντιέγκο.

Balboa Park

Το όμορφο πάρκο Balboa διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από μονοπάτια που σας μεταφέρουν στο τεράστιο πάρκο του Σαν Ντιέγκο στο κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, θα χαλαρώσετε κάτω από τα πανύψηλα δέντρα και θα περάσετε από μερικά από τα πιο ιστορικά κτίρια του Σαν Ντιέγκο, όπως το βοτανικό κτίριο και τον Πύργο της Καλιφόρνιας.

Ασημένιο σκέλος

Το Silver Strand είναι το στενό τμήμα της γης που συνδέει το Coronado με την Imperial Beach. Το Silver Strand διαθέτει δύο και μισό μίλια ακτογραμμής που είναι εξαιρετικό για να τρέξει μαζί. Το Silver Strand Bikeway είναι ένα πλακόστρωτο μονοπάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από joggers.

Πίσω όψη Mission Beach

Το Mission Beach Boardwalk βλέπει κυλίνδρους, ποδηλάτες, beachgoers και ναι ... πολλοί δρομείς ... πηγαίνουν κάτω από τη μεγάλη πλακόστρωτη λωρίδα της παραλιακής ευδαιμονίας κάθε μέρα. Το Mission Beach Boardwalk πηγαίνει μίλια κατά μήκος της άμμου και δεν είναι πολύ λοφώδες, που κάνει για ένα χαλαρό πρωινό ή το βράδυ τρέχει, ενώ ο ήλιος αναδεικνύει απαλά τα συντρίβοντας κύματα.

Fiesta Island

Το νησί Fiesta είναι μια λουρίδα αμμώδεις αμμόλοφους που βρίσκεται στο Mission Bay και είναι ιδανικό για όσους τρέχουν με το σκυλί τους, αφού το νησί Fiesta φιλοξενεί επίσης μια δημοφιλή παραλία σκύλου εκτός λουριού .

Κατευθυνθείτε εκεί μετά από την πορεία σας για μια χαλαρή δροσιά ενώ παίζετε με τον σκύλο σας.

Παραλία της Carlsbad Beach

Η μεγάλη, επίπεδη έκταση της άμμου που σχηματίζει τις παραλίες του Carlsbad εκτείνεται για μίλια, και όταν η παλίρροια είναι έξω μπορείτε να τρέξετε ακόμη και μέχρι το Oceanside Pier.

Χωριό γειτονιές του Σαν Ντιέγκο

Ψάχνετε για λόφους για να προκαλέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο στο τρέξιμό σας;

Προχωρήστε στη γειτονιά Bird Rock στη La Jolla, όπου θα βρείτε λοφώδεις γειτονιές για να ξεκουμπήσετε από τον κεντρικό δρόμο της λεωφόρου La Jolla. Αλλά όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, η La Jolla Boulevard θα σας δώσει μια ανάπαυλα με το αρκετά επίπεδο έδαφος. Η ορεινή περιοχή Soledad της La Jolla έχει επίσης λοφώδεις γειτονιές με θέα στον ωκεανό, που μαζεύουν πίσω από τις στροφές.

Στο North County, μια λοφώδη γειτονιά είναι οι λόφοι του San Elijo, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε και να κατεβείτε στην απότομη κεντρική οδό της λεωφόρου San Elijo για να δημιουργήσετε πραγματικά αυτούς τους μύες των μοσχαριών. Ή κατευθυνθείτε προς το πλακόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί στην Διπλή κορυφή, όπου θα έχετε εκπληκτική θέα από το ψηλότερο σημείο της επαρχίας του Σαν Ντιέγκο. Σε μια καθαρή μέρα, μπορείτε να δείτε όλο το δρόμο για το Μεξικό και Catalina Island.

Όταν τρέχετε στο Σαν Ντιέγκο, θυμηθείτε να φοράτε αντηλιακό και μπορεί επίσης να θέλετε να επενδύσετε σε ένα καπέλο τζόκινγκ και γυαλιά ηλίου. Η ηλιοφάνεια της Καλιφόρνιας μπορεί να πάρει θολά φωτεινά!