Γράφοντας ένα επιχειρησιακό σχέδιο για διαμονή και πρωινό

Μέρος μιας σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς κρεβατιών και πρωινού

Ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη ζωή ενός ξενοδόχου, ευελπιστώντας ότι θα σας κάνει μια ευχάριστη και κερδοφόρα ζωή.

Δεδομένου ότι όλοι στην οικογένειά σας θα πρέπει να ζήσουν με τις αποφάσεις, όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην παραγωγή τους. Η διαδικασία σχεδιασμού θα περιλαμβάνει πολλή έρευνα και μελέτη. Να είστε ρεαλιστές στην αξιολόγηση του τι μπορείτε να προσφέρετε στους δυνητικούς επισκέπτες. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιοι δυνητικοί πελάτες θέλουν και πώς μπορείτε να φέρετε μαζί σας τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό ή κρατικό οργανισμό B & B για μερικούς δείκτες. Η επαγγελματική ένωση Innkeepers International προσφέρει επίσης πόρους για φιλοδοξούντες πανδοχεία.

Σχέδιο περίγραμμα

Εξετάστε κάθε ένα από τα παρακάτω σημεία, όπως ισχύουν για την κατάστασή σας. Θα πρέπει πρώτα να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι η λειτουργία ενός B & B θα είναι μια αξιοσημείωτη επιχείρηση για εσάς και την οικογένειά σας. Ορισμένα στοιχεία του σχεδίου θα είναι επίσης χρήσιμα αν χρειαστεί να δανειστείτε χρήματα για την επιχείρηση στο μέλλον.

Πόροι

Στόχοι Απαιτήσεις Ανάλυση Αγοράς Ανταγωνισμός / Συγκρίσεις Διαχείριση Εμπορία Σχέδιο δράσης Αξιολογείτε την πρόοδό σας περιοδικά και ενημερώστε το σχέδιό σας. Κανένα σχέδιο δεν είναι στατικό. Καλέστε τους επαγγελματίες για βοήθεια: δικηγόρος, λογιστής, ασφαλιστικός πράκτορας, διευθυντής οργάνωσης bed and breakfast, και άλλοι που ίσως γνωρίζετε.

Επιπρόσθετοι πόροι

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.