Γιατί το Mighty 5 του Utah ανήκει στη λίστα των κουβάδων σας

Εάν σκέφτεστε ένα οικογενειακό ταξίδι οδικών που παίρνει πολλά εθνικά πάρκα, υπάρχει αναμφισβήτητα δεν υπάρχει καλύτερη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ορίσετε τα αξιοθέατά σας από τη Γιούτα. Το νότιο μισό του κράτους φιλοξενεί το αποκαλούμενο "Mighty 5" - ένα αξιόλογο πεντάρι που αποτελείται από Arches , Zion , Bryce Canyon , Canyonlands και Capitol Reef . Μαζί, παρέχουν μια ασυναγώνιστη ευκαιρία για μια απόδραση που προσφέρει όχι μόνο ένα θεαματικό τοπίο, αλλά και πολύ πεζοπορία, ποδηλασία, rafting σε λευκό νερό και αστεία, όπως τα στρατεύματά σας μπορούν να χειριστούν.

Εδώ είναι που κάνει το Mighty 5 μια τέλεια οικογενειακή περιπέτεια:

Είναι εφικτό . Μπορείτε να επισκεφθείτε εύκολα και τα πέντε εθνικά πάρκα μέσα σε μια εβδομάδα, με αρκετό χρόνο για να κάνετε άλλες απίστευτες στάσεις στην πορεία.

Κάνει μια εύκολη-peasy οδικό ταξίδι. Οι αποστάσεις μεταξύ πάρκων της Γιούτα μπορούν να μετρηθούν σε ώρες, όχι ημέρες. Θα μπορούσατε να τα δείτε όλα μέσα σε μια εβδομάδα ή να σχεδιάσετε ένα οδικό ταξίδι μίνι Σαββατοκύριακου και να πάρετε μόνο δύο πάρκα που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο - λένε Zion και Bryce Canyon ή Arches και Canyonlands.

Χάρτης της διαδρομής σας παίρνοντας το National Scenic Byway 12, το οποίο περνά μέσα από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία και φυσικά θαύματα που βλέπουν κατά μήκος οποιασδήποτε αγροτικής διαδρομής στο έθνος, ή το Scenic Byway 24, το οποίο ταξιδεύει κατά μήκος της έρημης πεύκης και έρχεται σε υψηλή κοιλάδα.

Μπορείτε να το κρατήσετε οικονομικά προσιτό με ενσωματωμένη δωρεάν διασκέδαση. Κάθε ένα από αυτά τα εθνικά πάρκα προσφέρουν δωρεάν προγράμματα με ranger και προγράμματα Junior Ranger για παιδιά.

Ένα χαρακτηριστικό είναι η ειδική δύναμη των αγωνιστών πάρκων και εθελοντών αστρονόμων γνωστών ως "The Dark Rangers" στο Bryce Canyon. Αυτοί οι κατασκηνωτές πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα νυχτερινού ουρανού το οποίο ενσωματώνει μία προβολή πολυμέσων με 90 λεπτά αστεροειδούς. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να κάνουν μια καθοδηγούμενη πεζοπορία και να δουν τα εικονογραφήματα και τα πετρογύφια στο Horseshoe Canyon στα Canyonlands.

Μπορείτε να περάσετε τη νύχτα κάπου εξαιρετικά δροσερό. Μαζί με τα πολλά θαυμάσια ξενοδοχεία της περιοχής, μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές διασκεδαστικές και μοναδικές εναλλακτικές λύσεις που θα σας δώσουν την οικογένειά σας αγκαλιάζοντας το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα είδος "tipi" σε Moab Under Canvas, λίγο έξω από τα εθνικά πάρκα Arches και Canyonlands, κάτω από $ 85 ανά διανυκτέρευση. κατασκηνωτές που σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με το ρυμουλκούμενο ντύσιμο γνωστών ταινιών.

Σχέδιο μίσους; Αφήστε το σε κάποιον άλλο. Εγγραφείτε για μια εξορμήσει το Σαββατοκύριακο ή μια εβδομάδα μακρά εκδρομή με REI Adventures ή Austin Adventures και ξεχάστε το άγχος του σχεδιασμού ενός γεμάτου δράση ταξίδι. Η οικογένειά σας θα βρει όλες τις δραστηριότητες που αγαπάτε στο δικό σας επίπεδο άνεσης και με εξειδικευμένους οδηγούς.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Εκτός από τα εθνικά πάρκα Mighty 5 της Utah, τα εθνικά μνημεία του κράτους είναι εξίσου εκπληκτικά. Το Εθνικό Μνημείο Grand Staircase-Escalante κατά μήκος του Scenic Byway 12 είναι ένα πάρκο 1,7 εκατομμυρίων στρεμμάτων γεμάτο τολμηρά οροπέδια και γκρεμούς πολλών χρωμάτων. Ένα άλλο πρέπει να δούμε είναι το Εθνικό Μνημείο των Φυσικών Γεφυρών, το οποίο διαθέτει τρεις φυσικές γέφυρες που έχουν σκαλίσει σε ποτάμια και συνδέονται με μια διαδρομή 9 λεπτών.

Προτεινόμενο Mighty 5 Itinerary

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Springdale στο Zion National Park
Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Bryce στο Bryce Canyon