Εθνικό Πάρκο Ζίων με παιδιά

Φέρνοντας τα παιδιά σας στο Εθνικό Πάρκο Ζιόν; Το πιο δημοφιλές από τα εθνικά πάρκα Mighty 5 στη νότια Γιούτα, το Σιών είναι ένας τόπος για τους τυχοδιώκτες, καθώς μόνο ένα μικρό κομμάτι του πάρκου μπορεί να δει από το δρόμο. Από διαφορετικές διαδρομές στο πάτωμα του φαραγγιού, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μονοπατιών που οδηγούν στα στενά φαράγγια των κουλοχέρηδων και παράλληλα με τους πανύψηλους βράχους του ψαμμίτη Navajo. Είναι ένας παράδεισος geology geek, με βραχώδεις σχηματισμούς που καλύπτουν περισσότερα από 150 εκατομμύρια χρόνια ιστορίας.

Να κατευθυνθείτε στο Εθνικό Πάρκο Ζιόν

Αυτό δεν είναι ένα αυτοκίνητο-μέσα πάρκο. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε έναν από τους χώρους στάθμευσης και παίρνετε ένα λεωφορείο στο μέρος του πάρκου όπου θέλετε να πάτε. Υπάρχει ένα εξαιρετικό, δωρεάν σύστημα μεταφοράς που σερβίρει το φαράγγι του Zion σε έναν βρόχο και μπορεί να σας φέρει στις πιο δημοφιλείς περιοχές. Πιάσε τους χάρτες στο κέντρο επισκεπτών του πάρκου, μετά συνεχίστε με τα πόδια ή με αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ.

Ελεύθερα προγράμματα που διοικούνται από ranger προσφέρονται στα φαράγγια Zion Canyon και Kolob Canyons από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο. Τα θέματα περιλαμβάνουν τη γεωλογία, τα φυτά, τα ζώα, την ανθρώπινη ιστορία και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης οικογενειακά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά. Αυτά προσφέρονται κατά διαστήματα μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, και το καλοκαίρι από την Ημέρα Μνήμης μέχρι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας.

Επιπλέον, υπάρχουν μικρά (30-45 λεπτά) φιλικά προς το παιδί προγράμματα φύσης που προσφέρονται καθημερινά από το Memorial Day Weekend μέσω της Ημέρας Εργασίας στο Zion Nature Centre, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο South Campground.

Για να φτάσετε στο κέντρο της φύσης, πάρτε το μονοπάτι Pa'rus.

Μην χάσετε

Το Narrows είναι το στενότερο τμήμα του φαραγγιού του Zion. Αυτό το φαράγγι έχει χιλιάδες πόδι τοίχους με τον ποταμό Virgin Virgin μόλις 20 έως 30 πόδια πλάτος. Μπορείτε να δείτε The Narrows από το πλακόστρωτο Riverside Walk . Εάν θέλετε να κάνετε πεζοπορία στο The Narrows, θα χρειαστεί να κάνετε πεζοπορία δεξιά στον ποταμό Virgin, που σημαίνει wading.

Φορέστε κατάλληλα υποδήματα. Πολλοί πεζοπόροι ξεκινούν από τον ναό του Sinawava μέσω του Riverside Walk και στη συνέχεια περπατούν ανάντη πριν γυρίσουν και πεζοπορώ πίσω στο ναό του Sinawava.

Άλλα δημοφιλή μονοπάτια κυμαίνονται σε δυσκολία και μήκος, από 6,5 μίλια σε περισσότερα από 15 μίλια.

Πού να μείνετε στο Εθνικό Πάρκο Zion

Το Zion Lodge βρίσκεται ακριβώς μέσα στο πάρκο και προσφέρει δωμάτια ξενοδοχείων (τα περισσότερα με δύο queen-size κρεβάτια και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης), σουίτες (διαθέτουν υπνοδωμάτιο και καθιστικό με τηλεόραση με επίπεδη οθόνη) και 28 βασικές αλλά άνετες καμπίνες με τζάκια , ιδιωτικές βεράντες και πλήρη λουτρά. Το καταφύγιο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε το γεύμα.

Ελέγξτε τιμές στο Zion Lodge

Μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από την είσοδο του πάρκου, το Cable Mountain Lodge, στο Springdale, είναι μια πολυτελή αλλά οικονομικά προσιτή επιλογή με ευρύχωρα δωμάτια με άνετα κρεβάτια με στρώματα μαξιλαριού, ξεχωριστές τραπεζαρίες, μπαλκόνια ή αυλές, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και δωρεάν wi-fi .

Ελέγξτε τιμές στο Cable Mountain Lodge
Εξερευνήστε άλλες δυνατότητες ξενοδοχείου στο Springdale

Πότε θα επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Zion

Το Zion γίνεται πολύ ζεστό και γεμάτο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά έρχεται το φθινόπωρο, το χειμώνα ή την άνοιξη και θα βρείτε θαυμάσιες τσέπες μοναξιάς ανάμεσα στους χιονισμένους κόκκινους βράχους και τα πολύχρωμα αγριολούλουδα.

Γνωρίστε πριν πάτε