Ημέρα της Μητέρας στο Πίτσμπουργκ

Σας τροφοδοτούσε, σας γέλασε, σας ντύθηκε, σας άπλωνε, σας φώναζε, σας εμπνεύστηκε, σας τράβηξε τρελό και σκούπισε τα δάκρυα σας ... Πάνω απ 'όλα, όμως, σας αγάπησε άνευ όρων. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια μαμά και τώρα ήρθε η ώρα να της δείξουμε πώς νιώθεις.

Η Ημέρα της Μητέρας, που χρονολογείται από το ετήσιο φεστιβάλ άνοιξης της αρχαίας Ελλάδας, είναι μια καλή μέρα για να γιορτάσουμε τη μητέρα σας, καθώς και τις άλλες σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας.

Είτε σκοπεύετε να την εκπλήξετε με λουλούδια, την περιποιηθείτε με το brunch ή την χαλάσετε με μια μέρα στο spa, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να περιποιηθείτε τη μητέρα σας αυτή την Ημέρα της Μητέρας.

Κυριακή brunch είναι πάντα δημοφιλής με τη μαμά και έχουμε μια σειρά από ωραία γύρω από το Πίτσμπουργκ. Απλά φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων!

Εκδηλώσεις της Ημέρας της Μητέρας στο Πίτσμπουργκ

Ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο; Από τη φυλή για τη θεραπεία για την ελεύθερη είσοδο στο ζωολογικό κήπο, υπάρχουν πολλοί τρόποι διασκέδασης για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ. Εδώ είναι τα παραδοσιακά, επαναλαμβανόμενα γεγονότα moms μπορούν να περιμένουν στην περιοχή του Πίτσμπουργκ. Ελέγξτε τα τρέχοντα στοιχεία.

Susan J. Komen Πίτσμπουργκ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κυριακή, Ημέρα της Μητέρας
Schenley Park στο λόφο Flagstaff
Αυτό το 5K τρέξιμο / βόλτα και ένα μίλι διασκεδαστικό περίπατο για την αύξηση της ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού και την τιμή των επιζώντων είναι μια ετήσια παράδοση της Ημέρας της Μητέρας στο Πίτσμπουργκ. Κάθε χρόνο περίπου 35.000 συμμετέχουν, συμπεριλαμβανομένων των 2.000 επιζώντων καρκίνου του μαστού.

Ημέρα της Μητέρας Brunch στο ζωολογικό κήπο του Πίτσμπουργκ
Σαββατοκύριακο Σαββατοκύριακου της Μητέρας
Απολαύστε ένα όμορφο χορτάρι της Ημέρας της Μητέρας γεμάτο υπέροχο φαγητό, μουσική calypso, μια παρουσίαση των ζώων από τον τοπικό διάσημο Henry Kacprzyk και άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά και τις μητέρες τους. Την Κυριακή, η μέρα της Μητέρας, ο ζωολογικός κήπος επεκτείνει τη διασκέδαση με ελεύθερη είσοδο για τις μητέρες όταν συνοδεύεται από τα παιδιά τους, καθώς και δωρεάν μασάζ καρέκλας και συμβουλές ομορφιάς.

Ημέρα της Μητέρας Τσάι στο Hartwood
Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας
Ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στο Hartwood Acres Park είναι το τσάι της Ημέρας της Μητέρας. Ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτούνται προηγμένες κρατήσεις καλώντας το 412-767-9200. Κάντε την κράτησή σας νωρίτερα, γιατί τα τσάγια γεμίζουν πολύ γρήγορα !

Ημέρα της Μητέρας στο Hartwood
Κυριακή, Ημέρα της Μητέρας
Οι μητέρες λαμβάνουν δωρεάν περιήγηση στο Hartwood Mansion όταν συνοδεύονται από το παιδί τους που πληρώνει. Προτεινόμενες κρατήσεις (412) 767-9200.

Κρουαζιέρες της Ημέρας της Μητέρας - Clipper Gateway
Κυριακή, Ημέρα της Μητέρας
Φέρτε τη μαμά και την υπόλοιπη οικογένεια και ξοδεύετε χρόνο σε μια από τις τέσσερις υπέροχες κρουαζιέρες μπουφέ που ταξιδεύουν την Ημέρα της Μητέρας. Είναι υπέροχος χρόνος για όλους!

Brunch στο Conservatory & Βοτανικοί Κήποι Phipps
Κυριακή, Ημέρα της Μητέρας
Ένα brunch μεταξύ των ανθών είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσετε την Ημέρα της Μητέρας. Κάντε κράτηση για ένα από τα καθίσματα και απολαύστε επίσης μια μέρα περιήγησης στους κήπους.

Phipps May Market
Παρασκευή & Σάββατο, Σαββατοκύριακο Ημέρας της Μητέρας
Επισκεφθείτε το μπροστινό χορτοτάπητα στο Phipps για τη δημοφιλή ετήσια αγορά Μαΐου. Βρείτε τα καλύτερα φυτά και αξεσουάρ για τον κήπο σας, που πωλούνται από γνωστούς συλλόγους κήπων και καλλιεργητές κήπων. Η είσοδος στο Phipps είναι μισή τιμή την Παρασκευή για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα του Δημόσιου Κήπου.

Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας του Lawrenceville
Παρασκευή έως Κυριακή, Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας
Ταξιδέψτε κάτω από την οδό Butler για να δείτε ότι όλοι οι τοπικοί τεχνίτες, βιοτέχνες, επιχειρήσεις, αρτοποιεία και άλλα έχουν να προσφέρουν σε αυτή την ετήσια γιορτή της Άνοιξης.