Νέα Ορλεάνη Φαγητό Οδηγός Bathhouse

Σημειώστε ότι το δημοφιλές γκέι λουτρό στην πόλη, το Club New Orleans, έχει κλείσει (μερικά χρόνια νωρίτερα, το άλλο λουτρό της πόλης, Flex, επίσης, κλειστό). Από τη γραφή αυτή, η Νέα Ορλεάνη δεν έχει γκέι μπανιέρες.

Ωστόσο, η Νέα Ορλεάνη έχει μια σειρά από γκέι μπαρ, πολλά από τα οποία είναι εξαιρετικά κρουαζιερόπλοια, και τα περισσότερα από αυτά είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο. Υπάρχει μια λέσχη συγκεκριμένα, το Phoenix / Eagle (941 Elysian Fields Ave., 504-945-9264) στο Faubourg Marigny, που καλλιεργεί την ατμόσφαιρα ενός σεξ κλαμπ κατά καιρούς και σε μέρη.

Συγκεκριμένα, το επάνω Eagle Bar του club, το οποίο ανοίγει στις 9 μ.μ. και διατηρεί τα φώτα μέχρι τις μικρές ώρες, παραμένει σκούρα (οι πελάτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα μέχρι εδώ). Είναι σίγουρα ένα διασκεδαστικό μέρος για να νιώσετε το δρόμο σας, χωρίς φωτισμό, και ίσως να κάνετε μερικούς νέους φίλους στη διαδικασία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Phoenix / Eagle και τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα της πόλης, συμβουλευόμενοι τον οδηγό Gay Bars της Νέας Ορλεάνης (είναι αλφαβητικός οδηγός και η εγγραφή στο Phoenix βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα ).

Για αρκετές δεκαετίες, το Club New Orleans (515 Toulouse St., και απεικονίζεται εδώ) εξυπηρετούσε το Big Easy ως το κορυφαίο γκέι λουτρό στην πόλη. Αυτό το πενταόροφο κλαμπ ήταν σε μια εκπληκτικά τουριστική και κεντρική τοποθεσία, ακριβώς στη μέση της γαλλικής συνοικίας, κοντά σε πολλά αξιόλογα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα κορυφαία γκέι μπαρ της Νέας Ορλεάνης . Η εγκατάσταση ήταν μέρος της δημοφιλούς εθνικής αλυσίδας γκέι-λουτρό Λέσχες, η οποία έχει άλλες τοποθεσίες στο Κολόμπους , Ντάλας , Φορτ Λόντερντεϊλ , Χιούστον , Ιντιανάπολις , Ορλάντο και Σαιντ Λούις .