Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη σε έναν προϋπολογισμό

Καλώς ήλθατε στη Νέα Ορλεάνη:

Αυτός είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη με έναν προϋπολογισμό. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σας πάρει γύρω από αυτή τη μαγευτική πόλη χωρίς να καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Η Νέα Ορλεάνη προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους για να πληρώσετε μεγάλα χρήματα για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε να επισκεφθείτε:

Άνοιξη και πτώση είναι μεγάλες επιλογές για μια επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη, αν και νωρίς το φθινόπωρο μπορεί να φέρει την απειλή τυφώνων και τροπικών καταιγίδων.

Τα καλοκαίρια τείνουν να είναι πολύ ζεστά και μουντζούρες. Φορέστε ανάλογα αν θα περάσετε τις καλοκαιρινές μέρες έξω. Οι περισσότεροι επισκέπτες εδώ θα βρουν τους χειμώνες μάλλον ήπια, αλλά θα χρειαστείτε μερικά εργαλεία κρύου καιρού για πολλές ημέρες τον Ιανουάριο-Μάρτιο. Οι πολυάσχολες εποχές του χρόνου είναι το Mardi Gras (πτώση Τρίτη), το εαρινό διάλειμμα, το καλοκαίρι και οι ημέρες πριν από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Sugar Bowl.

Που να φάω:

Ένα σάντουιτς po'boy γαρίδας, ένα μπολ με γκουμπού θαλασσινών, ένα muffuletta sub, κόκκινα φασόλια και ρύζι ή ένα πρωινό beignet είναι όλα μέρος της εμπειρίας φαγητό. Κατά κανόνα, τα εστιατόρια σε τουριστικές περιοχές προσφέρουν αυτές τις λιχουδιές σε υψηλότερες τιμές από ό, τι θα βρείτε αλλού, αλλά μερικές φορές πληρώνετε για ποιοτικά συστατικά και ευκολία. Τα παγκοσμίου φήμης εστιατόρια όπως το Brennan's, το New Orleans Grill και το Emeril's είναι μεγάλες απολαύσεις για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με λεωφορείο. Υπάρχουν και άλλα μέρη που είναι αξέχαστα και φθηνά . Μπορείτε να βρείτε τοπικές σπεσιαλιτέ στην τιμή σας, συμβουλευόμενοι τον Οδηγό γευμάτων της New Orleans από την Times-Picayune.

Που να μείνω:

Τα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης μπορούν να είναι οικονομικά προσιτά για όσους αγοράζουν προσφορές. Οι περισσότερες αναζητήσεις επικεντρώνονται σε τμήματα της πόλης. Τα δημοφιλή ξενοδοχεία Central Business District (CBD) και French Quarter γεμίζουν γρήγορα. Η τιμή μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιοχές, αλλά ο χώρος στάθμευσης είναι δαπανηρός. Τα γκαράζ στάθμευσης της πόλης μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε ακριβές υπηρεσίες καλέντων.

Το Metarie και η περιοχή κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο (MSY) προσφέρουν οικονομικά καταλύματα. Αναμείνετε να πληρώσετε τις καλύτερες τιμές κατά τη διάρκεια του Mardi Gras, όταν τα δωμάτια έρχονται συχνά με ελάχιστη διαμονή πέντε νύχτες. Μερικοί βετεράνοι της γιορτής συμβουλεύουν να πάρουν κρατήσεις δωματίων οκτώ μήνες νωρίτερα. Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κάτω από $ 160 / νύχτα: το Dauphine Orleans Hotel στο CBD.

Τριγυρίζω:

Η οδήγηση των οδικών οχημάτων στη Νέα Ορλεάνη μπορεί να είναι μια πραγματική συμφωνία και μια μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία. Επικοινωνήστε με την Περιφερειακή Αρχή Διαμετακόμισης για ενημερώσεις σχετικά με την ανακατασκευή του συστήματος. Οι καμπίνες είναι μια καλή ιδέα μετά το σκοτάδι. Θα πληρώσετε τουλάχιστον 3,50 δολάρια για δύο επιβάτες, συν 2 δολάρια ανά μίλι.

Νέα Ορλεάνη Αξιοθέατα:

Η γαλλική συνοικία κατατάσσεται μεταξύ των πιο γνωστών τουριστικών περιοχών της Αμερικής. Οι ζημιές από την Κατρίνα ήταν σχετικά περιορισμένες και η οδός Bourbon επέστρεψε στην επιχείρηση πολύ νωρίτερα από άλλα μέρη της πόλης. Υπάρχουν και άλλες περιοχές της Νέας Ορλεάνης που αξίζουν την προσοχή: η περιοχή Κήπος μεταξύ της λεωφόρου St. Charles Avenue και του περιοδικού Magazine Street διαθέτει σπίτια antebellum και καταπράσινο τοπίο. Το Warehouse District, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, διαθέτει εκλεκτά εστιατόρια, μουσεία και Riverwalk, ένα τεμάχιο μισών μιλίων από περισσότερα από 200 καταστήματα.

Εθελοντισμός:

Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να συνδυάσουν τα αξιοθέατα με εθελοντικές προσπάθειες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της περιοχής.

Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί στην περιοχή που θα σας δώσουν μια εργασία, ακόμη και αν έχετε λίγες μόνο ώρες διαθέσιμες. Υπάρχουν επίσης περιηγήσεις με λεωφορείο από τις λεηλατημένες περιοχές. Να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν η πηγή πολλών αντιπαραθέσεων, και κάποιοι εδώ βρίσκουν την έννοια προσβλητική. Άλλοι λένε ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις υπόλοιπες καταστροφές και ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν τις περιηγήσεις δωρίζουν μερικά από τα έσοδα της ανασυγκρότησης.

Περισσότερα Συμβουλές της Νέας Ορλεάνης: