Κρατικός οδηγός επισκεπτών της πολιτείας της Ουάσιγκτον

Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν το Washington State Ferries για να ταξιδεύουν από και προς τα νησιά ή σε ολόκληρο τον Puget Sound . Τα πλοία μπορούν να φιλοξενήσουν επιβάτες με αυτοκίνητα, ποδήλατα ή με τα πόδια. Οι οδηγοί μπορούν να παραμείνουν στο όχημά τους ή να περάσουν το ταξίδι στις περιοχές των επιβατών.

Σταθμοί πόλεων στην πολιτεία της Ουάσινγκτον
Τα τερματικά πορθμείων στην περιοχή του Σηάτλ βρίσκονται στην προβλήτα 52 στην προκυμαία της πόλης ή πιο βόρεια στην πόλη Edmonds.

Επωφεληθείτε από αυτό το χαμηλό κλειδί και τον γραφικό τρόπο ταξιδιού για να επισκεφτείτε πολλές διαφορετικές τοπικές τοποθεσίες Puget Sound.

Τα τερματικά πορθμείων στην περιοχή του μετρό του Seattle περιλαμβάνουν:

Άλλοι τερματικοί σταθμοί στο σύστημα πορθμείων της πολιτείας της Ουάσιγκτον είναι:

Περιμένοντας να επιβιβαστείτε σε πλοίο της πολιτείας της Ουάσιγκτον
Προγραμματίστε να φτάσετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τους προγραμματισμένους χρόνους φόρτωσης. Κατά τη διάρκεια κάποιων περιόδων και σε ορισμένες διαδρομές, η αναμονή μπορεί να είναι δύο ώρες ή και περισσότερο για την επιβίβαση στο όχημα, ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα. Είναι πάντα συνετό να ελέγξετε τις συνθήκες την ημέρα του ταξιδιού σας.

Αυτοί οι επίσημοι πόροι της Κρατικής Πόλης της Ουάσιγκτον θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το συγκεκριμένο ταξίδι σας

Εισιτήρια και Εισιτήρια για την Washington State Ferries
Οι ναύλοι των πλοίων διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος σας και την απόσταση που ταξιδεύει η διαδρομή. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων on-line ή σε τερματικό σταθμό ή περίπτερο. Οι συχνές αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους Wave2Go ή ORCA. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της WSDOT Ferries για να βρείτε τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τα ναύλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Οι προσωπικοί έλεγχοι δεν θα γίνονται αποδεκτοί. Μπορείτε να αγοράσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα ακόλουθα:

Εκδρομές ημέρας για επισκέπτες
Τα State Ferries της Ουάσινγκτον χρησιμοποιούνται από ταξιδιώτες επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής για να φτάσουν σε ένα νησί ή να περάσουν από το Puget Sound. Για να φτάσετε εδώ. Όμως, μερικές φορές, θέλετε να φτάσετε στο πλοίο μόνο για να ζήσετε το πλοίο και να πάρετε το τοπίο. Σε αυτή την περίπτωση, μια διασκεδαστική και χαλαρωτική επιλογή είναι να επιλέξετε μία από αυτές τις συχνές διαδρομές και να οδηγήσετε ως επιβάτη αφήνοντας το αυτοκίνητό σας πίσω. Αυτές οι διαδρομές σας μεταφέρουν σε μικρές παραθαλάσσιες κοινότητες, όπου μπορείτε να περπατήσετε και να εξερευνήσετε καταστήματα, εστιατόρια και φυσικές περιοχές, πριν από την επιστροφή σας.

Πόσο μεγάλα είναι τα πλοία της Πολιτείας της Ουάσινγκτον;
Τα 23 σκάφη στο σύστημα πορθμείων της πολιτείας της Ουάσιγκτον έχουν ποικίλα μεγέθη.

Τα μεγαλύτερα πορθμεία έχουν μήκος πάνω από 400 πόδια και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 200 ​​αυτοκίνητα και 2.500 επιβάτες. Το μικρότερο πλοίο του στόλου, το Hiyu, έχει μήκος 160 πόδια και μπορεί να χειριστεί μέχρι 34 αυτοκίνητα και 200 ​​επιβάτες.