Συμβουλές για την επιλογή των σωστών αεροπορικών τμημάτων

Ορισμός

Ένα τμήμα είναι βασικά ένα τμήμα μιας διαδρομής αεροπορικής εταιρείας, συνήθως μια πτήση μεταξύ δύο πόλεων που είναι μέρος ενός μεγαλύτερου ή μακρύτερου σχεδίου ταξιδιού. Αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, είναι καλύτερο να εξετάσετε τους κανόνες αεροπορικού ναύλου για συγκεκριμένους ναύλους.

Τμήματα προορισμού για αποφυγή

Όταν εξετάζετε ένα ταξίδι αεροπλάνου που περιλαμβάνει περισσότερο από την πόλη αναχώρησης και την πόλη προορισμού, μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσετε τα ίδια τα τμήματα και ποιες πόλεις και αεροδρόμια θα ταξιδέψετε.

Να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις και αεροδρόμια έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σημαντικό χρόνο ταξιδιού στο ταξίδι σας.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πρόσφατη στατιστική ανάλυση των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών, ο ιστότοπος www.fivethirtyeight.com αναγνώρισε αριθμό αεροδρομίων που οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα έκαναν καλά για να αποφευχθούν, ει δυνατόν. Τα στατιστικά στοιχεία καθυστέρησης για αεροδρόμια όπως η Χονολουλού, το Πόρτλαντ, το Σαν Ντιέγκο, η Τάμπα, το Σαλτ Λέικ Σίτι, το Μαϊάμι και το Λας Βέγκας ήταν πραγματικά πολύ καλά.

Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία καθυστέρησης για αεροδρόμια όπως το JFK στη Νέα Υόρκη, το LaGuardia στη Νέα Υόρκη, το Newark , το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντάλας και την Ουάσιγκτον δεν ήταν τόσο καλά. Από την άποψη των καθυστερήσεων, είναι καλύτερο για τους επιχειρηματίες να αποφεύγουν να πετούν μέσα από αυτές τις πόλεις όποτε είναι δυνατόν. Αν έχετε δύο επιλογές διαδρομής, εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε εκείνο που τα τμήματα πτήσεων περνούν από αεροδρόμια και πόλεις με ελάχιστες καθυστερήσεις όποτε είναι δυνατόν.

Μια άλλη μελέτη των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών έδειξε τα χειρότερα τμήματα αεροπορικών εταιρειών ή πτήσεις για να αποφευχθούν.

Η μελέτη βασίστηκε σε στατιστικά στοιχεία του Γραφείου Μεταφορών. Η μελέτη εξέτασε τις πτήσεις για ένα ολόκληρο έτος για να εντοπίσει τις μεγαλύτερες διαδρομές προβλημάτων για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Από την ανάλυση των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών, τα σημαντικότερα τμήματα πτήσεων ή οι διαδρομές που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες επιχειρηματίες περιλαμβάνουν:

Φυσικά, αν ένα από αυτά τα τμήματα είναι είτε το σημείο εκκίνησης είτε το τελικό σημείο του ταξιδιού σας, ίσως είναι δύσκολο να τα αποφύγετε. Αλλά εξετάστε τα κατά την κράτηση του επόμενου επαγγελματικού σας ταξιδιού και επιλέξτε μια διαφορετική διαδρομή εάν είναι δυνατή. Η άλλη εναλλακτική λύση, φυσικά, είναι να φέρετε το φορητό σας υπολογιστή, ένα σνακ και απλά να σχεδιάσετε να προχωρήσετε στην εργασία ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Επιλογή των τμημάτων καλύτερης διαδρομής

Ένα καλό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο για επαγγελματικά ταξίδια είναι να συμβουλευτείτε φόρουμ συχνών επιβατών ή ιστοσελίδες όπως το routehappy.com για να δείτε ποιες διαδρομές είναι οι καλύτερες για το επαγγελματικό σας ταξίδι. Ο ιστότοπος θα παρέχει πληροφορίες όχι μόνο για την ώρα του κάθε τμήματος, αλλά και για το επίπεδο άνεσης, τις ανέσεις και τις επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο. Πρόσφατα, χρησιμοποίησα τον ιστότοπο για να επιλέξω τις καλύτερες πτήσεις για ταξίδι από τη Βοστώνη προς Παλμ Σπρινγκς, καθώς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις και είχα πολλά τμήματα πτήσεων για να τα εξετάσω.