Πώς να φτιάξετε ένα γαλλικό δοχείο δώρων

Ένα δώρο για να απολαύσετε ένα Γαλλόφιλο

Αν γνωρίζετε έναν φραγκοφιλικό, χαρείτε τον με ένα υπέροχο καλάθι δώρων με θέμα τη Γαλλία. Μπορείτε να κάνετε ένα μοναδικό δώρο μοναδικό και να διασκεδάσετε πολύ τον εαυτό σας επιλέγοντας τι να πάτε στο παρόν σας. Ενώ κάθε καλάθι θα είναι διαφορετικό, υπάρχουν μερικές γενικές συμβουλές για να ακολουθήσετε. Ακολουθούν οδηγίες βήμα προς βήμα, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων για τη σύγκριση τιμών σχετικά με τα προτεινόμενα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν.

Ξεκινήστε τις διακοπές στη Γαλλία και επιλέξτε ένα κοντέινερ

Εάν είστε διακοπές στη Γαλλία, να έχετε υπόψη σας το θέμα του δώρου καθώς ταξιδεύετε.

Βρείτε ένα μεγάλο δοχείο που θα είναι εξίσου σημαντικό με τα δώρα μέσα. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε απλά καλάθια, αλλά σκέφτεστε φανταστικά και σκεφτείτε πεμπτουσία γαλλικά. Βρείτε ένα κουτί με καπέλο με ένα όμορφο υφασμάτινο πάπλωμα ή παραλάβετε μια τσάντα Provençal tote σε διακοπές σε μία από τις πολλές υπαίθριες αγορές της Προβηγκίας και κάθε μεγάλη πόλη. Καθώς περπατάτε πέρα ​​από τους διαφορετικούς πάγκους κρατάτε ένα μάτι ανοικτό για περίεργα κουτιά, ή ακόμα και ένα ξύλινο κιβώτιο αν δεν είναι πολύ βαρύ. Όταν βρίσκεστε στην ύπαιθρο, ελέγξτε τις τοπικές βλάκες βίβλων (κυριολεκτικά « εκκενώστε τη σοφίτα, το γαλλικό ισοδύναμο των πωλήσεων ναυπηγείων ή μπότες αυτοκινήτων). Υπάρχει ένας δικτυακός τόπος στα γαλλικά, ο οποίος απαριθμεί κάθε βίντεο grenier , μέχρι το μικρότερο χωριό. δείτε τον ιστότοπο εδώ. Στη Γαλλία πάντα αξίζει να κρατάτε ένα μάτι ανοιχτό για ευκαιρίες. δείτε το άρθρο έκπτωσης και εμπορικού κέντρου που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις για τα ψάρια και τις brocante (bric-a-brac).

Εάν σκέφτεστε τα γαλλικά, τότε το Le Creuset αναδύεται στο μυαλό σας, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε ένα καλάθι με θέμα τα τρόφιμα. Η κατσαρόλα ντομάτας Le Creuset είναι ευχάριστη και πρακτική, καθώς κάθε μάγειρας θα την αγαπάει να την χρησιμοποιήσει αργότερα. (Υπάρχει μια εξαιρετική έξοδος Le Creuset στο εκπτωτικό εμπορικό κέντρο της Troyes, όπου θα βρείτε πολλές καλές ευκαιρίες για housewares.)

Επιλέξτε ένα θέμα

Είναι ο παραλήπτης του δώρου ένας Γαλλόφιλος που αγαπά να μαγειρεύει; Ή ίσως αγαπά το κρασί ή το τυρί; Ίσως αυτός ή αυτή αγαπά γαλλικά σαπούνια και άλλες επιδοτήσεις, αγαπά να ταξιδέψει ή είναι βιβλιοδεσία. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες. απλά πάρτε λίγο χρόνο για να θυμάστε τα γούστα του παραλήπτη σας. Εδώ είναι μερικά πιθανά θέματα:

Επιλέξτε ένα στοιχείο κεντρικού τεμαχίου

Πιθανόν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία στο καλάθι δώρων, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα κεντρικό στοιχείο για να εστιάσετε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας ή / και να τραβήξετε το μάτι και να κάνετε το καλάθι δώρων να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Επιλέξτε Μικρότερα Είδη

Ψάξτε για αντικείμενα που είναι λιγότερο δαπανηρά για να συμπληρώσετε το καλάθι. Οι αφαίρεσης ετικετών κρασιού είναι εξαιρετικές, καθώς και τα μικρότερα είδη γκουρμέ όπως οι μαρμελάδες, οι μουστάρδες, το μίγμα κρεπ και ούτω καθεξής.

Κλείστε με τη δημιουργικότητα

Σκεφτείτε έναν δημιουργικό τρόπο να το ολοκληρώσετε. Επισκεφθείτε το τοπικό βιβλιοπωλείο σας ή το Barnes και το Noble και βρείτε μια γαλλική εφημερίδα, στη συνέχεια το απομακρύνετε για να κάνετε πλήρωση.

Τυλίξτε το καλάθι με πλαστικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε μια ετικέτα με μια γαλλική φράση που είναι τυπωμένη πάνω του, όπως το " Joyeux Noel " για τα Χριστούγεννα , το " Bonne Anniversaire " για γενέθλια ή απλούς όρους όπως " Bonjour ". Et voilà όπως λένε.

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans