Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Blois με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Ταξιδέψτε στο Blois με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Blois.

Το Blois είναι μια όμορφη πόλη στο δυτικό τμήμα της κοιλάδας του Λίγηρα. Το επιβλητικό Château κυριαρχεί στην πόλη, το διακοσμημένο εσωτερικό του δίνοντας κάποιες ενδείξεις για την πλούσια ζωή των μακρόχρονων γάλλων ευγενών. Ήταν επίσης ο τόπος για κάποια αποδιοργάνωση όπως ήταν πολλά από τα κάστρα στη Γαλλία. για να πάρετε την πλήρη γεύση, μην χάσετε τον ήχο και το φως που δείχνουν ότι τρεμοπαίζει στα τέσσερα κτίρια γύρω από την αυλή κάθε βράδυ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρίσι στο Blois με το τρένο

Τα τρένα προς τον Blois φεύγουν από το Gare d'Austerlitz στο Παρίσι (85 quai Austerlitz, 13ο διαμέρισμα του Παρισιού) όλη την ημέρα. Τα τρένα πάνε είτε απευθείας στο Blois για 1 ώρα 22 λεπτά, είτε μπορείτε να αλλάξετε στο Orleans που κάνει το ταξίδι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Το κόστος είναι από 55 ευρώ με ταξίδι μετ 'επιστροφής.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare d'Austerlitz

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι με το αυτοκίνητο στο Blois

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Blois είναι περίπου 159χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου δύο έως δυόμισι ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας.

Ενοικίαση αυτοκινήτων
Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.


Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Λεωφορείο / Πούλμαν
Υπάρχουν πολύ λίγα λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων στη Γαλλία μεταξύ Παρισιού και μεγάλων πόλεων. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες και οι σιδηρόδρομοι είναι σχετικά φθηνοί. Επί του παρόντος δεν υπάρχει υπηρεσία λεωφορείου μεταξύ Παρισιού και Blois.

Οδηγίες οδήγησης από το Παρίσι στο Blois
Από το κέντρο του Παρισιού για την A3 / A6 Peripherique στο Porte de Bercy / Charenton
Ακολουθήστε τις πινακίδες για το Aéroport Orly / Lyon / Périphérique Interieur / Quai d'Ivry / Porte d'Italie και μπείτε στο Bd Périphérique
Πάρτε έξοδο προς A6B προς A10 / Μπορντώ / Νάντη / Λυών / Évry / Aéroport Orly-Rungis
Πάρτε πινακίδες για το A10 / E5 Palaiseau / Étampes / Bordeaux-Nantes / Massy / Longjumeau
Πάρτε πινακίδες για το A71 / Toulouse / Clermont-Ferrand / Bordeaux / Orleans
Πάρτε A10 / E5 στην Orleans
Πάρτε το E5 στο Blois
Πάρτε την έξοδο 17 στο κέντρο Blois

Συνδέσεις της κοιλάδας του Λίγηρα

Αν βρίσκεστε στο Blois, προσπαθήστε να επισκεφθείτε την περιοχή. Η συμπαγής πόλη κάνει ένα μεγάλο κέντρο για ταξίδια πάνω και κάτω από τον ποταμό. Εάν σας αρέσουν οι κήποι, θα σας χαλάσει η επιλογή εδώ. ελέγξτε τους κήπους του οδηγού της κοιλάδας του Δυτικού Λίγηρα . Από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τον Οκτώβριο το φημισμένο Φεστιβάλ Κηπουρικής αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του Chamont-sur-Loire. αξίζει μια μέρα επίσκεψη.

Blois με Château de Chamord, Cheverny και Beauregard με λεωφορείο
Η TLC (Transports Loir-et-Cher) διοργανώνει καλοκαιρινή τουριστική εξυπηρέτηση μεταξύ των Châteaux του Blois, του Chambord, του Cheverny και του Beauregard. Εάν παίρνετε αυτό, παίρνετε επίσης μια μειωμένη τιμή εισόδου σε κάθε κάστρο από 1 έως 2,50 ευρώ ανάλογα με το château. Τα λεωφορεία τρέχουν από το σιδηροδρομικό σταθμό Blois στις 9:25 και 11,28 π.μ. και από εκείνους τους προορισμούς πίσω στο Blois. Το τελευταίο λεωφορείο από το Beauregard (το πιο μακρινό château) είναι στις 6.23μμ.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι