Το Wettest Spa στη Γη

Μπορείτε να περιμένετε ένα πολυτελές σπα που χτίστηκε γύρω από το όνομα Kohler για να έχετε ενδιαφέρουσες θεραπείες υδροθεραπείας - και το Kohler Waters Spa προσφέρει. Είναι μέρος του προορισμού Kohler , ένα ασυνήθιστο σπα θέρετρο στο ιστορικό χωριό Kohler, Wisconsin, όπου βρίσκεται το αρχικό εργοστάσιο Kohler. Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το σπα το χειμώνα, επειδή μπορείτε να ζεσταθείτε στο δωμάτιό σας, να κάνετε θεραπείες σπα και να παραμείνετε στο εσωτερικό.

Είναι ένας εξαιρετικός προορισμός σπα για ζευγάρια, φίλες και ακόμη και αθώους ταξιδιώτες.

Το χειμώνα, το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας είναι τοπικό - οι άνθρωποι οδηγούν από το Σικάγο και άλλες κοντινές πόλεις για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Αλλά το καλοκαίρι, ο ένδοξος καιρός τραβά ανθρώπους από όλη τη χώρα - και τον κόσμο. Είναι μια απευθείας πτήση δύο ωρών για το Μιλγουόκι από την περιοχή της Νέας Υόρκης, οπότε είναι πιο εύκολο να φτάσετε εκεί από όσο νομίζετε.

Αν θέλετε μια επίσκεψη εστιασμένη στο spa, παραμείνετε στο Carriage House, ένα 55όροφο, τριώροφο ξενοδοχείο από τούβλα που ήταν αρχικά το παντοπωλείο και τα καταστήματα για τους εργοστασιακούς εργάτες της Kohler. Όχι μόνο το σπα βρίσκεται στο Carriage House, αλλά μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον παροχές όπως δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σπα, ακόμη και όταν δεν έχετε προγραμματίσει μια θεραπεία σπα.

Η ρεσεψιόν του Spa είναι στο ισόγειο του Carriage House, μαζί με ένα σπα καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε πιάτα όπως η σαλάτα Kohler με σολομό.

Αν θέλετε να έχετε το μεσημεριανό γεύμα σας σε μια συγκεκριμένη ώρα, είναι καλή ιδέα να προ-παραγγείλετε το γεύμα σας.

Αφού κάνετε check in, παίρνετε έναν ανελκυστήρα ένα όροφο προς τα κάτω για να μπείτε σε ένα κομψό σπα με τα καλύτερα υλικά από τα κεραμίδια, τα μπάνια και τις γραμμές του Kohler. Υπάρχει μια όμορφη co-ed πισίνα με καταρράκτη και ξαπλώστρες, ή μπορείτε να χαλαρώσετε στα σαλόνια ανδρών ή γυναικών.

Το ατμόλουτρο ήταν καλύτερο από τα περισσότερα - ωραία και ζεστά, με ένα σταθερό ρεύμα ατμού - και το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε για τις θεραπείες σας.

Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε είναι διαφορετικό, γι 'αυτό εγώ υπέγραψα το μασάζ Rock' N 'Roll, το οποίο εκτελείται σε ένα ειδικό (και υπερ-ακριβό) Ευρωπαϊκό τραπέζι μασάζ που ονομάζεται WaveMotion. Αυτός ο πίνακας μπορεί κυριολεκτικά να πέσει σαν να λειτουργεί ο θεραπευτής, ο οποίος θέτει γρήγορα τον εγκέφαλό σας σε κατάσταση χαλάρωσης. Ήταν δύσκολο να μείνεις ξύπνιος κατά τη διάρκεια αυτής της υπηρεσίας.

Μπορείτε να πάρετε το μασάζ πλήρως ντυμένο, και ο θεραπευτής λειτουργεί μέσα από απαλές κινήσεις συμπίεσης και τεχνικές τεντώματος. Είναι σαν να παίρνετε ένα μασάζ, ενώ είστε επιπλέουν σε μια σχεδία, και κάθε άλλοτε, αισθάνεται κάποιος τραβώντας τη σχεδία μέσα από το νερό. Αυτός είναι ο πίνακας κυριολεκτικά περιστρέφεται 360 μοίρες στον άξονά του, κάτι που μπορεί να κάνει μόνο ο πίνακας WaveMotion. Το Rock 'N' Roll είναι μια βαθιά χαλαρωτική θεραπεία και είναι υπέροχο να φτάσετε ακριβώς πριν από το κρεβάτι.

Την επόμενη μέρα ήμουν έτοιμος για το μαγευτικό περιτύλιγμα , το λεγόμενο επειδή προορίζεται να αναδημιουργήσει το σώμα σας, ιδίως να αυξήσει τα επίπεδα μαγνησίου που λείπουν πολλοί. Αυτή η υπηρεσία συνδυάζει μερικά διαφορετικά στοιχεία Το Kohler Waters Spa είναι γνωστό για ιδιαίτερη ώρα σε μπανιέρα υδροθεραπείας και ντους Vichy μαζί με την απολέπιση και την εφαρμογή λοσιόν πλούσιας σε μεταλλικά στοιχεία.

Αυτό με άφησε σε καλή κατάσταση για το Advanced Skin Restoration Facial, το οποίο περιελάμβανε μια γλυκολική φλούδα για την απολέπιση του δέρματος και των προϊόντων κατά της γήρανσης από τη σειρά Skin Authority. Ξεκινήσαμε με dermaplaning, όπου ο αισθητικός χρησιμοποιεί μια ελαφριά, φτερωτή αφή με ένα νυστέρι για να αφαιρέσει απαλά το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος και τα ωραία τριχοφυΐα στα μάγουλα. Σε συνδυασμό με τη φλούδα, ήταν μια υπερ-απολέπιση που με άφησε ελαφρώς ροζ και λαμπερό. Ήταν μια καλή αντι-γήρανση θεραπεία, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να πάρετε προτού να κατευθυνθείτε στον ήλιο.

Πριν ή μετά τη θεραπεία σας, υπάρχει ένα γυάλινο κλειστό κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο με τζάκι 16 τ.μ., υδρομασάζ και φεγγίτες, καθώς και ένα μικρό υπαίθριο αίθριο. Όταν είστε έτοιμοι να ασκηθείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές. Το Carriage House διαθέτει ένα μικρό γυμναστήριο, αλλά ένα από τα λεωφορεία Kohler μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα τεράστιο συγκρότημα που ονομάζεται Sports Core, με εξοπλισμό γυμναστικής, μαθήματα ομαδικής άσκησης, πισίνες και γήπεδα τένις, ακόμη και μια μικρή παραλία.

Η είσοδος είναι δωρεάν όταν μένετε στο Kohler, αλλά τα μαθήματα είναι επιπλέον.

Υπάρχει επίσης ένα στούντιο γιόγκα που ονομάζεται "Γιόγκα στη λίμνη" στο κοντινό εμπορικό κέντρο του Kohler (ένας εύκολος περίπατος) και η ίδια η Kohler είναι μια όμορφη κοινότητα για περπάτημα ή τρέξιμο. Το River Wildlife είναι μια άγρια ​​φύση 500 στρεμμάτων έξω από την πόλη με περισσότερα από 18 μίλια μονοπατιών ανοιχτά για τους επισκέπτες του Destination Kohler και ιδιωτικά μέλη. Το River Wildlife είναι η βάση για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες φιλικές προς το σπα, όπως πεζοπορία, παρατήρηση πουλιών, καγιάκ, τοξοβολία και ιππασία το καλοκαίρι ή σκι αντοχής και χιονοπέδιλα το χειμώνα.

Όλα μαζί, αυτά κάνουν για μια ικανοποιητική εμπειρία σπα - οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.