Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε τον προορισμό Kohler

Ο προορισμός Kohler στο Wisconsin έχει όλα όσα περιμένετε από ένα πολυτελές θέρετρο - κομψά δωμάτια, ένα όμορφο σπα , γήπεδα γκολφ αρκετά προκλητικά για το πρωτάθλημα PGA, και εξαιρετικό φαγητό με τοπικές σπεσιαλιτέ. Αλλά αυτό που κάνει τον προορισμό Kohler ξεχωριστό και αξίζει το ταξίδι, είναι όλα τα πράγματα που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλα θέρετρα.

Πρώτα απ 'όλα, βρίσκεται σε μια όμορφη, εργοστασιακή πόλη του Kohler, που σχεδιάστηκε αρχικά από τον Frederick Law Olmstead, τον φημισμένο σχεδιαστή του Central Park στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, το ξενοδοχείο Tudor σε κόκκινο τούβλο, που ονομάζεται The American Club, μοιάζει να έχει περάσει 100 χρόνια επειδή υπήρχε εδώ και 100 χρόνια, αρχικά ως κατοικία για εργοστασιακούς εργάτες. Και ενώ ο Kohler, Wisconsin, έχει την αίσθηση μιας εξιδανικευμένης αμερικανικής κοινότητας από μια εποχή που πέρασε, είναι ακόμα ένα πραγματικό μέρος, με πραγματικούς ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα γοητευτικά σπίτια και ένα πραγματικό εργοστάσιο όπου μπορείτε να δείτε μπανιέρες, τουαλέτες, νεροχύτες, βρύσες να γίνουν. Είναι ένα πολυτελές θέρετρο με ασυνήθιστα ισχυρή αίσθηση τόπου και ιστορία

Ένα σπίτι Tub από ένα άλογο

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε την πλούσια πολιτιστική ιστορία που κάνει τον προορισμό Kohler μοναδικό είναι στο Kohler Design Centre. Ένα μικρό μουσείο στον κάτω όροφο θα σας οδηγήσει στην ιστορία της εταιρείας, που ιδρύθηκε από τον John Michael Kohler το 1873 (και εξακολουθεί να ανήκει ιδιωτικά στην οικογένεια Kohler).

Ο Kohler άρχισε να κατασκευάζει χυτοσίδηρο για τους αγρότες, αλλά εμπνεύστηκε μια μέρα για να πάρει μια γούνα αλόγου, να ζεσταθεί σε 1700 μοίρες, να τον πασπαλίζει με αστραφτερή σκόνη λευκού σμάλτου και να προσθέσει τέσσερα πόδια.

Το πρώτο όργανο λουτρών του Kohler γεννήθηκε και οι αμέτρητες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, στη δεκαετία του 1920, ακολουθούσαν. Πρόκειται για μια συναρπαστική έκθεση για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία του σχεδιασμού, της εργασίας και της αμερικανικής βιομηχανίας.

Στο ισόγειο είναι ένα από τα πάντα που κάνει η Kohler για την εγχώρια αγορά - καινοτόμες μπανιέρες, τουαλέτα αξίας 5.000 δολαρίων, νεροχύτες και βρύσες κουζίνας, πολύπλοκες κεφαλές ντους.

Απλά δεν μπορείτε να δείτε όλα αυτά σε ένα μέρος οπουδήποτε αλλού, αφού οι περισσότεροι έμποροι Kohler φέρουν μια πολύ μικρότερη επιλογή. Δεν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα, αλλά είναι διασκεδαστικό να αποκτήσετε μια ιδέα για το τι θα θέλατε στο σπίτι σας. Και αν η φαντασία σας αποτύχει, κορυφαίοι σχεδιαστές όπως η Sylvia Sepielli δημιούργησαν τα δικά τους λουτρά φαντασίας και τις κουζίνες στον τελευταίο όροφο.

Δωρεάν περιήγηση στο εργοστάσιο

Ένα άλλο πράγμα που δεν πρέπει να χάσετε είναι η ελεύθερη, συναρπαστική πρωινή περιήγηση στο εργοστάσιο Kohler, αρχικά χτισμένο το 1900. Το εργοστάσιο είναι ο λόγος που ο προορισμός Kohler είναι εδώ. Θα δείτε κεφαλές από χυτοσίδηρο που θα ανάβουν κόκκινο καυτό καθώς ένας ρομποτικός βραχίονας θα τους μεταφέρει από τον κλίβανο, ενώ τα υάλινα υαλοπίνακα θα συναρμολογηθούν από έναν από τους πιο εξειδικευμένους εργάτες του εργοστασίου. οι νεροχύτες με το μπλε σφραγίδα Kohler. και οι καλλιτέχνες Kohler-in-residence που πραγματοποιούν τα έργα τέχνης τους.

Όλο τον καιρό οι εργάτες του Kohler πηγαίνουν για τις δουλειές τους, συνηθισμένοι στους πολλούς επισκέπτες που παλεύουν μέσα από το εργοστάσιο όλο το πρωί. Το βρήκα συναρπαστικό. Μία από τις γοητείες είναι ότι επιτρέπεται στο κοινό εκεί, σε αυτήν την απελπιστική εποχή. Φορέστε μια καλή σειρά παπουτσιών, καθώς οι εκδρομές είναι τριών ωρών και διευθύνονται από ενθουσιώδεις συνταξιούχους που δεν έχουν τίποτε άλλο παρά χρόνο.

Ένα ταξίδι στην άγρια ​​φύση του ποταμού

Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Wildlife River, ένα καταφύγιο άγριας φύσης 500 στρεμμάτων με διαδρομές πάνω από 18 μίλια. Μόνο τα ιδιωτικά μέλη και οι επισκέπτες του Destination Kohler επιτρέπεται να δειπνήσουν στον ρωμαϊκό ξενώνα του 19ου αιώνα που αποσυναρμολογήθηκε στη Μοντάνα και ξανασυναρμολογήθηκε εδώ σε ένα πραγματικά γοητευτικό σκηνικό στον ποταμό Sheboygan. Ο ποταμός Άγριας Ζωής είναι η βάση για πολλές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους - πεζοπορία, παρατήρηση πουλιών, ψάρεμα, καγιάκ, παγιδεύσεις πεταλούδων, τοξοβολία, ιππασία και φασιανός.

Είναι εύκολο να φτάσετε στον προορισμό Kohler. Το ξενοδοχείο, το σπα, το κέντρο σχεδιασμού και το εργοστάσιο είναι όλα τα ίδια λίγα μπλοκ. καθώς και ένα στούντιο γιόγκα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Αυτό που δεν μπορείτε εύκολα να φτάσετε με τα πόδια, όπως τα γήπεδα γκολφ, River Wildlife και ένα τεράστιο γυμναστήριο, είναι απλά μια βόλτα με τρόλεϊ.

Και οι οδηγοί είναι μια καλή πηγή πληροφοριών.

Δεν είχα ιδέα ότι θα έκαναν τόσα πολλά να κάνουμε στον προορισμό Kohler - κάτι περισσότερο από ότι θα μπορούσα να χωρέσω μέσα σε μια (χαλαρή) τριήμερη επίσκεψη. Όχι μόνο αξίζει ένα ταξίδι για τους λάτρεις του σπα. Αξίζει τουλάχιστον δύο, ειδικά αν σας αρέσει η ιστορία, το γκολφ και ο πολυτελής σχεδιασμός μπάνιου.