Χαλαρώστε σε αυτά τα Gay Bathhouses στο Βανκούβερ

Το Βανκούβερ βρίσκεται στη δυτική ακτή του Καναδά και είναι ένας δημοφιλής προορισμός για γκέι τουρίστες όλο το χρόνο. Όχι μόνο αυτή η βρετανική κολομβιανή πόλη έχει μια ευημερούσα νυχτερινή ζωή LGBT, αλλά έχει επίσης πολλά θαυμάσια μπανιέρες gay που μπορείτε να επισκεφθείτε στο ταξίδι σας.

Αν ψάχνετε για να πάρετε λίγο ατμό και κοινωνικοποίηση με τους συναδέλφους ομοφυλόφιλους, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε F212 Steam Gay σάουνα GYM Λουτρά, Steamworks Λουτρά, ή Hastings Steam και σάουνα, κάθε ένα από τα οποία βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε λίγο έξω από την πόλη στο Steam1 στο New Westminster, ακριβώς στα νοτιοανατολικά του Βανκούβερ.

Δεν έχει σημασία ποιο λουτρό αποφασίζετε να επισκεφθείτε, μην ξεχνάτε να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που έχουν δημοσιευθεί για εθιμοτυπία και συγκατάθεση. Αυτά τα λουτρά είναι all-inclusive και "no-judgment zones", που σημαίνουν ότι οι άνδρες κάθε μεγέθους, σχήματος, χρώματος και θρησκείας είναι ευπρόσδεκτοι.

Τρία λουτρά κοντά στο κέντρο του Βανκούβερ

Από τα τρία λουτρά του Βανκούβερ , το F212 Steam Vancouver έχει την καλύτερη θέση όσον αφορά την ομοφυλοφιλική σκηνή του West End - είναι ακριβώς πάνω στην οδό Davie, σε απόσταση αναπνοής από πολλά γκέι μπαρ και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά ξενοδοχεία και φιλικό προς τα gay κρεβάτια πρωινά. Πρόκειται για μια μεγάλη και όμορφα διατηρημένη γκέι σάουνα, που σχεδιάζει πάντα ένα σημαντικό και ποικίλο πλήθος. Ο 6,500 χώρος στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου κατά μήκος της πολυσύχναστης οδού Davie και διαθέτει ιδιωτικά δωμάτια σε τρείς διαμορφώσεις, υδρομασάζ 12 ατόμων, ένα ζευγάρι ατμόλουτρα, ένα πολύ παιχνιδιάρικο λαβύρινθο και ένα αρκετά χαλαρό σαλόνι με ένα Τηλεόραση, δερμάτινους καναπέδες και τζάκι.

Μόλις 10 λεπτά με το ταξί από το F212, το Steamworks Vancouver είναι μέρος της εξαιρετικά δημοφιλούς μάρκας Steamworks, η οποία διαθέτει επίσης gay bathhouses στο Berkeley , το Σικάγο , το Τορόντο και το Σιάτλ . Αυτή η όμορφη και πολύ δημοφιλής γκέι σάουνα στην άκρη του κέντρου της πόλης και μόλις λίγα τετράγωνα από το Gastown και το Chinatown είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Davie Street Gay Village.

Το Steamworks Vancouver είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και διαθέτει θυρίδες που ξεκινούν από αρκετά χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε όλη τη διαδρομή μέχρι εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια που ξεπερνούν τα 55 δολάρια τα σαββατοκύριακα. Θεματικές βραδιές όπως το Bulge και το Lights Out Night φέρνουν ιδιαίτερα καλά πλήθη και η Steamworks τα συσκευάζει πραγματικά την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ.

Αν και δεν είναι αποκλειστικά γκέι, το ατμόλουτρο Hastings Steam & Sauna είναι ένα ατμόλουτρο με φινλανδική εμφάνιση που προσφέρει ενοικιάσεις ιδιωτικών ομίλων, ιδιωτικούς ατμούς και δημόσια καταλύματα. Ιδρύθηκε το 1926, ο Hastings ήταν το πρώτο κέντρο ευεξίας που ιδρύθηκε στο Βανκούβερ, φιλοξενεί ένα διαφορετικό πλήθος και καλωσορίζει επισκέπτες όλων των μορφών, μεγεθών και σεξουαλικότητας.

Άλλα λουτρά και γκέι αξιοθέατα στο Γκραντ Βανκούβερ

Το άλλο λουτρό στην περιοχή του μετρό του Βανκούβερ είναι το Steam1, το οποίο βρίσκεται στα προάστια της πόλης New Westminster, 35 έως 45 λεπτά με το αυτοκίνητο νοτιοανατολικά του West End του Βανκούβερ. Παρόλο που πρόκειται για έναν όμορφο, καθαρό και καλά φροντισμένο χώρο, δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους τουρίστες λόγω της θέσης του προαστιακού εκτός δρόμου. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε χωρίς αυτοκίνητο, μπορείτε ακόμα να φτάσετε εύκολα μέσω του εύχρηστου μετρό Vancouver Sky Train, καθώς ο σταθμός Columbia απέχει λίγα μόλις βήματα από το Steam1.

Αν θέλετε να παραμείνετε πιο κοντά στην γκέι γειτονιά της πόλης, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε το F212 Steam. Αυτό θα σας βάλει σε κοντινή απόσταση μερικών από τα μεγαλύτερα γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης. Από εκεί, μπορείτε να ελέγξετε το PumpJack Pub, το Junction Bar ή το XYYVR Bar για ένα ποτό ή να επισκεφθείτε το Numbers Cabaret ή το The Odyssey Bar και το Nightclub για μια βραδιά διασκέδασης και χορού.

Μπορείτε επίσης να μείνετε τη νύχτα σε ένα από τα φιλικά προς LGBTQ ξενοδοχεία και ξενώνες του Βανκούβερ, αν θέλετε μια γκέι εμπειρία στο ταξίδι σας στην πόλη. Θυμηθείτε να κρατήσετε κράτηση εκ των προτέρων - και ότι μπορείτε να μείνετε στα λουτρά όσο θέλετε.