Τα καλύτερα μπανιέρες του Τορόντου και τα σεξουαλικά κέντρα

Δεδομένου ότι το Τορόντο έχει τη μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική σκηνή οποιασδήποτε πόλης του έθνους και ότι η κουλτούρα του λουτρού έχει σχεδόν την ίδια αποδοχή και δημοτικότητα στον Καναδά όπως και στη Δυτική Ευρώπη, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Τορόντο έχει μια μάλλον ισχυρή επιλογή γκέι σπα και σεξουαλικά κλαμπ. Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε χώρους για να συναντήσετε άλλους τύπους στη μάρκα, με την πλειοψηφία των γκέι κρουαζιέρων στην πόλη της εκκλησίας Street Village Gay Village , όπως θα περίμενε κανείς.

Steamworks Τορόντο

Ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και μέρος της διάσημης μάρκας λουτρών με επιπλέον θέσεις στο Berkeley (λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο), το Σιάτλ, το Βανκούβερ και το Σικάγο, το κεντρικό ξενοδοχείο Steamworks Toronto (540 Church St., 416-925-1571) μεταξύ των οπαδών των γκέι σάουνες - μπορεί να πάρει εντελώς πακέτο, και αρκετά ατμό, εδώ εδώ τα σαββατοκύριακα, ειδικά μετά τα μπαρ και τα κλαμπ κατά μήκος της οδού Church Street κοντά. Με εκτεταμένες και καλά διατηρημένες εγκαταστάσεις (γυμναστήριο, κάθε είδους ενδιαφέρουσες ιδιωτικές αίθουσες, ντίσκο, τρύπες δόξας και άλλους δημόσιους χώρους, ατμόλουτρο ευκαλύπτου, live DJs τα σαββατοκύριακα), το Steamworks είναι ένα αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Spa Excess

Στην περιοχή, ωστόσο, θα βρείτε πολλά άλλα μέρη για να βγείτε από τα βράχια σας. Η Spa Excess (105 Carlton St., 416-260-2363) είναι το μεγαλύτερο από τα γκέι μπανιέρες του Τορόντο και σίγουρα προσφέρει σκληρό ανταγωνισμό με την Steamworks. Επίσης, ανοιχτό όλο το 24ωρο, αυτό το ζωντανό, σκοτεινό και σέξι κλαμπ έχει ελκυστικά πλακάκια ντους και υγρές περιοχές, καθαρές εγκαταστάσεις και ένα διαφορετικό συνδυασμό ατόμων από όλες τις ηλικίες, εθνικότητες και στυλ.

Κάποιοι λένε ότι το vibe εδώ είναι λίγο λιγότερο stand-and-model από το Steamworks, αλλά τα αποτελέσματα διαφέρουν πραγματικά σε αυτά τα κλαμπ από τη νύχτα μέχρι τη νύχτα. Ένα πλεονέκτημα για πολλούς είναι ότι το Spa Excess διαθέτει πλήρως αδειοδοτημένο μπαρ.

Το κελάρι

Είναι δύσκολο να βρεθεί (χωρίς σημάδι στην πόρτα) και δεν έχει ιστοσελίδα, αλλά το κελάρι (78 Wellesley St.

E) είναι αρκετά δημοφιλές με τους πολύ τύπους που προτιμούν μια λιγότερο εμφανή, πιο ανώνυμη εμπειρία. Αυτός ο σκοτεινός χώρος βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της γειτονιάς, κοντά στη Steamworks, ανατολικά της οδού Church. Οι άντρες και οι φετίχες φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές γι 'αυτό. Οι εγκαταστάσεις είναι ελάχιστες (υπάρχουν ντους).

Κεντρικό Spa

Μια άλλη επιλογή, στη γειτονιά Μικρή Πορτογαλία, δυτικά της πολυσύχναστης διασταύρωσης των δρόμων Dufferin και Dundas, το Central Spa (1610 Dundas St. W, 2ος όροφος, 416-588-6191) αποτελεί μέρος μιας αλυσίδας ομοφυλόφιλων λουτρών του Οντάριο με άλλα θέσεις στο Χάμιλτον, στο Λονδίνο και στην Οττάβα. Πρόκειται για μια καλή επιλογή αν βρεθείτε στην δυτική πλευρά του κέντρου, γύρω από τη Queen Street West και εκεί. Αυτή η εγκατάσταση του δεύτερου ορόφου με μια στεγνή σάουνα και ατμόλουτρο, ράμπα slurp και αίθουσα μπλε-κινηματογράφου διαθέτει ντουλάπια καθώς και πολυτελή και standard δωμάτια, αλλά δεν είναι αργά το βράδυ - είναι ανοιχτό καθημερινά, αλλά μόνο από τις 11 π.μ. 9 μ.μ. τις περισσότερες νύχτες (μέχρι την 1η π.μ. τα Σαββατοκύριακα).

Το Central Spa έχει ένα διασκεδαστικό τρόπο να περιγράψει την προσέγγισή του:

"Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, ευθεία, αμφισβητούμενος, ή απλά καυλωμένος ... δεν έχει σημασία για εμάς ή για το υπόλοιπο της πελατείας μας!"

Το Central Spa είναι λίγο πιο ήρεμο και λιγότερο σκηνικό από τα κλαμπ Church Street Village και είναι γενικά γνωστό ότι σχεδιάζει ένα παλιότερο πλήθος, αλλά ο λιγότερο προβλέψιμος συνδυασμός και η έλλειψη στάσης είναι ένας λόγος για τον οποίο κάποιοι από τους κανονικούς το εκτιμούν.