Τα καλύτερα γεγονότα της Ημέρας της Οικογένειας στο Τορόντο

8 διασκεδαστικά πράγματα για να κάνετε την Ημέρα της Οικογένειας στο Τορόντο

Η Ημέρα της Οικογένειας πλησιάζει γρήγορα - ξέρεις τι θα κάνεις εσύ και ο γούνας σου για να γιορτάσεις; Εάν δεν είστε σίγουροι ή έχετε κολλήσει για να περάσετε το χρόνο σας, είστε σίγουροι ότι έχετε πολλές επιλογές στο Τορόντο. Είτε θέλετε να κάνετε κάτι χαμηλού κλειδιού είτε λίγο πιο κλειδωμένο, κάτι πιθανό να συμβεί στην πόλη που θα ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Οικογενειακή Ημέρα στο Τορόντο.

Προχωρήστε στο AGO

Η Πινακοθήκη του Οντάριο (AGO) είναι μια καλή επιλογή για οικογένειες που αναζητούν κάτι για την Οικογενειακή Ημέρα. Τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου από τις 10:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ., η AGO θα μετατραπεί σε KGO - την Kids Gallery του Οντάριο με ειδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την pop art.

Επισκεφθείτε το Fort York

Ένα άλλο σημείο για να έχετε σε σας ραντάρ Family Day είναι ιστορική Fort York. Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., οι οικογένειες μπορούν να εξερευνήσουν το Fort York καθώς και να περιηγηθούν στην ιστορική κουζίνα, να δοκιμάσουν ένα ψήσιμο, να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα, να δοκιμάσουν ένα τρυπάνι 1812 ή ένα τρυπάνι σπαθί του αξιωματικού και να παίξουν κάποια παλιομοδίτικα παιχνίδια.

Καλή διασκέδαση με τον Fam στο Downsview Park

Το Downsview Park θα φιλοξενήσει το Family Fun Fest από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Το ετήσιο γεγονός έχει κάνει τις οικογένειες να διασκεδάζουν την Οικογενειακή Ημέρα για τα τελευταία πέντε χρόνια και μπορείτε να περιμένετε φέτος να μην είναι διαφορετική. Θα υπάρχουν φουσκωτά βόλτες, παιδιά στα μέσα της διαδρομής, ζωντανή διασκέδαση, άλματα κάστρα, μαθήματα εμποδίων, arcade παιχνίδια και πολλά άλλα για να κρατήσει όλη την οικογένεια απασχολημένος.

Πιάσε μια κίνηση στο TIFF Bell Lightbox

Υπάρχει πάντα μοναδικός προγραμματισμός που συμβαίνει στο TIFF Bell Lightbox και η Ημέρα της Οικογένειας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ορισμένες από τις ταινίες που προσφέρονται στις 15 Φεβρουαρίου περιλαμβάνουν το Land Before Time , Ernest & Celeste , τις Μάγισσες και τη Molly Moon και το απίστευτο βιβλίο του ύπνωση . Θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν δραστηριότητες της Ημέρας της Οικογένειας από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Κάντε ένα ταξίδι στο Κέντρο Kortright

Μόλις 10 λεπτά από το Τορόντο θα βρείτε το Kortright Center for Conservation, το οποίο βρίσκεται σε 325 εκτάρια δασικής έκτασης και προσφέρει τακτικές εκπαιδευτικές συνεδρίες και εκδηλώσεις που επικεντρώνονται στην αειφορία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου μπορείτε να επισκεφτείτε για πεζοπορίες στη φύση, χιονοπέδιλα, ζωγραφική προσώπου, οικογενειακές δραστηριότητες και ζεστή σοκολάτα με φωτιά.

Μάθετε περισσότερα για τη διατήρηση της άγριας φύσης στο ζωολογικό κήπο

Ο Ζωολογικός Κήπος του Τορόντο διευκολύνει το να γίνεις στενός και προσωπικός με όλα τα ενδιαφέροντα ζώα, αλλά προσφέρει επίσης την ευκαιρία να μάθεις για την άγρια ​​φύση που βλέπεις. Σε διάφορα σαββατοκύριακα, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Οικογένειας, μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα Συντήρησης του Αγροτικού Περιβάλλοντος του Ζωολογικού Κέντρου. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες για το πώς ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο εργάζεται για την προστασία των ζώων από όλο τον κόσμο. Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Οικογένειας επικεντρώνεται στις οικογένειες των ζώων στους σταθμούς ερμηνείας Polar Bear, Gorilla και Indo-Malaya Pavilion.

Δείτε το Κέντρο Επιστημών

Μια άλλη εκπαιδευτική αλλά διασκεδαστική ευκαιρία για την Οικογενειακή Ημέρα μπορεί να βρεθεί στο Κέντρο Επιστημών του Οντάριο. Υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει στο Κέντρο Επιστημών για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα ενδιαφέροντος καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για τις οικογενειακές διακοπές.

Πιάστε μια ταινία IMAX, δείτε το δημοφιλές demo ηλεκτρικής ενέργειας, επισκεφθείτε το πλανητάριο και λάβετε μέρος σε κάθε είδους πρακτικά μαθήματα εκμάθησης.

Πάρτε τα παιδιά στο Hall of Fame χόκεϋ - δωρεάν

Οι οικογένειες που είναι φιλάθλοι χόκεϊ μπορεί να θέλουν να σκεφτούν να πηγαίνουν στην Αίθουσα Χόκεϋ της Φήμης για την Ημέρα της Οικογένειας όταν τα παιδιά παίρνουν δωρεάν. Έως και τέσσερα παιδιά κάτω των 13 ετών μπορούν να λάβουν δωρεάν τις αργίες τη Δευτέρα με την αγορά ενός ενήλικα εισόδου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορείτε να απολαύσετε παιχνίδια προσομοίωσης, θέατρα, μια τεράστια συλλογή αντικειμένων χόκεϊ και πρακτική πρόσβαση στο Κύπελλο Stanley.