Ένας οδηγός επιβίωσης για τη βροχερή περίοδο στην Κίνα

Τι είναι η Εποχή της Βροχής;

"Rainy Season" είναι αυτό που ακούγεται σαν. Πρόκειται για ένα εποχιακό φαινόμενο που συμβαίνει σε διαφορετικούς χρόνους της άνοιξης και του καλοκαιριού σε διάφορα μέρη της Κίνας. Ενώ σε ορισμένες περιοχές της Κίνας, οι βροχοπτώσεις θα είναι υψηλότερες σε ορισμένες περιόδους του έτους, δεν έχει μια επίσημη περίοδο βροχών. Η βροχερή περίοδος πέφτει στη νότια και νοτιοανατολική Κίνα.

Η βροχερή εποχή, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι συνήθως αρκετές εβδομάδες βροχερού καιρού όπου μπορείτε να υπολογίζετε στον καιρό που είναι υγρός.

Πότε είναι η βροχερή περίοδος;

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στην Κίνα μεταξύ των μηνών Απριλίου και Ιουλίου και θα ταξιδέψετε σε όλη τη χώρα, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα πληγώσετε βροχερή περίοδο σε κάποιο μέρος της Κίνας.

Η βροχερή σεζόν ξεκινάει στο νότο και κινείται προς τα βόρεια καθώς περνούν οι μήνες. Η Νότια Κίνα θα είναι πιο βροχερή την άνοιξη από τον Απρίλιο έως τον Μάιο. Οι βροχοί δαμάσκηνων, 梅雨 meiyu, ή "μπορεί να yoo" στο Mandarin, παρατσούκλι για την εποχή που ο καρπός ωριμάζει, έπληξε την Ανατολική Κίνα τον Μάιο - Ιούνιο . Οι βροχοπτώσεις κινούνται βόρεια από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο.

Τι είναι η εποχή βροχής σαν;

Η βροχερή εποχή μπορεί να είναι ήπια με μόλις νεφελώδη ουρανό και ελαφρύ ψεκασμό ή μπορεί να αισθάνεται σαν να βρέχει καταρρακτώδεις πτώσεις σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει λόγος για το πώς θα είναι και για την εφαρμογή σας καιρού, θα δείτε μόνο μέρα με τη μέρα θολερό ουρανό και εικόνες καταιγίδας.

Φυσικά, η εύρεση του εαυτού σας στον αστράγαλο σε νερό μετά από τρεις δύσκολες ημέρες βροχής καθώς προσπαθείτε να χαλάσετε ένα ταξί δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.

Είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος για αυτόν τον καιρό όταν ταξιδεύετε.

Ταξιδιωτικές συμβουλές για την επιβίωση βροχερή περίοδο

Συσκευασία Συμβουλές για την επιβίωση βροχερή περίοδο

Η βροχερή σεζόν δεν πρέπει να καταστρέψει το ταξίδι σας, απλά ετοιμαστείτε και θα είστε εντάξει. Εδώ είναι μερικές σκέψεις για τη συσκευασία για την εποχή των βροχών.