Πώς να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Margate με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε στο Margate - ένα βικτοριανό νησί Coney

Το Margate, ένα βικτοριανό παραθαλάσσιο θέρετρο με βάση το Coney Island της Νέας Υόρκης τον 19ο αιώνα, έχει γίνει πρόσφατα μια από τις αντίκες του Ηνωμένου Βασιλείου και τα vintage hot spots. Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί.

Η πόλη, που ευνοείται από τον Βρετανό ζωγράφο JMW Turner, κάνει ένα ασυνήθιστο ημερήσιο ταξίδι από το Λονδίνο. Καταλάβετε όμως ότι αυτή η ακμάζουσα βικτοριανή παραθαλάσσια πόλη έχει δει καλύτερες μέρες. Παρόλο που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είναι για όλους.

Αν σας αρέσουν οι νευρικοί, αστικοί προορισμοί. Το Margate έχει πολλά να προσφέρει εκτός από την αμμώδη παραλία και το πάρκο ψυχαγωγίας στην παραλία. Μια συναρπαστική νέα γκαλερί τέχνης, η Turner Contemporary, κάνει μια αξιόλογη επίσκεψη στην πατρίδα του Tracey Emin για τους οπαδούς της σύγχρονης τέχνης. Υπάρχουν μερικές εκπληκτικές διαδρομές στην παραλία κατά μήκος της ακτής Thanet. Και για τους λάτρεις του vintage, μια επίσκεψη στο πρόσφατα ανακαινισμένο Dreamland, το αυθεντικό πάρκο ψυχαγωγίας της Αγγλίας, είναι απαραίτητο.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με την επιλογή μεταφοράς σας και διαβάστε περισσότερα για την Margate.

Πώς να φτάσετε στο Margate

Με το τρένο

Το Southeastern εκμεταλλεύεται τρένα μεγάλης ταχύτητας προς το σταθμό Margate που αφήνει τον Διεθνή Σταθμό St. Pancras κάθε 10 με 15 λεπτά. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Προσέξτε να αποφύγετε το ωριαίο τρένο από το St Pancras που διαρκεί περισσότερο από 2 ώρες. Η τιμή του εισιτηρίου είναι η ίδια, αλλά το τρένο κάνει περισσότερες στάσεις στην πορεία. Οι φθηνότεροι ναύλοι είναι διαθέσιμοι για μια ωριαία απευθείας εξυπηρέτηση, αφήνοντας το Λονδίνο Βικτόρια σε 37 λεπτά μετά από την ώρα όλη την ημέρα.

Το 2017, οι ναύλοι ξεκίνησαν με 20,20 δολάρια ταξίδι μετ 'επιστροφής όταν αγοράστηκαν ως δύο εισιτήρια με μονόδρομο. Τα τρένα από το St Pancras τρέχουν πιο συχνά, αλλά ο εισερχόμενος ναύλος, το Νοέμβριο του 2017, ήταν περίπου £ 3 επιπλέον. Μια λέξη προειδοποίησης, όμως. Οι νοτιοανατολικοί έρχονται σε παρατεταμένη εργασιακή διαμάχη με τους μηχανοδηγούς και το πρόγραμμά τους υπόκειται σε συχνές αλλαγές και καθυστερήσεις.

Αν θέλετε να φτάσετε σε συγκεκριμένο χρόνο, καλό θα ήταν να ελέγξετε τον ιστότοπό σας για να δείτε εάν τρένα τρέχουν την ώρα την ημέρα πριν πάτε.

Συμβουλή ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου Χρησιμοποιήστε το φτηνότερο Finder ναύλων για τις εθνικές σιδηροδρομικές έρευνες για να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Αν είστε ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο που ταξιδεύετε και επίσης κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, αυτή η λειτουργία αναζήτησης μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Κάντε κλικ στα μικρά πλαίσια με την ένδειξη "Όλη την ημέρα" στα δεξιά των ρυθμίσεων ώρας. Οι τιμές των τρένων του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να είναι πολύ περίπλοκες και το ίδιο ταξίδι μπορεί να κοστίσει δεκάδες ή εκατοντάδες λίρες ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Αφήνοντας το σύστημα να σας βρει το φθηνότερο ναύλο έχει πολύ νόημα.

Με λεωφορείο

Οι εθνικοί λεωφορείοι της National Express τρέχουν λεωφορεία από το Λονδίνο έως το Margate από το Victoria Coach Station στο Λονδίνο κάθε δύο ώρες. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 2h30min και 3 ώρες με ναύλους με ταξίδι μετ 'επιστροφής ξεκινώντας από περίπου £ 10, που αγοράζονται ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης.

Η βρετανική ταξιδιωτική συμβουλή National Express προσφέρει πολύ φτηνούς "διασκεδαστικούς ναύλους" για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί εκ των προτέρων σε ορισμένες διαδρομές. Αυτά πωλούν γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τον online οδηγό εύρεσης εισιτηρίων για να βρείτε τα φτηνότερα εισιτήρια για το ταξίδι σας.

Με το αυτοκίνητο

Το Margate βρίσκεται περίπου 75 μίλια νοτιοανατολικά του Λονδίνου, έξω από τον αυτοκινητόδρομο Α2 και τον αυτοκινητόδρομο Μ2. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο ώρες οδήγησης. Λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2.00 ανά τετραγωνικό.