Λονδίνο Brass Κέντρο Τριβής

Δοκιμάστε το παλιό αγγλικό χόμπι του ορείχαλκου τρίψιμο στο St Martin στο πεδίο

Στην ανατολική πλευρά της πλατείας Τραφάλγκαρ είναι ο St. Martin-in-the-Fields και στην κρυφή (υπόγειο) είναι ένα θαυμάσιο καφενείο, ένα κατάστημα και το London Brass Rubbing Centre όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το παλιό αγγλικό χόμπι και να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης να πάρετε σπίτι.

Πάντα ήθελα να το κάνω, αλλά είχα την τέλεια δικαιολογία όταν δοκιμάσαμε ένα Λονδίνο Pass καθώς περιλάμβανε και ένα ελεύθερο τρίψιμο από ορείχαλκο.

Τι είναι ο ορείχαλκος;

Υποθέτω ότι το τρίψιμο του ορείχαλκου είναι κάτι πολύ βρετανικό, αλλά νομίζω ότι όλοι προσπαθήσαμε να τρίβουμε ένα χαρτί ή ένα μολύβι σε χαρτί πάνω από μια ανώμαλη επιφάνεια κάτω από το μέρος για να δούμε το μοτίβο να αναδύεται και ουσιαστικά αυτό είναι ό, τι κάνει το τρίψιμο του ορείχαλκου.

Οι βρετανικές εκκλησίες έχουν / είχαν πολλές ορειχάλκινες αναμνηστικές πλάκες και κάποτε ήταν δημοφιλές για να προσπαθήσουν να αναπαράγουν την εικόνα σε χαρτί, τρίβοντας το κερί πάνω σε χαρτί που είχε τοποθετηθεί στην κορυφή.

Ο "ορείχαλκος" είναι η μεταλλική πλάκα και το Λονδίνο Brass Rubbing Center έχει σχεδόν 100 μπρελόκια από ρεπλίκα για να επιλέξει από δημοφιλείς εικόνες όπως οι μεσαιωνικοί ιππότες, ο Γιώργος και ο δράκος και ο William Shakespeare. Όλοι είναι τοποθετημένοι σε ξύλινα τετράγωνα έτσι ώστε να μπορούν να μετακινηθούν και υπάρχουν τραπέζια για να καθίσετε έτσι είναι ένα πολιτισμένο χόμπι. Και μην ξεχνάτε ότι η καφετέρια βρίσκεται ακριβώς δίπλα και μπορείτε να φέρετε το cuppa σας μέσω του τι έκανα.

Τι να περιμένεις

Μόλις επιλέξετε τον ορείχαλκο (τιμή εκκίνησης £ 4,50 το 2017), το προσωπικό το προετοιμάζει εξασφαλίζοντας ένα κομμάτι μαύρου χαρτιού στο ορείχαλκο πριν εξηγήσει τις τεχνικές που ακολουθούν για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν "να τρίβεις σαν τρελή γυναίκα", αλλά υπάρχουν τρόποι να το κάνεις για να πετύχεις ένα επαγγελματικό φινίρισμα και το προσωπικό είναι ευτυχής να εξηγήσει σε όλους τους αρχάριους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Υπάρχουν επίσης δεξιότητες για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε τα λάθη ώστε ο καθένας να μπορεί να δημιουργήσει ένα «αριστούργημα».

Κρόκοι κεριού, γραφίτης ή κιμωλία έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, αλλά το London Brass Rubbing Center προσφέρει κεριά σε μια ποικιλία χρωμάτων.

Το τρίψιμο του ορείχαλκου είναι πολύ χαλαρωτικό και σε μια πραγματικά γεμάτη μέρα, απολάμβανα την ηρεμία του περιβάλλοντος, ένα υπέροχο φλιτζάνι τσάι και μια φέτα κέικ από το Cafe στην Κρύπτη και την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα τέτοιο παραδοσιακό χόμπι.

Καθώς καθόμουν δοκιμάζοντας το πρώτο μου χάλκινο τρίψιμο, μερικοί άνθρωποι ήρθαν να παρακολουθήσουν και τους ενθάρρυνασα να συμμετάσχουν. Υπήρχαν μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι πολίτες και άνθρωποι όλων των ηλικιών, δίνοντάς του ένα πάει έτσι δεν είναι πραγματικά μόνο για παιδιά. Από όλη μου την ημέρα, ήμουν έκπληκτος πόσο μου άρεσε αυτό και σίγουρα θα πάω πίσω. Έμεινα για μια ώρα και κάτω από £ 5 όλα τα υλικά συμπεριλήφθηκαν και το προσωπικό βοήθησε όταν έκανα λάθη κάνοντας αυτή την πολύ καλή αξία. Μπορείτε να αγοράσετε έναν σωλήνα αφίσας ή να σας προσφέρουν δωρεάν κρεμάστρες.

Διεύθυνση:

Σαιντ Μάρτιν-στο-Πεδία
πλατεία Τραφάλγκαρ
Λονδίνο WC2N 4JJ

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μάθετε για το Λονδίνο Pass .

Ωρες λειτουργίας:

Δευτ. - Τετάρτη: 10 π.μ. - 6μμ
Πέμ-Σαβ: 10πμ - 8μμ
Κυρ: 11.30πμ - 5μμ

Σχετικά με το St Martin-in-the-Fields

Αυτή η ορόσημο αγγλικανική εκκλησία στην καρδιά του Λονδίνου χτίστηκε μεταξύ 1722 και 1726 με βάση ένα νεοκλασικό σχέδιο από τον James Gibbs. Από την μεσαιωνική περίοδο υπήρξε εκκλησία στην περιοχή. Η εκκλησία φιλοξενεί τακτικές μουσικές παραστάσεις και ρεσιτάλ και αποτελεί χώρο συναυλιών για πάνω από 250 χρόνια. Ο Χάντελ και ο Μότσαρτ έδωσαν και οι δύο στο χώρο. Υπάρχουν δωρεάν παραστάσεις με μεσημεριανό γεύμα τις περισσότερες μέσες εβδομάδες. Ανανεώστε το Cafe στην Κρύπτη, ένα ατμοσφαιρικό σημείο κάτω από μια οροφή με θολωτή τούβλο του 18ου αιώνα.

Το κατάστημα πωλεί μια σειρά δώρων για το δίκαιο εμπόριο, κοσμήματα και αναμνηστικά.