Λονδίνο με το τρένο, το λεωφορείο και το αυτοκίνητο στο Λίνκολν

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Λίνκολν

Το μεσαιωνικό κέντρο του Λίνκολν έχει τοίχους κάστρων, ένα από τα καλύτερα από τα τέσσερα πρωτότυπα αντίγραφα της Magna Carta, μια ασυνήθιστη βικτοριανή φυλακή προς την περιήγηση, έναν πραγματικά αξέχαστο καθεδρικό ναό - και είναι η πρωτεύουσα Steampunk της Βρετανίας. Αυτή η μικρή πόλη των Μίντλαντς έχει πολλά να τα βγάλει, αλλά μπορεί να φανεί μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι. Το να φτάσετε εκεί πιθανότατα συνεπάγεται την αλλαγή των αμαξοστοιχιών, αλλά αξίζει τον κόπο. Παρόλο που το Lincoln απέχει μόνο 143 μίλια από το Λονδίνο, είναι καλύτερο ως ολονύκτιο ταξίδι από ένα ημερήσιο ταξίδι.

Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί.

Πώς να φτάσετε στο Λίνκολν

Με το τρένο

Υπάρχουν τουλάχιστον 25 τρένα την ημέρα μεταξύ Λονδίνου και Λίνκολν και τα περισσότερα ταξίδια περιλαμβάνουν την αλλαγή των συρμών τουλάχιστον μία φορά. Τα τρένα της Virgin East Coast τρέχουν δρομολόγια από το London King's Cross στο Λίνκολν με μία αλλαγή σε υπηρεσία τρένων του East Midlands στη Βόρεια Πύλη του Νιούαρκ .

Τα τρένα φεύγουν από το Kings Cross περίπου κάθε μισή ώρα από τις 6 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Το ταξίδι διαρκεί δύο με τρεις ώρες. Υπάρχει επίσης ένα τρένο που φεύγει από το Kings Cross στις 11:30 μ.μ., αλλά πραγματικά δεν θέλετε να πάρετε αυτό - είναι ένα ταξίδι πάνω από επτά ώρες.

Ο φτηνότερος ναύλος για ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής - που αγοράστηκε ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης, ήταν £ 34 όταν είχε κλείσει τον Δεκέμβριο του 2016 για ταξίδι του Ιανουαρίου 2017.

Υπάρχει επίσης ένα απευθείας τρένο την ημέρα, στις 6:30 μ.μ., από το St Pancras International στο Λίνκολν, αλλά δεν υπάρχουν φτηνοί ναύλοι για αυτήν την υπηρεσία και ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής στο (2017) μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από £ 100.

Συμβουλές ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου - Η εύρεση του σωστού συνδυασμού εισιτηρίων απλής διαδρομής για την επίτευξη του φθηνότερου ναύλου για ένα μεγαλύτερο ταξίδι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και χρονοβόρα. Μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα του ταξιδιού σας, είναι ευκολότερο να αφήσετε τις Εθνικές Δραστηριότητες Σιδηροδρόμων να το κάνουν για εσάς με τον φτηνότερο ανιχνευτή ναύλων.

Με λεωφορείο

Ο ταχύτερος προπονητής National Express από το Λονδίνο στο Λίνκολν διαρκεί 5 ώρες 10 λεπτά και υπάρχουν μόνο δύο αναχωρήσεις από το σταθμό λεωφορείων Victoria του Λονδίνου και το λεωφορείο Lincoln City. Τα δρομολόγια επιστροφής είναι μάλλον νωρίς, αφήνοντας το Λίνκολν είτε στις 7:25 π.μ. είτε στις 9π.μ., γι 'αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε αυτό κατά το χρόνο που θα υπολογίσετε πόσο χρήσιμος χρόνος θα έχετε στην Lincoln. Το ναύλο κυμαίνεται μεταξύ £ 12.90 και £ 30, ανάλογα με τον συνδυασμό των εισιτηρίων μιας κατεύθυνσης που αγοράζετε.Χρησιμοποιήστε το Φτηνό Finder για να ανακαλύψετε τους χαμηλότερους ναύλους και να βρείτε ειδικές προσφορές.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Μπορεί να υπάρχει τέλος κράτησης από 50 πένες έως 2 λίρες, ανάλογα με το είδος του εισιτηρίου που αγοράζετε. Χάρτινα εισιτήρια, ηλεκτρονικά εισιτήρια που εκτυπώνετε και m-tickets για κινητά τηλέφωνα είναι όλα διαθέσιμα.

Με το αυτοκίνητο

Το Lincoln βρίσκεται 143 μίλια κατευθείαν βόρεια του Λονδίνου μέσω του A1 (M) και του A1. Αυτοί οι δρόμοι δεν είναι οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπάρχουν σημεία σε αυτό το ταξίδι όταν θα περάσετε από κέντρα πόλεων, κυκλικούς κόμβους ή φανάρι. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κίνηση, σχεδιάστε μια κίνηση τουλάχιστον τριών ωρών. Θυμηθείτε επίσης ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2 ένα τετραγωνικό

Διαμονή στο Λίνκολν

Το Λίνκολν έχει ένα απίστευτο μεσαιωνικό κέντρο, έναν εκπληκτικό καθεδρικό ναό, μια προκυμαία στο παλαιότερο πλωτό κανάλι της Αγγλίας που χρησιμοποιείται ακόμα (το Fossdyke Navigation χτίστηκε από τους Ρωμαίους), ένα από τα πρωτότυπα αντίγραφα της Magna Carta, τα ρωμαϊκά ερείπια και τα τείχη του κάστρου μπορούν να περπατήσουν γύρω από αυτό που δίνουν καταπληκτική θέα της υπαίθρου για μίλια. Παρά τις πολλές γοητείες, ωστόσο, το Lincoln έχει γίνει πρόσφατα ένας βιώσιμος προορισμός για τους ξένους επισκέπτες σε σύντομες διακοπές. Εξαιτίας αυτού, η διαθεσιμότητα καλής ποιότητας, τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης είναι λεπτή.

Αλλά τα πράγματα βελτιώνονται. Πρόσφατα παρέμεινα στο Double Tree by Hilton του Lincoln , στην προκυμαία, και μπορώ να το συστήσω.

Διαβάστε κριτικές για πελάτες και βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία σε Lincoln, Αγγλία στο TripAdvisor.