Συμβουλές για τα αεροπορικά ταξίδια για τους γονείς των μωρών και των μικρών παιδιών

Πώς να πάρετε το κάθισμα του αυτοκινήτου, το καροτσάκι και το μωρό στο αεροπλάνο

Ακριβώς πώς πρέπει να φτιάξετε το αεροπλάνο σας όταν πρέπει να τραβήξετε ένα μωρό, κάθισμα αυτοκινήτου, καροτσάκι, τσάντα πανών, τσάντα μεταφοράς και περισσότερο μέσω του αεροδρομίου; Τα αεροπορικά ταξίδια με ένα μωρό δεν είναι πάντα εύκολο και μερικοί από τους αγώνες ξεκινούν πριν φτάσετε ποτέ στο αεροπλάνο. Αυτές οι απλές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα εργαλεία του μωρού σας πριν και μετά την επιβίβασή σας στο αεροπλάνο και να κάνετε όλη την εμπειρία του ταξιδιού σας πιο ευχάριστη για εσάς και το μωρό σας.

Το περίπλοκο του Travel Seat Travel

Πολλοί γονείς συζητούν για το αν θα φέρουν ή όχι το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού τους σε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο μία φορά στον προορισμό σας, θα χρειαστείτε ούτως ή άλλως το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού. Τα καθίσματα αυτοκινήτων είναι μερικές φορές διαθέσιμα προς ενοικίαση, αλλά ποτέ δεν γνωρίζετε ποια θα είναι η ποιότητα σε ένα κάθισμα ενοικίασης και το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να ήταν σε ατύχημα, καθιστώντας το μια επικίνδυνη επιλογή για το μωρό σας. Πάρτε το κάθισμα αυτοκινήτου μαζί σας. Καλύτερη ασφάλεια από το συγγνώμη.

Πρέπει να αγοράσω ένα κάθισμα μωρού;

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στα παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών να οδηγούν στην αγκαλιά ενός ενήλικα. Μπορείτε να ελέγξετε το κάθισμα αυτοκινήτου του παιδιού σας με τις άλλες αποσκευές σας, αλλά τυλίξτε το κάθισμα σε πλαστικό ή μια τσάντα για προστασία. Προτείνω να αγοράσετε το μωρό ένα εισιτήριο και να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου στο αεροπλάνο, ανεξάρτητα από την ηλικία. Τα μωρά που δεν βρίσκονται σε καθίσματα αυτοκινήτων μπορούν να τραυματιστούν όταν ένας γονέας δεν μπορεί να συγκρατήσει κατά τη διάρκεια σοβαρών αναταράξεων. Εάν η πτήση σας δεν είναι γεμάτη, ίσως μπορείτε να πάρετε το κάθισμα του αυτοκινήτου και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να αγοράσετε εισιτήριο, αν υπάρχουν διαθέσιμα καθίσματα.

Αν είστε βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστείτε ένα κάθισμα αυτοκινήτου μετά την αποπλάνησή σας, υπάρχει ένα δροσερό προϊόν που ονομάζεται CARES, το οποίο βοηθάει το μωρό να συγκρατείται με ασφάλεια στο κάθισμα του αεροπλάνου. Η ιππασία CARES (Buy on Amazon) λειτουργεί για μικρά παιδιά έως και 40 κιλά και περιτυλίγει γύρω από το κάθισμα (κάτω από το τραπέζι του δίσκου), παρέχοντας ιμάντες ώμου για να κρατήσουν τα μικρά παιδιά στο κάθισμά τους.

Φορέστε τσάντες και τσάντες για πάνες

Μια τσάντα μεταφοράς που εξυπηρετεί το ρόλο ενός πορτοφολιού, χαρτοφύλακα και τσάντα για πάνες είναι η πιο μειωμένη επιλογή για αεροπορικά ταξίδια. Η αγαπημένη μου τσάντα μεταφοράς είναι ένα μεγάλο σακίδιο Baby Sherpa (Buy on Amazon) το οποίο μοιράζομαι με το μωρό. Το σακίδιο είναι εύκολο στη μεταφορά όταν τα χέρια σας είναι διαφορετικά κατειλημμένα, και μπορεί εύκολα να κρατήσει πάνες, σνακ, αεροπορικά εισιτήρια, ταυτοποίηση και ακόμη και μια έξτρα στολή για το μωρό. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα σακίδιο έχει πολλά εργαλεία για το μωρό και εξακολουθεί να πληροί τις περισσότερες απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών για το μέγεθος των αποσκευών.

Καροτσάκια - ένα ταξίδι πρέπει να έχει

Ακόμη και τα μικρότερα μωρά αισθάνονται βαριά μετά από πολύ καιρό στα χέρια σας, και τα μικρά παιδιά συχνά αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να περπατήσουν πια στις πιο άβολες στιγμές. Ένα καροτσάκι λύνει αυτά τα προβλήματα. Τα περισσότερα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτων προσκρούουν σε ένα καροτσάκι του συστήματος ταξιδιών, καθιστώντας το απλό να πάρει και τα δύο μαζί για το ταξίδι. Διαφορετικά, ένα ελαφρύ καροτσάκι με ένα ιμάντα μεταφοράς είναι εύκολο να μεταφερθεί γύρω και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια πτήση σύνδεσης εάν τα πόδια του μικρού σας δίνουν έξω.

Έλεγχος πύλης και πρόωρη επιβίβαση

Μόλις φτάσετε στην πύλη σας, ρωτήστε τον πράκτορα της πύλης για ένα εισιτήριο check gate για το καροτσάκι του μωρού σας. Ο έλεγχος της πύλης σημαίνει ότι θα αφήσετε το καροτσάκι στην πύλη ή το jetway πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο και θα σας περιμένει καθώς βγείτε από το αεροπλάνο μετά την πτήση.

Αυτό είναι πολύ βολικό αν χρειάζεστε το καροτσάκι για μια πτήση σύνδεσης. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν επίσης στους γονείς που ταξιδεύουν με μωρά και μικρά παιδιά να επιβιβαστούν νωρίς στο αεροπλάνο, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο να εγκαταστήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου και να εγκατασταθείτε.

Στο αεροπλάνο

Εάν αγοράσατε ένα εισιτήριο για το μωρό σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου στο αεροπλάνο. Οι ζώνες ασφαλείας των αεροπορικών εταιρειών μπορεί να είναι δύσκολο να σφίξουν όταν λυγίσουν με ένα κάθισμα αυτοκινήτου, οπότε μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από έναν συνοδηγό. Ελέγξτε το εγχειρίδιο για να βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού σας είναι εγκεκριμένο από την FAA για αεροπορικά ταξίδια προτού το πάρετε στο αεροπλάνο. Επίσης, σημειώστε ότι τα καθίσματα αυτοκινήτων μωρών μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε μια θέση παραθύρου στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες.

Άλλοι τρόποι να μεταφέρουμε το μωρό στο αεροδρόμιο

Ένας φορητός σάκος ή σακίδιο μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε γρήγορα το μωρό σας μέσω ενός αεροδρομίου. Μερικοί γονείς έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία ένα βρεφικό σφεντόνα ή ένα ειδικό γιλέκο κατά τη διάρκεια της εκδρομής του αεροπλάνου για να κρατήσουν το μωρό κοντά όταν το μωρό δεν διαθέτει κάθισμα με εισιτήρια.

Ωστόσο, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν ιμάντες ή γιλέκα πτήσης, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης, οπότε πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να σας ζητηθεί να βγάλετε αυτά τα αντικείμενα μακριά από το αεροπλάνο.

Ειδικό εργαλείο ταξιδιού για το μωρό

Εάν προετοιμαστείτε για ένα μακρύ ταξίδι ή ταξιδεύετε πολύ, επενδύστε σε κάποια κορυφαία γραμμή ταξιδιού για να μειώσετε τις ταλαιπωρίες των ταξιδιών. Ένας τροχός φορείο κάθισμα αυτοκινήτου σας επιτρέπει να μετακινήσετε το μωρό δεξιά στο αεροπλάνο και το σκάφος. Το GoGoKidz Travelmate (Αγοράστε στο Amazon) είναι μια ωραία επιλογή για παιδιά σε καθίσματα αυτοκινήτων. Μικρότερα βρέφη μπορούν να βγουν στο κάθισμα αυτοκινήτων Doona, το οποίο έχει τροχούς που διπλώνουν προς τα έξω για να σχηματίσουν ένα καροτσάκι.

Προσθέστε ένα σύνολο ιμάντων ταξιδιού στο κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού και φορέστε το σαν σακίδιο. Ψάξτε για αναλώσιμα υλικά τροφοδοσίας, όπως σαλιάρες, μπουκάλια, χνουδωτά κύπελλα και σκεύη, ώστε να μην χρειαστεί να καθαρίσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε μερικά νέα παιχνίδια για να κρατήσετε το μωρό σας διασκεδασμένο!