Ηλεκτρονικά εργαλεία για την παρακολούθηση ενός χαμηλού αεροπορικού εισιτηρίου - Matrix 3.0

Είστε παρατηρητής;

Το Matrix 3.0 από το ITA Software δεν προσφέρει μια φανταχτερή πύλη. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά μετριοπαθείς. Αλλά το Matrix 3.0 ανοικοδομήθηκε για να λειτουργεί με τεχνολογία Google και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις τιμές που αναφέρονται απευθείας από τις αεροπορικές εταιρείες. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό: αποκλείει τους παρόχους τρίτων.

Ως υπόβαθρο, η ITA είναι μια εταιρεία που παρέχει υποστήριξη λογισμικού σε μεγάλους αερομεταφορείς όπως οι Αμερικανοί, China Southern, Delta, Hawaiian, Iberia, United και άλλοι.

Παρέχει υπηρεσίες λογισμικού σε online ταξιδιωτικά sites όπως Kayak, Orbitz και TravelZoo.com. Η Google απέκτησε το ITA το 2010 για 700 εκατομμύρια δολάρια.

Εάν είστε ταξιδιώτης με ευέλικτο πρόγραμμα, το Matrix 3.0 μπορεί να βοηθήσει στην κράτηση μιας εξερχόμενης πτήσης και στη συνέχεια να σας βοηθήσει με μια κράτηση επιστροφής πτήσης σε μια μελλοντική ημερομηνία, όταν είναι διαθέσιμη η φθηνότερη τιμή. Οι περισσότεροι από εμάς ζηλεύω αυτό το επίπεδο ελευθερίας στο ταξίδι, αλλά αυτό είναι δίπλα στο σημείο. Το Matrix 3.0 θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε τις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την προγραμματισμένη διαδρομή σας για τη φθηνότερη ημέρα επιστροφής και την φθηνότερη πτήση εκείνη τη στιγμή.

Matrix 3.0 Μειονεκτήματα

Το Matrix 3.0 έχει μειονεκτήματα που το κάνουν λιγότερο από κομψό στα μάτια κάποιων χρηστών. Δεν υπάρχει δυνατότητα ειδοποίησης, οπότε θα χρειαστεί να πραγματοποιείτε συνεχώς αναζητήσεις μέχρι να βρείτε ένα ναύλο που λειτουργεί. Σε αυτή την εποχή των καμπάνες και σφυρίχτρες, πολλοί που αναζητούν ευκολία στη λειτουργία θα βρουν αυτό μια σημαντική έλλειψη.

Δεν είναι επίσης μέρος όπου μπορείτε να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια.

Ο στόχος εδώ είναι να αγκαλιάσει τους ταξιδιώτες με ενεργητικές πληροφορίες, ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν την αεροπορική εταιρεία με τον καλύτερο ναύλο και να κάνουν μια αγορά ευκαιρίας.

Πολλοί ταξιδιώτες με προϋπολογισμό προτιμούν την πρόσβαση σε μια υπηρεσία όπως αυτή μέσω έξυπνων τηλεφώνων. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι μια δύναμη του Matrix 3.0. Υπήρξε μια έκδοση για κινητές εφαρμογές που ονομάζεται "On the Fly", αλλά δεν μπορεί πλέον να μεταφορτωθεί και αν το έχετε στο τηλέφωνό σας, δεν θα λειτουργήσει μετά το Δεκέμβριο του 2017.

Με αυτά τα μειονεκτήματα στην άκρη, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη του Matrix 3.0.

Χαρακτηριστικά Matrix 3.0

Υπάρχουν φίλτρα για τρεις βασικές μετρήσεις: κόστος ανά μίλι, αναζητήσεις κώδικα αεροδρομίου και εύρος ημερομηνιών. Ανάλογα με την κατάσταση, αυτά μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα για μια αναζήτηση ταξιδιών με προϋπολογισμό.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα αναζήτησης πολλαπλών αερολιμένων. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, επειδή οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού γνωρίζουν ότι οι ναύλοι μπορεί να διαφέρουν πολύ μεταξύ των αεροδρομίων που χωρίζονται μόνο μερικά λεπτά οδήγησης. Μια εναλλακτική αναζήτηση στο αεροδρόμιο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στα τελικά έξοδα. Αναζητήστε πολλά αεροδρόμια εισάγοντας όσα κωδικούς επιθυμείτε στα πλαίσια αναχώρησης ή άφιξης.

Οι βασικές αναζητήσεις, όπως αυτές που εμφανίζονται στο Matrix 3.0, σας εμπνεύουν με τιμές μονής κατεύθυνσης, επιτρέποντάς σας να ψωνίζετε έξυπνα την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς η μέση τιμή της πρώτης μεταφορικής εταιρείας συγκρίνεται με το συνολικό μέσο όρο αεροπορικών εισιτηρίων. Μεγάλο μέρος αυτού του μέσου εξαρτάται από το συγκεκριμένο μερίδιο αγοράς που απολαμβάνει ένας συγκεκριμένος μεταφορέας.

Μερικές φορές, όταν μια αεροπορική εταιρεία κυριαρχεί στην αγορά, καθορίζει ουσιαστικά τις τιμές. Μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Σικάγου, για παράδειγμα, η American Airlines κατατάσσεται ως ο πρώτος μεταφορέας, με περίπου το 16% του μεριδίου αγοράς.

Αυτός είναι ένας ισχυρός αριθμός, δεδομένου του αριθμού των αεροπορικών εταιρειών που εμπλέκονται στην εξίσωση. Αλλά δεν είναι ένας κυρίαρχος αριθμός και η μέση τιμή σε αυτό το γράψιμο είναι στην πραγματικότητα λίγο χαμηλότερη από τον μέσο όρο της American Airlines.

Ένα άλλο παράδειγμα: κατά τη διάρκεια της αναζήτησης αεροπορικών ταξιδιών μεταξύ Cincinnati και Salt Lake City, η Delta είχε 61 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς και η μέση τιμή ήταν σχεδόν ίδια με τον συνολικό μέσο όρο της διαδρομής.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας στο Matrix 3.0 μπορούν να ταξινομηθούν ανά τιμή, αεροπορική εταιρεία, διάρκεια πτήσης (ων) ή ώρα αναχώρησης / άφιξης. Συμβουλευτικά εικονίδια εμφανίζονται για πτήσεις με ασυνήθιστα μακρά layovers ή overnight πτήσεις, η οποία πολλοί ταξιδιώτες βρίσκουν λιγότερο από ελκυστική. Εν ολίγοις, θα πρέπει να είστε λίγο πιο ενεργητικός με το Matrix 3.0 από ό, τι με μερικά από τα άλλα online εργαλεία αναζήτησης ναύλων. Αλλά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο τακτικά είναι αρκετά πιστοί σε αυτό, και μαρτυρούν πολλαπλές επιτυχίες.

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε καθώς ξεκινάτε μια νέα προσπάθεια να πετάξετε με τη φθηνότερη δυνατή τιμή.

Επιστροφή στο κύριο μενού για τα Εργαλεία Online για την παρακολούθηση χαμηλού κόστους