Πού να αγοράσετε ένα μαγιό στην πόλη του Κάνσας

Κολυμπήστε στη λίμνη, στον ωκεανό ή στην πισίνα με στιλ!

Τώρα που το σχολείο είναι έξω, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε ένα μαγιό που απολαμβάνετε και είναι ιδανικό για ό, τι σχεδιάζετε αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από τα συνηθισμένα πολυκαταστήματα όπως τα Macy's και Target (ή τα καταστήματα αθλητικών ειδών όπως το Dick's και η Academy), υπάρχουν μερικά ειδικά καταστήματα γύρω από το Kansas City που πωλούν μαγιό ως μία από τις σπεσιαλιτέ τους. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση ενός μαγιό που ταιριάζει στον τύπο του σώματός σας ή τον τύπο δραστηριότητας που αναζητάτε, αυτά τα καταστήματα μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή σας.

Κολύμπι Quik

Αυτό το κατάστημα ειδικεύεται στην ενδυμασία κολύμβησης και αξεσουάρ και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (γεγονός που τον καθιστά ιδανικό προορισμό για κολυμβητές ή για αυτούς που ταξιδεύουν σε τροπικές διακοπές κατά τους χειμερινούς μήνες). Είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά οι ώρες ποικίλλουν.
Διεύθυνση: 4876 W. 135th St., Leawood, KS 66224

Μαγιό Λύση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Swimwear Solution ειδικεύεται "σε μαγιό με κύπελλο μεγέθους AG, post-mastectomy, συν μεγέθη έως 24 και μακρύ κορμό".

Διεύθυνση: 4845 W 119th St., Overland Park, KS 66209

Birdies

Κυρίως γνωστή ως κατάστημα εσωρούχων και εσωρούχων που προσφέρει προσαρμοσμένα εξαρτήματα, αυτή η επιχείρηση προσφέρει επίσης μερικά μαγιό, καθώς και καλύμματα και σαλόνια. Μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους και στην ιστοσελίδα τους.
Διεύθυνση: 116 W 18th St., Kansas City, MO 64108

Intimate Designs

Αυτό είναι ένα άλλο κατάστημα εσωρούχων και εσωρούχων που προσφέρει επίσης μαγιό. Εκτός από τα εξαρτήματα της σουτιέν, προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένα εξαρτήματα μαγιό έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε το καλύτερο μαγιό για τον τύπο του σώματός σας.


Διεύθυνση: 1520 E 23rd St, Ste H, Ανεξαρτησία, MO 6405

Το Soma Intimates

Ακόμα ένα εσωρούχων και υποδηλώνει το κατάστημα, αλλά αυτό είναι μια αλυσίδα που έχει επίσης μια ισχυρή ηλεκτρονική ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου.
Διεύθυνση: 5036 West 119th Street, Space 410, Leawood, KS 66209 ΚΑΙ 1843 Village West Parkway, C-115, Κάνσας Σίτυ, KS 66111

Κολυμπήστε τα πράγματα

Σύμφωνα με κριτικές Yelp, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε ανταγωνιστικά μαγιό. Ωστόσο, ειδικεύεται κυρίως σε καθαριστικά πισίνας και αξεσουάρ.
Διεύθυνση: 3010 West 40 Highway, Blue Springs, MO 64015

Άλλες επιλογές "λιανικής πώλησης" του μεγάλου κουτιού γύρω από το μετρό του Κάνσας Σίτι που έχουν μαγιό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες περιλαμβάνουν το TJ Maxx, το Marshall's και το Old Navy.