Οδηγός για τη Γκαλερί

Το Galleria είναι μια εμπορική περιοχή high-end που βρίσκεται στην περιοχή Uptown Park του Χιούστον κοντά στο 610 West Loop και στην US 59 - σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Χιούστον - μεταξύ των περιοχών River Oaks και Memorial. Ενώ η Galleria αναφέρεται ειδικά στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην καρδιά της γειτονιάς, χρησιμοποιείται συνήθως για να αναφέρεται και στην περιοχή που περιβάλλει το εμπορικό κέντρο. Ενώ η περιοχή έχει φτιάξει τη φήμη της για πολλές επιλογές τραπεζαρίας και πολυτελείας για ψώνια, έχει πολλές απλές και πιο οικονομικές επιλογές.

Ψώνια

Το εμπορικό κέντρο Galleria είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, λαμβάνοντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως - και για καλό λόγο. Υπάρχουν περίπου 400 καταστήματα μέσα, κατάταξη ως ένα από τα δέκα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο έθνος.

Από το άνοιγμα του το 1970, το εμπορικό κέντρο έχει επεκταθεί αρκετές φορές για να φιλοξενήσει την τρέχουσα επιλογή των καταστημάτων και των εστιατορίων ιδιαίτερα high-end. Οι αγορές στο The Galleria έχουν επίσης μια εκτεταμένη σειρά, φτάνοντας από τους κορυφαίους πωλητές ράφι, όπως οι Gucci, Neiman Marcus και Cartier, σε hipster hotspots όπως Urban Outfitters και Journeys. Επίσης, στεγάζει τα κεντρικά γραφεία παιχνιδιών βίντεο σε καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μαγαζιά μακιγιάζ και ούτω καθεξής. Ό, τι και αν ψάχνετε να αγοράσετε, οι πιθανότητες είναι ότι θα το βρείτε στο The Galleria.

Ανεσεις

Εκτός από τα καταστήματα, το The Galleria διαθέτει επίσης μια στοά, ένα παγοδρόμιο, πύργους γραφείων και γειτονικά ξενοδοχεία. Έχει επίσης περίπου 50 μέρη για φαγητό, που κυμαίνονται από αποκλειστικές, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό όπως το The Oceanaire Seafood Room, σε casual dining, όπως το The Rainforest Café.

Μια μικρή παιδική χαρά, που αναφέρεται ως Μικρή Γκαλερί, βρίσκεται στον δεύτερο όροφο κοντά στο γκαράζ Brown.

Ένα ωραίο κομμάτι της The Galleria είναι δωρεάν έλεγχος παλτών και πακέτων. Πηγαίνετε στις υπηρεσίες επισκεπτών και θα σας κατευθύνουν όπου μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά ή τα αγορασμένα αντικείμενα σας ενώ συνεχίζετε τις αγορές σας ή πηγαίνετε να φάτε.

Στάθμευση

Χώρος στάθμευσης και κυκλοφορία μέσα και γύρω Το εμπορικό κέντρο Galleria μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε. Ενώ οι ώρες αιχμής είναι η ώρα αιχμής και τα Σαββατοκύριακα, μεγάλα πλήθη και πακέτα παρκαρίσματος μπορούν να παρατηρηθούν κάθε ώρα της ημέρας όλη την εβδομάδα. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει έξι γκαράζ που διατίθενται σε διάφορες πλευρές του κέντρου, καθώς και παρκινγκ με παρκαδόρο σε διάφορες τοποθεσίες. Τα περιμετρικά λεωφορεία, τα εστιατόρια και τα καταστήματα διαθέτουν επίσης χώρους στάθμευσης, αν και δεν είναι ασυνήθιστο να είναι γεμάτοι με άκρη, ενώ οι οδηγοί περιστρέφονται για να βρουν ένα σημείο.

Ευρυτερη ΠΕΡΙΟΧΗ

Τα κοντινά τετράγωνα διαθέτουν επίσης πολλά καταστήματα και εστιατόρια, ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας και πολυτελή διαμερίσματα και condos. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η περιοχή είναι γεμάτη με αγοραστές και μετακινούμενους, αλλά τα βράδια, η γειτονιά έχει μια πολυσύχναστη νυχτερινή σκηνή και είναι γνωστή για τα high-end μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Λεπτομέριες
5085 Westheimer Road
Χιούστον, Τέξας 77056
713-622-0663