Μέσα στο Χιούστον: Mark Haber του βιβλιοπωλείου του Brazos

Εμπνευσμένο από το Inside Atlanta, μια σειρά που δημιουργήθηκε από την Ατλάντα Εμπειρογνώμονα, Kate Parham Kordsmeier, θα θέλαμε να εισαγάγουμε το Χιούστον. Κάθε μήνα, θα κάνουμε συνεντεύξεις με εξέχοντες Χιούστον για τα αγαπημένα τους πράγματα για να φάμε, να δούμε και να κάνουμε στην πόλη Bayou.

Αυτό το μήνα, καθόμαστε με τον Mark Haber, διευθυντή καταστήματος του βιβλιοπωλείου Brazos. Γνωστός για την καλά σχεδιασμένη συλλογή βιβλίων, εκδηλώσεων της κοινότητας και συμβουλές εμπειρογνωμόνων, ο Brazos θεωρείται ευρέως ένα από τα καλύτερα βιβλία που ανήκουν ανεξάρτητα στο Χιούστον και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας του Χιούστον.

Ο Haber επιβλέπει την καθημερινή φασαρία του Brazos, καθώς και το δημοφιλέστερο μηνιαίο club του καταστήματος. Είναι επίσης ο συντάκτης της Deathbed Conversions , μια συλλογή από διηγήματα (βέβαια διαθέσιμα στο Brazos).

Πριν φτάσει στο Χιούστον το 2013, ο Haber έζησε για μερικά χρόνια στην Ουάσινγκτον, στο DC, στη Φλόριντα και ακόμη και στο Λος Άντζελες, όπου ήταν - όπως το θέτει - «ένας αγωνιζόμενος συγγραφέας ... κατ 'ουσίαν, ένα κλισέ».

Το Montrose (και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το μεγαλύτερο μέρος του Χιούστον) είναι το εκλεκτικό μίγμα παλαιών και παλιννοστούντων, Υπάρχουν και εκείνες οι μεγάλες βελανιδιές και η παλιά αρχιτεκτονική που συναντά κανείς και όχι πέντε τετράγωνα μακριά είναι εξαιρετικό φαγητό Tex-Mex ή μεσογειακό φαγητό Υπάρχει επίσης μια πληθώρα μικρών ανεξάρτητων καφετεριών - υπάρχουν κυριολεκτικά εννέα διαφορετικά καφενεία στο Montrose μόνο, και είναι πάντα απασχολημένοι! "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Αν δεν είμαι στο βιβλιοπωλείο, είτε διαβάζω, γράφω είτε τρέχω." "Μοναχικές προσπάθειες, σίγουρα, αλλά τα αγαπημένα μου, όμως, μου αρέσει να πάρω καφέ στο Siphon ή στο Southside Espresso. Όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός, μου αρέσει να τρέχω γύρω από το Πανεπιστήμιο Ράις. "

Εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... "το μέγεθος της κουλτούρας που έχει το Χιούστον.

Δεν υπάρχουν μόνο μουσεία, αλλά μια περιοχή μουσείων ! Και μια περιοχή θεάτρου. Υπάρχουν τόνοι τέχνης και μικρά καταστήματα και γκαλερί και άπειρες επιλογές για καλό φαγητό. Ξέρω ότι η λέξη get παίρνει γύρω από πολλά, αλλά εύχομαι οι άνθρωποι να έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της ποικιλομορφίας του Χιούστον. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Χιούστον. "

Είναι ώρα δείπνου. Είμαι κατευθυνόμενος προς ... "Χέρια κάτω, Simply Pho στο Midtown Το Χιούστον είναι γεμάτο με εξαιρετικό βιετναμέζικο φαγητό - στο Midtown και Bellaire ειδικά - αλλά η Simply Pho είναι η αγαπημένη μας. Είναι φιλικές, φθηνές και ανίκανες να κάνουν κακό Το φαγητό και η γυναίκα μου πάει εκεί τουλάχιστον μία φορά, μερικές φορές δύο φορές την εβδομάδα. "

Το καλύτερο μυστικό του Χιούστον είναι ... τα πάρκα Από το πάρκο Hermann μέχρι το Discovery Green απλά περπατώντας γύρω από το πανεπιστήμιο του Rice ... Οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται το Χιούστον ως αυτή η ατέλειωτη αστική εξάπλωση - και υπάρχει αυτή η πτυχή - πολλά πράσινα διαστήματα , επίσης. "

Όταν παίζω τουρίστας, μου αρέσει να πηγαίνω ... "στο Μουσείο Καλών Τεχνών, στο Χιούστον και στη συλλογή Menil.

Όταν θέλω να χαλαρώσω, πηγαίνω στο ... "τα ζεστά όρια του διαμερίσματός μου με όλα τα βιβλία μου!"

Το αγαπημένο μου μέρος για να φτιάξω καθαρό αέρα στην περιοχή είναι ... "Πανεπιστήμιο Ράις με όλες τις βελανιδιές εκεί.

Εάν ο καιρός θα συνεργαστεί, θα μπορούσα να περπατήσω γύρω από τη Ράις κάθε μέρα του χρόνου. "

Οι αγαπημένες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου στην περιοχή του μετρό του Χιούστον είναι ... "Στο περιστασιακό Σαββατοκύριακο, θα πάω στα Heights με τη σύζυγό μου και απλά το κατάστημα με παράθυρα ή θα πάρω έναν καφέ. Μου αρέσει επίσης η αγορά του Farmer Farmer στα Heights . "

Μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα σε ... "Είμαι πιθανώς χρονολογώντας τον εαυτό μου, αλλά έχω ένα ρεκόρ, γι 'αυτό μου αρέσει πραγματικά τα ψώνια ρεκόρ στο Cactus Music και το Vinal Edge στα Heights."

Το πράγμα που αγαπώ περισσότερο για το Χιούστον είναι ... η ζεστασιά των ανθρώπων. Όταν μετακινήσαμε για πρώτη φορά εδώ και οι άνθρωποι ανακαλύψαμε ότι ήμασταν νέοι στην πόλη, συνέχισαν να λένε «Καλώς ήλθατε στο Χιούστον». Αυτό ήταν αναζωογονητικό. "