Προφίλ γειτονιάς: Τα ύψη

Η παλαιότερη προγραμματισμένη κοινότητα του Χιούστον έχει λίγο κάτι για όλους

Ο αναγνώστης Karen Mann συνέβαλε στη σύνταξη αυτού του προφίλ. Ο Mann είναι ενεργό μέλος της κοινότητας Heights και κάτοικος 24 ετών στο Woodland Heights. Ζει, δουλεύει και παίζει στα ύψη και βοηθάει να βάλει σε πολλά από τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του 8χρονου Heights 1ου Σαββατοκύριακου, Λευκού Λευκού Λευκού Λευκού, και της Madness Heights.

Τα ύψη με μια ματιά

Το Heights βρίσκεται στο βορειοδυτικό κεντρικό Χιούστον.

Ανεξάρτητα, τα όρια είναι η Ουάσιγκτον. στο νότο, IH 45 στα ανατολικά, Shepherd / Durham στα δυτικά και Βόρεια 610 Loop στα βόρεια.

Το Heights είναι η αρχαιότερη προγραμματισμένη κοινότητα του Χιούστον (περίπου το 1890) Αρχικά μια πολύ μικρή περιοχή, προσαρτήθηκε στην πόλη του Χιούστον το 1918. Ανεξάρτητα, τα Heights περιλαμβάνουν τώρα τα Woodland Heights, Norhill Heights, Sunset Heights και τις γύρω μικροσκοπικές υποδιαιρέσεις που έχουν όλα αναπτυγμένα μαζί σε μια διαφορετική και funky περιοχή. Εκτός από μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Χιούστον, είναι επίσης το σπίτι για το Heights Hike και Bike Trail και πολλά παιδικά πάρκα.

Τρόφιμα στα ύψη

Νυχτερινή Ζωή :

Χάρη σε μια πρόσφατη έκρηξη, η νυχτερινή ζωή στα Heights είναι από τα καλύτερα στην πόλη. Το ταπεινό αλλά δροσερό vibe του Big Star Bar (1005 W. 19) του έχει κερδίσει μια σχεδόν λατρευτική συνέχεια σε λίγους μήνες. Το Ice House του Jimmie (2803 White Oak) προσφέρει την πρωτότυπη εμπειρία της γειτονιάς σας.

Άλλοι αξιόλογοι χώροι περιλαμβάνουν το funky Creek Creek (3106 White Oak), το Pearl Bar κάτω από τη γη (4216 Ουάσινγκτον) και το Porch Swing Pub (69 Υψόμετρα).

Εστιατόρια, Μπαρ, Καφετέριες, Καταστήματα, Γκαλερί κ.α .:

Πολλοί καλύτεροι από τους καλύτερους καλούν το Heights σπίτι. Το Hickory Hollow των Heights (101 Heights), που στεγάζεται από ένα τοπικό περιοδικό εναλλακτικών τεχνών και ψυχαγωγίας, και από το πιο περίεργο και πιο συνηθισμένο περιοδικό Houston Business Journal, διαθέτει το καλύτερο κοτόπουλο τηγανητό, το καλύτερο νέο εστιατόριο στο Χιούστον με τη μορφή Glass Wall (933 Studewood), τα καλύτερα tacos και σάλτσες σπιτιών στο Berryhill (702 E.

11ο), τα καλύτερα φυτά και το καλύτερο εστιατόριο αργά το βράδυ. Με ονόματα όπως το Eclectic Home, το εστιατόριο Glass Wall Restaurant (933 Studewood), το Jubilee (γυναικεία ενδυμασία, διακόσμηση στο σπίτι, 321-A W. 19th), η Redbud Gallery (γκαλερί τέχνης, 303 E. 11η) και Antidote Coffee (729 Studewood), οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν κάτι για κάθε γούστο.

Εκδηλώσεις στα ύψη

Υψώματα 1ο Σάββατο :

Αρχικά ένα πνευματικό τέκνο μιας μικρής ομάδας από οραματιστές και αφοσιωμένους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, το Heights 1ο Σάββατο, τυπικά από τις 10πμ έως τις 6μμ, φέρνει τους επισκέπτες στη γειτονιά για να ανακαλύψουν τα καλύτερα μυστικά των Heights. Οι εκλεκτικές μπουτίκ, τα καταστήματα με αντίκες και η Πρώτη Αγορά Τεχνών του Σαββάτου ανοίγουν τις πόρτες τους, σχεδιάζουν ειδικές εκδηλώσεις και έχουν μεγάλο χρόνο. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν και πωλούν τη δουλειά τους, οι μουσικοί παίζουν σε εξωτερικούς χώρους και τα δωρεάν λεωφορεία μεταφέρουν επισκέπτες από επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις, παρέχοντας ιστορικές και διαφορετικές γνώσεις σχετικά με την πολιτισμικά διαφορετική και περιστασιακή γειτονιά.

Λευκή Λευκή Λευκά Λευκά στα ύψη :

Τιμολογείται από τους διοργανωτές ως "φρενήρεις, ατμόσφαιρες, εξωτικές και καλλιτεχνικά προκλητικές", Η νύχτα λευκών λευκών υφασμάτων στα ύψη αναδεικνύει περίπου 20.000 έως 30.000 άτομα. Πάντα το πρώτο βράδυ του Σαββάτου τον Αύγουστο, οι λάτρεις της τέχνης φορούν λευκά λευκά είδη και μετακινούνται στους δρόμους Heights.

Η εκδήλωση, μια γιορτή της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινότητας, προσφέρει δωρεάν δροσερά καλοκαιρινά ποτά και συνταγές, ψυχαγωγία, μπουτίκ και καταστήματα, γκαλερί τέχνης, φρέσκα πούρα, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Χιούστον και εκλεκτικά μπαρ. Δωρεάν λευκά pedi-cabs, μηχανοκίνητα rickshaws και λεωφορεία αποτελούν τους κύριους τρόπους μεταφοράς.

Ταχυδαφία Γκιούς Heights :

Πάντα το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου, το Mistletoe Madness είναι μια παρόμοια εκδήλωση με την White Linen Night, αλλά είναι νωρίτερα την ημέρα για να ενθαρρύνει τις αγορές για διακοπές. Περιλαμβάνει ένα δημοφιλές διαγωνισμό caroling, ιππασία με άλογα, ζεστά φλιτζάνια Wassail, βόλτες με σανό και πολλές χαρούμενες διακοπές. Δωρεάν λεωφορεία και παιδικά καμπίνες φέρνουν επισκέπτες γύρω από τη γειτονιά.

Φώτα στα ύψη :

Το δεύτερο Σάββατο του Δεκέμβρη, αυτό το ετήσιο γεγονός εκδηλώσεων αναδεικνύεται από το μπλοκ σε μπλοκ φωταγωγών (κεριά που καίγονται στην άμμο μέσα σε μικρές χάρτινες σακούλες), άμαξες, carolers, πάρτι διακοπών, διασκέδαση σε βεράντα και περίπατο επισκεπτών.

Η ζωή στα ύψη

Heights Real Estate :

Λόγω της ημερομηνίας έναρξης της, η περιοχή εξακολουθεί να έχει πολλά αρχικά βικτοριανά σπίτια και κλασικά μπανγκαλόου Craftsman. Ορισμένες νέες κατασκευές, από την άλλη πλευρά, αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία των κατοίκων, και είναι τόσο μοντέρνα όσο θα βρείτε οπουδήποτε. Οι αποθήκες, οι εγκαταλελειμμένοι βενζινάδικοι και τα παλιά μανάβικα γίνονται σπίτια, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, ενώ οι μεταλλικές επίστρωσεις από χάλυβα πλαισιώνουν τις κατασκευές του 1920.

Πράσινοι χώροι στα ύψη :

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, τα Heights είναι το σπίτι σε πολλά πάρκα, όπως:

Το Heights διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό σύνολο μονοπατιών πεζοπορίας / ποδηλασίας, όπως το Heights Hike and Bike Trail, το White Oak Bayou Greenway Trail και το μονοπάτι για τζόκινγκ του Heights Boulevard.

Heights Δημοτικά και Δευτεροβάθμια σχολεία :

Τα ύψη εξυπηρετούνται από την ανεξάρτητη σχολική συνοικία Χιούστον. Τα δημοτικά σχολεία περιλαμβάνουν το Crockett, το Field, το Harvard, το Helms Community Learning Centre, την Αγάπη, το Sinclair και το Travis.

Στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιλαμβάνονται ο Hamilton και ο Hogg. Το Reagan High είναι το μοναχικό γυμνάσιο.

Σχολές κρατικών χαρτών και ιδιωτικά σχολεία :

Υπάρχουν δύο σχολές ναύλωσης στο Heights: Houston Heights Learning Academy και στο High School του Houston Heights. Το Νέο Σχολείο στα ύψη, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ιδιωτικό σχολείο K-9, ενώ η Ακαδημία Εκπαίδευσης Υπαίθρου του Χιούστον είναι ιδιωτική σχολή βαθμού 6-12.

Heights Essentials :

Το άρθρο αυτό επεξεργάστηκε ο Robyn Correll.